- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.721
Bekle bekle tatlım ne kadar erken başlarsak sonu gelmiyor bir türlü vallahi bata 5 kala sanki 25 gün gibi geçmek bilmiyor.Ay canım ne güzel bir duaydı. İnşallah hepimizi hamile yapsın. Yapmadım ben vazgeçtim
Bak senin de başlar ovulasyon dönemi aynıyız senle araya sıkıştırıverin önce siz bi boya badana yapın sonra duvarlara geçinValla kuzum biz operasyona gecemiyoruz maalesefmalum ramazan birde evde badana işimiz var işten gelince onunla uğraşıyoruz peltimiz çıkıyor. Nasıl olacak bu ay bende bilmiyorum
Vallaha kuzum ben duphastrona başladım 5 gün kaldı.. ilaç bitince regl olmzsam bana en büyük işaret olur.. diğer belirtileri düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum evet yine birşeyler oluyor ama inanki tınlamıyorum o yumurta büyüyüp çatladimi Allah bilir son günlerde değerlendiremedik de yorgunluk ramazan derken zor oluyor yani İnshaAllah bir supriz olur benim için deyimGunaydinnnn kizlarrr neler yapiyosunuz
Allah seni yaa deliiiiBen 23 Nisan'da aşılama oldum, cumartesi günü tatlım. Tam 1 hafta geçti işte. E biliyorum çıkmayacağını zaten aksiyon seviyorum ben bi de para harcamayı
Hıh iyi bişey vesile oldum bari
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz28 ve 35. Ci haftaya giren hastalar raporsuz ve doktor izini olmadan seyehat edemiyor canim :) yani hamileligin basinda bi sknti yok
Tabiki var canim bu kadar erken belirti vermesi tuhaf olan zaten. Daha hormonlar yükselmez böyle erkenUmut var diyorsun((
İyi hadi inşallah güzel haberler alirizŞuan pik bugün yarın çatlar muhtemelen
Hakkımızda hayırlısı adetten önce öğrenirsem tabiki doktora danışın öyle giderim ama ya memlekete gidince öğrenirsem diye şey yaptımMerhaba Umay hoşgeldin
Vallahi neredeyse aynı telaş bende de var Haziran sonu filan benimde uçak yolculuğu ihtimalim var gebe olma ihtimalim biraz düşük bu ay ama gidene kadar gebe kalırsam nasıl olur diye ben de düşünüyorum planım su gebe olursam gitmeden doktora danışicam bence en iyisi bu sen de öyle yap hamile isen doktoruna sor canım..
Burada listeye ekleyim mi seni hazır bilgilerini de vermişken
Benimde ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor bende şüphelendim simdi. Cok geçmiş olsun aah sifa versinCanım çikolata kisti fark edilmeyecek gibi değil adetler düzensiz oluyor ve her dönem de çok şiddetli ağrı oluyor kasıklardan böbreğe kadar özellikte adet dönemi kaç tane ağrı kesici içtiğimi takip bile edemiyorum. Adet dönemi haricinde de günlük hayatta da sürekli ağrı oluyor.
