- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.761
Yok canım şimdi baktım unutmamışim cunki not alıyorum hemen ekliyorum ya eklemişim bile ekledigimi unutmuşumHakkımızda hayırlısı adetten önce öğrenirsem tabiki doktora danışın öyle giderim ama ya memlekete gidince öğrenirsem diye şey yaptım
Listeye daha önce bilgileri vermiştim ama unutmuşsunuz galiba ekleyebilirsiniz sat.18 Nisan bat 16 mayıs 2 aydır düşünüyoruz
Aksiyon seviyorum napiyimDatlummm sen zirve yapmışsın Yaaaa seni geçen olmaz herhalde
Bir de biliyordum diyorbile bile yapmayaydin bari çoook erken yav
İnsallah bu ay umutluyum sizden gerckten ramazan ayi zor oluyor 3-4 gundur bende pek degerlendiremedim yorgunluktan.. Eşim normalde suratsiz bi adamdir evine 4/4 lük bakar ama nasil anlatsam surekli evimizin altinda asagida arkadaslariyla takilir isyeri var orda.. evde pek durmaz hafta sonu pazarlari bizledir arkadasi cagirir bizi utanmasa yolda birakir gider ve ben artik cok yoruldum bu durumdan senelerdir bebek işini bu yuzden erteledim o cok istiyor ama ben istemiyodum 6-7 aydir baya duzeldi gibi.. 3 ay öncede ilk defa büyük bi kavga ettik bosanma noktasina geldik ve bizim 12 yillik evliligmzde ilk kavgamizdi bu..aileler girdi araya zaten oda beni cok sevdigini soyledi vs vs eminim gerckten beni cok seviyor onu birakicam diye ödü patliyor bir dedigimi 2 etmiyor ama gelelim soruna yine eskisi gibi olmaya basladi suratsiz bi adamVallaha kuzum ben duphastrona başladım 5 gün kaldı.. ilaç bitince regl olmzsam bana en büyük işaret olur.. diğer belirtileri düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum evet yine birşeyler oluyor ama inanki tınlamıyorum o yumurta büyüyüp çatladimi Allah bilir son günlerde değerlendiremedik de yorgunluk ramazan derken zor oluyor yani İnshaAllah bir supriz olur benim için deyim
Aynen o kadar kafaya takınca regl sürem de kısaldı stresten sivilce vs çıkmaya başladı. Kendi kendime dedim ki taksan da olmuyor takmasan da sen en iyisi başka şeylerle oyalan. Böyle düşündükten sonra rahatladım şimdi regl kaç gün var bilmiyorum açıp uygulamadan bakmam lazım her gün günleri sayarsam iyice psikolojim bozuluyorBende aylardır öyleydim saniye saniye belirti arıyordum her ağrı her halsizlik gebelik diyordum. Ama artik ovulasyon takibini de kendimi dinlemeyinde bıraktım inşallah böyle daha rahat olunca olumlu sonuç aliriz
9 aylık evliyim ben gittim kaç doktor gezdim ilişkide ağrım çok oluyodu zaten ilk Zamanlar ilişki yaşayamadık vajinamusla uğraştım biz benimde eşim askerdi nikahlarımız kıyılmıştı ama düğün olmamıştı düğün olcağı sene pandemi denk geldi dedik yapmayız artık düğün falan 3 senelik bi ilişkimiz var 2021 ağustosta düğün oldu eşim görevi bıraktı kendi memleketimize geldi. Ben zaten üni okuyodum . 3 sene de 4,6 ayda bi 15 gün görüşebildik zaten o üç sene de korunmadık olmadı. 