Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak istediğin ne kadar basit bir şey Güler yüz ne zahmeti var ne maliyeti eşini seviyorsun be bu durumu bi şekilde tolere ediyorsun ama bir yere kadar. Ben 2. Ciye ödüm koparak giriş yapıyorum sen 3. Cüye gayet isteklisin maşallah. Gücün var mı önemli olan o. Sadece erkekler yani en azından benim kocam böyle dünyanın kendi etraflarında döndüğüne inanıyorlar çocuk gibiler

Bence böyle daha iyi zaten canım heveslenince hiçbir şey olmaz bilirsin yemek yapma olsun makyaj olsun ne konu olursa olsun heveslendimmi o işin şeyi çıkar

Hahahahahah ama o uzaninca olmazki sen uzanman lazim ya

Yakında bunlar bize buzlukta sperm dondurtacak yaaa sonra kendi kendimize aşılama yapicaz

barizzz var masallah canımm belirtilerini sürecini anlat bize
Adetimden bir hafta on gün kadar önce ağrılarım başladı adet olucakmisim gibi onun dışında bacaklarımda sizi vardı goguslerimde koltuk altlarima doğru ağrı ve çok sık ateş basması oluyordu adet tarihimden iki gün geçti bugün beş gün önce bile test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün sabah yapınca silik çizgi çıktı az önce hastaneden geldim beta HCG 59 daha çok yeni sanirim

Gücüm var gerckten şunuda soyleyebilirim benim eşim benim onu sevdiğim den daha cok seviyor bende eşimi seviyorum ama o bana karşı daha farkli.. uzun zamandir Düzelmisti aslinda o öyle bi adam yapisi geregi ama sevgisini güleryüzünü bize karsi gostermesi gerek 2 gundur tripli gibi kafasina göre bende biraz kizdim ona gece yataga yattik sacimi okşuyor öpüp kokluyor bunlari bile yapmazdi baya ilerleme kaydettim ama bugun ne askim ne canim ne cicim yani dengesiz belki ben duygusalim bilmiyorum.. Herzaman4/4 luk bende olamam belki bende ona surekli ilgi gosteremem ama 3 günde ilgisiz gibi ne davranirim ne davransin isterim.. Zaten kavgamizda bu sekilde cikti ben evde guleryuzlu ilgili bi eş istiyorum eğer bunlari saglayamayacaksa ben ayrilmak istiyorum dedim ama günlerce agladi.. mizacını degistirmesi gerek ben onun icin fedakarlık edip cok istiyor diye cocuk bile yapmaya karar verdim heveslendim ama onunda dengeli bi insan olmasi gerekir

Ne kadar da güçlüsün sen ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…