- 9 Aralık 2021
- 865
- 803
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.141
12 gün sürer diye biliyorum iğnenin etkisiKuzum günaydın ignenin 13
Gunu bugun gitsem kan tahliline yalancı pozitif çıkar mi
İnşallah canım sunucu alır almaz yazINŞAALLAH hayırlı haber alırız
Ohhh masallah kuzum bence henüz çatlamamıs aksama yada yarın çatlar diye düşünüyorum sen bgnde degerlendir ama garantiye al işiniSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibipartalina_ R Random3 S sultansultan90 M Mavimiresl My_Moonlight06 Elif_edanur_61_61 M Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
Düne göre daha açık dünkü t den yarın çatlarsa gene 4 gün pik şaka gibiOhhh masallah kuzum bence henüz çatlamamıs aksama yada yarın çatlar diye düşünüyorum sen bgnde degerlendir ama garantiye al işini
Yumurtaların efendisiSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibipartalina_ R Random3 S sultansultan90 M Mavimiresl My_Moonlight06 Elif_edanur_61_61 M Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
bu gece ağlatacam artık adamı napayımYumurtaların efendisiçatlama başlamış gibi ama bence akşama falan anca silikleşir o. Çatlamadan önce son demler çok mühim, bugünü kaçırma derim
Ahhh keşke kuzuumm ama negatif test yaptıımmKızzz ins hamılesın ayşeeeee
Öyle yap valla bende öyle yapıyorum bu ay emın ol cok takılmadım öyle olmak varmış nasıl durumlar Mayıs da hamıle kalan oldu mu kuzum topıgın ins uğurlu gelmiştirAhh canimm isnhaAllah bebiş seninledir .. Beraberce seviniriz..
Ben de emin değilim çokta umursamıyorum vallah hiç dinlemiyorum kendimi başka şeylerle ilgileniyorum
Evet canım azalmaya başlamış hormon çatlama olabilir her anSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibipartalina_ R Random3 S sultansultan90 M Mavimiresl My_Moonlight06 Elif_edanur_61_61 M Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
Akşam 17:30 di bir daha yapacağım o zaman daha belirginleşir heralde. Mesaj attım bu gece de benimlesin dedim sorasında ağlar mısın inler misin bilmiyorum artık dedimEvet canım azalmaya başlamış hormon çatlama olabilir her an
Olabilir çift yumurta ikizleri bu şekilde oluşuyorPeki 1 ay içinde 2 kez yumurtlama olabilir mi ? Konu hakkında bilgisi olan var mı
Ay heyecandan resmi atmayı unutmuşumİğnenin 12. Günü olmuş mudur ki allahımsanki koyulaşıyor gibi
Ayyy bebiş geliyor hayırlı olsunYa valla olmadı anca şimdi gidebildim
Kuzu catlamamis daha degerlendir sen ekşın time a devanSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibipartalina_ R Random3 S sultansultan90 M Mavimiresl My_Moonlight06 Elif_edanur_61_61 M Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
Hemen kan vermeyin bikac gun daha test yapinKizlar ben dayanamayip bugun erken gebelik testi yaptim sipsilik bir cizgi goruyorum hatta görmek icin buyuk caba gosterdimfotografta hic bisi gozukmuyor sanırım kan vermeye gidicem içim kipir kipir oldu
Bi bebiş gördüm sankiYa valla olmadı anca şimdi gidebildim
İğneden bu kadar koyu çıkmaz bence 12. Günde bayağı pembiş. İnşallah bebeğin seninledirAy heyecandan resmi atmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?