9 aydır iki güne bir beraber oluyoruz yumurtlama takibi falan çok yapmam ben dedim olursa olur önceden nenelerimiz 9 tane doğuruyordu yumurtlama mı takip ediyordu bende çok kafaya takmadım 4 ay önce kayınvalidemi kaybettik ani oldu . Eşim çok sarsıldı gençti annesi . Çocuk istemeye başladı daha çok baskı gelmeye başladı çevreden de acınızı unuttur vs ben zaten başından beri hep isteyendim eşim fazla takmıyodu şimdi oda çok istiyor bende ama nasip olmadı . Tahlil yaptırmadım 1 sene dolmadığı için ama randevu aldım bayramdan sonraya gitcem tahlilleri isticem . İnşallah bi problem yoktur . Hayıt tohumu civan perçemi falan bitkisel şeyler kullanıyorum. İltihap ve enfeksiyonum var çocukluktan beri çekerim + bide antibiyotik alerjim var geçmekte bilmedi . Şimdi meryem suresini okumaya başladım annem de destek çıkıyor inşallah çok aratmadan bizede nasip olur. Çünkü bende sen gibi çok kafaya takan evhalmı biriyim . Çok tedirginim . Bide işte kayınvalidem vefat etti balkondan düşerek kanlar içinde gördüm baya bi yıprandım herşeyden korkar herşeye ağlar oldum. Yalnız bile kalamıyorum. Şimdi anca bi bebek beni toparlaya bilir inşallah en kısa sürede olur .Sizde bi sorun var mı canım doktora gittiniz mi
Basiniz sagolsun canim nerde oturuyosun biran oncede hormonlarina baktir9 aylık evliyim ben gittim kaç doktor gezdim ilişkide ağrım çok oluyodu zaten ilk Zamanlar ilişki yaşayamadık vajinamusla uğraştım biz benimde eşim askerdi nikahlarımız kıyılmıştı ama düğün olmamıştı düğün olcağı sene pandemi denk geldi dedik yapmayız artık düğün falan 3 senelik bi ilişkimiz var 2021 ağustosta düğün oldu eşim görevi bıraktı kendi memleketimize geldi. Ben zaten üni okuyodum . 3 sene de 4,6 ayda bi 15 gün görüşebildik zaten o üç sene de korunmadık olmadı. 9 aydır iki güne bir beraber oluyoruz yumurtlama takibi falan çok yapmam ben dedim olursa olur önceden nenelerimiz 9 tane doğuruyordu yumurtlama mı takip ediyordu bende çok kafaya takmadım 4 ay önce kayınvalidemi kaybettik ani oldu . Eşim çok sarsıldı gençti annesi . Çocuk istemeye başladı daha çok baskı gelmeye başladı çevreden de acınızı unuttur vs ben zaten başından beri hep isteyendim eşim fazla takmıyodu şimdi oda çok istiyor bende ama nasip olmadı . Tahlil yaptırmadım 1 sene dolmadığı için ama randevu aldım bayramdan sonraya gitcem tahlilleri isticem . İnşallah bi problem yoktur . Hayıt tohumu civan perçemi falan bitkisel şeyler kullanıyorum. İltihap ve enfeksiyonum var çocukluktan beri çekerim + bide antibiyotik alerjim var geçmekte bilmedi . Şimdi meryem suresini okumaya başladım annem de destek çıkıyor inşallah çok aratmadan bizede nasip olur. Çünkü bende sen gibi çok kafaya takan evhalmı biriyim . Çok tedirginim . Bide işte kayınvalidem vefat etti balkondan düşerek kanlar içinde gördüm baya bi yıprandım herşeyden korkar herşeye ağlar oldum. Yalnız bile kalamıyorum. Şimdi anca bi bebek beni toparlaya bilir inşallah en kısa sürede olur .