Kaset testte hemen çıkmayabiliyor canım umudunu hiç yitirme
Bende aylardır öyleydim saniye saniye belirti arıyordum her ağrı her halsizlik gebelik diyordum. Ama artik ovulasyon takibini de kendimi dinlemeyinde bıraktım inşallah böyle daha rahat olunca olumlu sonuç alirizEvet hormonlar iyi, regl düzenli ve ağrısız doktor yumurtlama oluyor diyor ama aylarca hiç gebe kalmayınca insan ister istemez karamsarlığa düşüyor. Çok şükür ki son iki üç aydır daha rahatım pek düşünmüyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız
Canım ben olsam bir ay daha denerdim. Neden dersen daha önce de çocukların olmuş MashaAllah.. Hamile kalabilen birisin kinkorunma iğnesi almak zorunda kalmışsın.. O iğnenin ve uzun zamandır gebe olmamanın etkisi ile anca oluyordur belki .. Yani bir ay daha deneyin olmadı o zaman bir tedaviye başvurun bu benim tavsiyem..Kizlar bana bi akil verin.. ben ocak ayında vuruldum en son korunma ignesini ve subat ayindan buyana korunmuyorum dolu dolu 3 ay hatta 4. Aya bile girdim ilk 2 ay hadi diyelim ignede etkili oldu vucutta.. size soracagim şey doktor bana 6 ay demisti neredeyse 4 ayini gecirdik regl olursam..Ben doktora bu sureci uzatmak istemedigimi soyledim keza eşimde o sekilde oda bana hep dogal yolla hamile kal dedi ama cok istiyorsan bidaki regl oldugunda gel tedaviye baslayalim dedi.tedavi olarak ne olacak bilmiyorum testlerimi falan verdim ben eşim sperm testi verecek sadece..eşim ilk basta gidelim dedi ben istemedim suan karari bana birakti insallah bu ay adet olmam ama olursam ne yapayim siz olsaniz ne yapardiniz sureci beklermiydiniz yoksa olacaksa hemen olsunmu derdinz..bu arada 2 sezeryanim oldugu icin yapisikligim var karin icinde ben bunu soyledigimde doktor sorun olmaz dedi gebelik icin sadece dogumda bize zor olursun dedi ama cogu yerde yapisiklik yuzunden hamile kalamayan cok kadin okudum.. Maddi olarak çok şükür tedavileri karsilayacak durumdayiz eşim ben ne dersem onu yapacak gidelim dersem gelecek yani yada bekleyelim dersem bekliycek biraz uzun oldu ama siz olsaniz ne yapardiniz ne yapmaliyim bana fikir verirmisiniz
Hemide 5li heeeKesinnnnnn 5 li erken gebelik seti 1 adet kaset test kesin vardır bak kesinnn
Bizim şartlardan dolayı düzenli ilişkimiZ olmadığı için mecburen yapıyorumİyi hadi inşallah güzel haberler alirizben bu ay ovulasyon takibi yapmayacağım
Ben geçen aylarda hep ovulasyon testi kullanmıştım eşim asker canım benim doğudayız o yüzden denk getiremiyoruz biz doktora da kaç kere göründüm hiçbi sorununuz yok sadece denk getiremiyosun dedi ben aşırı evhamlı ve kafaya takan bi insanım acaba şöyle mi acaba böyle mi geçen aylarda daha yumurtlama vakti gelmeden gebelik testi alıyodum pahalı pahalı erken gebelik testleri herkes bi daldan o ay hamile kalıcaksın diyodu gerçekten de doğruymuşbu ay neler yaptın nasıl ilerlendin hangi pozisyonları denedin biraz bizi de bilgilendirirmisin kuzum belki vesile olmuş olursun
Sizde bi sorun var mı canım doktora gittiniz miDemek ki kişiden kişiye değişkenlik gösteren bişey iltihap ve enfeksiyonum var belki vesile olur
Ben de kullanıyorum şuan 5 gün kaldı bitmesine..benim de en son 4. Gün geldi bakalim gelmez inshalAllah ama yumurtlamadan emin değilim ya pek heveslenemiyorumBenimde adetime 5 gün kaldı hanımlar yumurtlama 22'sinde olmuştu ama adet olacak gibiyim bende. Duphaston kullandım bu ay yarın sabah bitiyor. Bittikten sonra 4. Gün adet oluyordum bakalım yine öyle mi olacak
Şart değil ama şansın artar.. en önemlisi de catladiktan sonra teste devam et mutlaka o catlamayi görmen lazımMinnoşlar bende durum bu asıl bu geceyi değerlendirmek şart sanırım
Kuzum senin kaç gün geçti aşılamadan kiBak az önce aldım sonucu kocaman negatifama hayal kırıklığı olmadı çünkü çıkmayacağından emindim. Bize kalsa hemen ertesi gün öğrenelim istiyoruz
Aaaaa tebrik ederim canım bebiş geliyorKızlar sizce ?
Canım kontrole gidiyor musun hiç birde inan hafif hafif olmuyor ağrılar birden bir sancı giriyor yere çöküyorsunBenimde ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor bende şüphelendim simdi. Cok geçmiş olsun aah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?