- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.781
Bak istediğin ne kadar basit bir şey Güler yüz ne zahmeti var ne maliyetiİnsallah bu ay umutluyum sizden gerckten ramazan ayi zor oluyor 3-4 gundur bende pek degerlendiremedim yorgunluktan.. Eşim normalde suratsiz bi adamdir evine 4/4 lük bakar ama nasil anlatsam surekli evimizin altinda asagida arkadaslariyla takilir isyeri var orda.. evde pek durmaz hafta sonu pazarlari bizledir arkadasi cagirir bizi utanmasa yolda birakir gider ve ben artik cok yoruldum bu durumdan senelerdir bebek işini bu yuzden erteledim o cok istiyor ama ben istemiyodum 6-7 aydir baya duzeldi gibi.. 3 ay öncede ilk defa büyük bi kavga ettik bosanma noktasina geldik ve bizim 12 yillik evliligmzde ilk kavgamizdi bu..aileler girdi araya zaten oda beni cok sevdigini soyledi vs vs eminim gerckten beni cok seviyor onu birakicam diye ödü patliyor bir dedigimi 2 etmiyor ama gelelim soruna yine eskisi gibi olmaya basladi suratsiz bi adamYani bende o eve geldiginde yüzü gülsün istiyorum 3-4 gündür bu sekilde yine o oyle yapinca sanki ben ona bisey yapmisimda trip surat yapiyomus gibi bana kendim rahatsiz oluyorum.. ve yazdim ona ben evde güleryüzlü bir eş istiyorum kusura bakma sen böyle devam ettikce bir tane daha cocuk düşünmüyorum diye neyse valla cok duygusalim sinirlerim cok bozuk oturdum sinirden agliyorum
Ayy sorma canım ya adet olur olmaz gün saymaya başlıyorum benBekle bekle tatlım ne kadar erken başlarsak sonu gelmiyor bir türlü vallahi bata 5 kala sanki 25 gün gibi geçmek bilmiyor.
Bilemiyorum canım ama özel hastaneyse belki de o yüzden maalesef bazıları bilerek süreci uzatıyor pardan dolayıSanırım öyle olacak birde en iyi doktor o hastanede
Ensesine şaplak attım daha napimmmmmmMy_Moonlight06 koşşş kız erken test müdahalesi var @Random3 biraz da sen durdur ben tek kaldm ahahah
Bence böyle daha iyi zaten canım heveslenince hiçbir şey olmaz bilirsin yemek yapma olsun makyaj olsun ne konu olursa olsun heveslendimmi o işin şeyi çıkarBenim arada sağlı sollu batar gibi sızılar oluyor, hele dün bir anda sag kasığıma 2-3 sn süren çok şiddetli bi batma oldu. Bazen adet olacak gibi hissediyorum bazen hiç birşey yok bende anlamadım ya zateb ümidim de yok neredeyse bir hafta olmuş yumurtlama göreli ama geçen ayki hevesim hiç yok ya. Geçen ay günler geçmek bilmiyordu
Hahahahahah ama o uzaninca olmazkiKuzum bankacı ve normal şubede değiller anakasada para sayıyorlar kısacası hayvan gibi yoruluyorlar hafta sonları da müzik yapıyor haliyle haftasonu mesaisine denk gelince adam bitiyor üzülüyorum ama napayım tek başıma yapamayacağıma göre o uzansın salsın kendini yeter
Bunu da not al canım ben demiştim dersinHahahahahah ama o uzaninca olmazkisen uzanman lazim ya
Yakında bunlar bize buzlukta sperm dondurtacak yaaa sonra kendi kendimize aşılama yapicaz
Ben daha yeni kuluçkaya yatıyorum şekerim 15 Mayıs batAyy sorma canım ya adet olur olmaz gün saymaya başlıyorum bensenin bat ne zaman
Adetimden bir hafta on gün kadar önce ağrılarım başladı adet olucakmisim gibi onun dışında bacaklarımda sizi vardı goguslerimde koltuk altlarima doğru ağrı ve çok sık ateş basması oluyordu adet tarihimden iki gün geçti bugün beş gün önce bile test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün sabah yapınca silik çizgi çıktı az önce hastaneden geldim beta HCG 59 daha çok yeni sanirimbarizzz var masallah canımm belirtilerini sürecini anlat bize
