- 1 Nisan 2022
- 12.878
- 15.616
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.101
Kuzum ben Ovulyasyon testi yapıyorum..iyikide yapıyorum..her ay farklı günlerde oluyor..Ya kızlar bişey sorcam ben ovülasyon testine başlıcam bu ay benim adetim 25,26 güne bir olur döngüm o şekilde. Eskiden 28 güne birdi düğünüm tam adet tarihime denk gelince adet geiktirici kullandım 1 haftaya yakın balayından 3 gün sonra bıraktım 2 gün sonra hemen adet oldum . 26 , 25 güne bir olmaya başladım. Yumurtalma günlerim haliyle değişti yada değişirmi tam emin olamıyorum. Şimdi hemen adetten sonra oluyorum hesapladığımda yumurtlamayı . Ama ben hiç ağrı akıntı bişey hissetmiyorum 1 ay boyunca zaten enfeksiyondan dolayı sürekli olarak akıntım var bazen yeşil bazen de beyaz süt beyazı . Nasıl ayırt edebilirim sürekli var . Başka nasıl ayırt edebilirim yani yumurtlamayı . 3 aydır dinliyom kendimi ama hiç anlamayamadım
Yok onu demiyorum kan testi 2.92 çıkınca ondan önce idrar testi yaptın mıydı.. känd çıkmayan idrrada çıkma diye biliyorum da ondan sordumYaptırdım negatifti 2.92 çıkmıştı bat tan 4 gün önce sonra bat günü 158 çıkmıştıo yüzden bekliyommmm
Gönder gönder gönder hemeeeeenKızlar sabaha dayanamadım şimdi test yaptım adet günüm bugün ikinci çizgi biraz silikten daha belirgin çıktı 5 dakika içerisinde heyecanlandım biraz daha ne kadar test yapmış olsamda kuruma çizgisi dahi çıkmıyordu ama bilemedim ya korkuyorum bi yandan yine düşük yaşarım diye ayy değişik duygular içerisindeyim
Kız şuan misafirlikteyim cantam diğer odada kaldı heyecandan çekmeyi unuttum sabah ilk işim çekip gondericemGönder gönder gönder hemeeeeenbakalım hemen
YaaaaaaaaKız şuan misafirlikteyim cantam diğer odada kaldı heyecandan çekmeyi unuttum sabah ilk işim çekip gondericem
Bencede bekle..benim testlerim gösteriyordu...çok stres yaptım..sonunda o kadar agladim..ha birde ikinci cocukda diyorlar birinciye bakarak..daha koyu gösteriyor..sende ikinci çocuk..bekle bence..ben başıma gelenlerden sonra beklemeyi üstün tutuyorumBekliyorum bende nolur nolmaz çok üzülüyorum sonra adete 4 kal 2.92 çıktı kızımda sonra adet günü 158 çıktı o 4 gün ne üzülmüştüm tahmin edersinizşimdi de kayiplarimi düşününce beklim yav ben diyom
Normal eczaneden alsam acaba onlar da kalitelimiKuzum ben Ovulyasyon testi yapıyorum..iyikide yapıyorum..her ay farklı günlerde oluyor..
Onu diyemem..hiç almadım ben kuzumNormal eczaneden alsam acaba onlar da kalitelimi
Nerden alıyorsun peki sen önerin varmıOnu diyemem..hiç almadım ben kuzum
Sana şimdi instaqram göndericem siteyiNerden alıyorsun peki sen önerin varmı
Ayyy ölcez meraktan kızzz gönder bakalım içimiz açılsın çift çizgilerleKızlar sabaha dayanamadım şimdi test yaptım adet günüm bugün ikinci çizgi biraz silikten daha belirgin çıktı 5 dakika içerisinde heyecanlandım biraz daha ne kadar test yapmış olsamda kuruma çizgisi dahi çıkmıyordu ama bilemedim ya korkuyorum bi yandan yine düşük yaşarım diye ayy değişik duygular içerisindeyim
Tamam bekliyorumSana şimdi instaqram göndericem siteyi
İyi yaptın tedbirini aldınKız ben işi şans abirakmadim gün boyu gelen akıntı yüzünden bir daha yumurtluyorsam biri tutmazsa öbürü bari tutsun hesabı yaptım değerlendirdim sahuru bekliyorumgeceden beri uzayan akıntı gelince hani dedim nolur noolmazzzzz Nasrettin hoca misali ya tutarsa
Değerlendirebilirsen bugünü ve yarını da değerlendir canım kaç gün pik oluyor bilemezsin takip de etmiyorsun garanti olsunKuzum 3 gündür ara ara devam eden akıntım vardı. Bugün bayağı bir yoğundu. Aslında 10. Gün ama erken yumurtlama olabilir belki. Perşembe ve bugün değerlendirdik hayırlısı bakalım
Ya valla olmadı anca şimdi gidebildimYaaaaaaaaiki dk tuvalete gidemez misin
Ahahaha attim canimmAyyy ölcez meraktan kızzz gönder bakalım içimiz açılsın çift çizgilerle
Tatlım işte normalde memelerle ilgili bişey yaşamıyorsan bu çok iyiye işaret çünkü sen ilaç falan da kullanmadın. Allah'ım hadi inşallah gelsin şu bayram şekerleriAyyyyy ne diyorrrsunnn.. benim ucunda acı yok da dışından ucuna doğru bir damar sancıyor geçiyor.. 15dk sonra tekrarlıyor.. rahimde de basınç ve hafif hafif sancılar var sanki bugün regl olacakmışım gibi ama daha 2-3 gün varsöyleyeceklerim bu kadar
Evet herkes farklı yaşıyor regl öncesi belirtileri, bende hiçbi değişiklik olmaz ama ben iğnelere falan yoruyorum tabii çok umutlanmıyorum. İnşallah öyledirAmin inşallah canım. Bende memelerim şişir acımayaınca ahanda bi b*kluk var diyorum. Yumurtlamadan başlıyor benimki. Herkeste farklı Allahım inşallah bebeklerizin size küçük bir ben geldim süprizidir
A a burda cok silik görüyorum askoKızlar size bir resim Atacan daha önce hiç çıkmadı böyle ilk defa çıktı silik bir cizgia va rhep soktum kaseti
İğne fln yoktu dimi iğne etkisi fln değil kuzumHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?