Ultrason da görünürdü olsaydı canım hiç korkma Allah kimsenin başına vermesinEvet canim gecen ay gittim bisey yoktu cok şükür ama ovulasyon dönemine birde adetime 1 hagta kala cok oluyor
Konya da oturuyom ablacım 1 senelik evliyim dicem yoksa bakmıyorlar zaten resmiyette 3 sene 9 ay oldu nerden bilcek düzenli ilişkimin 9 aydır olduğunu en azından bi problem varsa eşimde yada bende tedavimizi oluruz böyle daha çok yıpranıyorum bilmiyorum çünküBasiniz sagolsun canim nerde oturuyosun biran oncede hormonlarina baktir
Kesinlikle zaten cogu doktor 6 ay diyor bekleme suresini yerinde olsam 1 bucuk sene derimKonya da oturuyom ablacım 1 senelik evliyim dicem yoksa bakmıyorlar zaten resmiyette 3 sene 9 ay oldu nerden bilcek düzenli ilişkimin 9 aydır olduğunu en azından bi problem varsa eşimde yada bende tedavimizi oluruz böyle daha çok yıpranıyorum bilmiyorum çünkü
Sanırım öyle olacak birde en iyi doktor o hastanedeCanım benim de prolaktinim yüksekti hamilelik belirtileri de veriyordu boşuna ümitleniyordum. Çok dengesiz bir hormon stres kaynaklı bile artabiliyor. Ben ilaç kullandım dostinex ve bir ayda 51 den 19 a düştü. Ama şimdi bile dikkat ediyorum evde sütyen falan takmıyorum incir falan yemiyorum. Bence ama sana da ilaç vermesi gerekiyordu. Bu ay bekle istersen inşallah gebe kalırsın gerek kalmaz ama olurda adet olursan doktorun daha da ilaç vermiyorsa değiştir doktorunu bence
Ağzından bal damlıyor gerçekten nasıl gönlümü ferahlatıyorsunuz çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinKesinlikle zaten cogu doktor 6 ay diyor bekleme suresini yerinde olsam 1 bucuk sene derimhizlandirsinlar isleri Rabbim biran önce guzel mujdeli haberleri vermeyi nasip etsin gerckten sizin evinize artik bir bebek şart olmus
Nasip ins misafirler erken giderVallaha bene bebişten olduğunu düşünmek istiyorum ama yumurtlamaysa da bence bu gece hallet o işi
Ama zaten anca duzenli bi cinsellige baslamissiniz bide baktirin bazen degerlerden olmayabilir.. Boşa vakit kaybetmezsiniz yaşında genc daha sanirim yazdınmi bilmiyorum hatirlamiyorumAğzından bal damlıyor gerçekten nasıl gönlümü ferahlatıyorsunuz çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Ben b12 folik asit biotin kullanıyordumKızlar önümüzdeki ay bende korunmayı bırakacağım inşallah.
Tahmini regl tarihim 14 Mayıs.
Ovuslasyon testi de kullanırım belki.
Sizlere sorum hamilelik öncesi hangi vitaminleri kullanmaya başladınız ? Yan etkisi olmayan iştah açmayan folik asit tavsiyeniz var mı ?
Bende caktırmıyorm ztnBugün benim de sağ tarafta batma ağrı var dün batiyor gibiydi çaktırma ilgilenmiyommm
Aynen öyle abla 22 yaşındayım henüz bi an önce baktırcam herşeyeAma zaten anca duzenli bi cinsellige baslamissiniz bide baktirin bazen degerlerden olmayabilir.. Boşa vakit kaybetmezsiniz yaşında genc daha sanirim yazdınmi bilmiyorum hatirlamiyorumyani dogurganlik seviyen yuksek 20 li yaslarla 32 yaslar arasi biran önce gebe kalirsin bak kimyasal gebelikte atlattin buda demek oluyorki gebe kalabiliyosun
Oyy daha cok kucuksunAynen öyle abla 22 yaşındayım henüz bi an önce baktırcam herşeye
Yapmadım canım zaten delilik olurdu yapmakYumurtlamadan sonra minimum 8 gün gerekiyor o da minimum boşuna demoralize olursun canım yapma
Kahverengi lekelenmen olduysa o gün yumurtlaman olmuş olabilir bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?