Sen adam olmazsın yaaa bayram şekeri almaya çık acillerdee bul kendini ohhh İnshaAllah şu bebiş geliyordur da bu bağımlılıktan kurtarır seniAksiyon seviyorum napiyimbayram harçlığı verdim hastaneye
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallahEvet görüyorum ben canım hadi bakalım gözün aydın
Teşekkür ederim isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah gittim hastaneye demin geldim 59 çıktı beta HCG daha çok yeni sanirimAaaaa tebrik ederim canım bebiş geliyor
Kan ver bence canım değeri öğrenelim
Gücüm var gerckten şunuda soyleyebilirim benim eşim benim onu sevdiğim den daha cok seviyor bende eşimi seviyorum ama o bana karşı daha farkli.. uzun zamandir Düzelmisti aslinda o öyle bi adam yapisi geregi ama sevgisini güleryüzünü bize karsi gostermesi gerek 2 gundur tripli gibi kafasina göre bende biraz kizdim ona gece yataga yattik sacimi okşuyor öpüp kokluyor bunlari bile yapmazdi baya ilerleme kaydettim ama bugun ne askim ne canim ne cicim yani dengesiz belki ben duygusalim bilmiyorum.. Herzaman4/4 luk bende olamam belki bende ona surekli ilgi gosteremem ama 3 günde ilgisiz gibi ne davranirim ne davransin isterim.. Zaten kavgamizda bu sekilde cikti ben evde guleryuzlu ilgili bi eş istiyorum eğer bunlari saglayamayacaksa ben ayrilmak istiyorum dedim ama günlerce agladi.. mizacını degistirmesi gerek ben onun icin fedakarlık edip cok istiyor diye cocuk bile yapmaya karar verdim heveslendim ama onunda dengeli bi insan olmasi gerekirBak istediğin ne kadar basit bir şey Güler yüz ne zahmeti var ne maliyetieşini seviyorsun be bu durumu bi şekilde tolere ediyorsun ama bir yere kadar. Ben 2. Ciye ödüm koparak giriş yapıyorum sen 3. Cüye gayet isteklisin maşallah. Gücün var mı önemli olan o. Sadece erkekler yani en azından benim kocam böyle dünyanın kendi etraflarında döndüğüne inanıyorlar çocuk gibiler
Telegram yada wp gurubu da güzel olurKızlarrrr ben sizleri merak ediyorum yaaa bi süre sonra ekleyelimmi birbirimizi sosyal medyadan fln
Olur vallaaaTelegram yada wp gurubu da güzel olur
İnşallah ablcım inşallahOyy daha cok kucuksuntam dogurgan yaşlarındasin olur biran önce sknti stres yapma
Ne kadar da güçlüsün sen amaGücüm var gerckten şunuda soyleyebilirim benim eşim benim onu sevdiğim den daha cok seviyor bende eşimi seviyorum ama o bana karşı daha farkli.. uzun zamandir Düzelmisti aslinda o öyle bi adam yapisi geregi ama sevgisini güleryüzünü bize karsi gostermesi gerek 2 gundur tripli gibi kafasina göre bende biraz kizdim ona gece yataga yattik sacimi okşuyor öpüp kokluyor bunlari bile yapmazdi baya ilerleme kaydettim ama bugun ne askim ne canim ne cicim yani dengesiz belki ben duygusalim bilmiyorum.. Herzaman4/4 luk bende olamam belki bende ona surekli ilgi gosteremem ama 3 günde ilgisiz gibi ne davranirim ne davransin isterim.. Zaten kavgamizda bu sekilde cikti ben evde guleryuzlu ilgili bi eş istiyorum eğer bunlari saglayamayacaksa ben ayrilmak istiyorum dedim ama günlerce agladi.. mizacını degistirmesi gerek ben onun icin fedakarlık edip cok istiyor diye cocuk bile yapmaya karar verdim heveslendim ama onunda dengeli bi insan olmasi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?