Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben Ovulyasyon testi yapıyorum..iyikide yapıyorum..her ay farklı günlerde oluyor..

Yaptırdım negatifti 2.92 çıkmıştı bat tan 4 gün önce sonra bat günü 158 çıkmıştıo yüzden bekliyommmm
Yok onu demiyorum kan testi 2.92 çıkınca ondan önce idrar testi yaptın mıydı.. känd çıkmayan idrrada çıkma diye biliyorum da ondan sordum

Kızlar sabaha dayanamadım şimdi test yaptım adet günüm bugün ikinci çizgi biraz silikten daha belirgin çıktı 5 dakika içerisinde heyecanlandım biraz daha ne kadar test yapmış olsamda kuruma çizgisi dahi çıkmıyordu ama bilemedim ya korkuyorum bi yandan yine düşük yaşarım diye ayy değişik duygular içerisindeyim

Gönder gönder gönder hemeeeeen bakalım hemen

Bencede bekle..benim testlerim gösteriyordu...çok stres yaptım..sonunda o kadar agladim..ha birde ikinci cocukda diyorlar birinciye bakarak..daha koyu gösteriyor..sende ikinci çocuk..bekle bence..ben başıma gelenlerden sonra beklemeyi üstün tutuyorum

Ayyy ölcez meraktan kızzz gönder bakalım içimiz açılsın çift çizgilerle

İyi yaptın tedbirini aldın

Kuzum 3 gündür ara ara devam eden akıntım vardı. Bugün bayağı bir yoğundu. Aslında 10. Gün ama erken yumurtlama olabilir belki. Perşembe ve bugün değerlendirdik hayırlısı bakalım
Değerlendirebilirsen bugünü ve yarını da değerlendir canım kaç gün pik oluyor bilemezsin takip de etmiyorsun garanti olsun

Tatlım işte normalde memelerle ilgili bişey yaşamıyorsan bu çok iyiye işaret çünkü sen ilaç falan da kullanmadın. Allah'ım hadi inşallah gelsin şu bayram şekerleri
Amin inşallah canım. Bende memelerim şişir acımayaınca ahanda bi b*kluk var diyorum. Yumurtlamadan başlıyor benimki. Herkeste farklı Allahım inşallah bebeklerizin size küçük bir ben geldim süprizidir
Evet herkes farklı yaşıyor regl öncesi belirtileri, bende hiçbi değişiklik olmaz ama ben iğnelere falan yoruyorum tabii çok umutlanmıyorum. İnşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…