- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.701
Aynen cnm, makinen bozulur, olan seyi bulamasin, negatif cikar anlarim. Olmayan hormonu o kanda nasil buldun da pozitif cikardin. Neyse zaten bu ayda da bi suru ilac kullanmak zorunda kalmistim. Şu kistten kurtulayim simdilik, o yeter bana.Gerçekten çok saçma yaaa.. yani böyle bir basit testi yanlış ölçüyorsa hiç bir test için güvenilmez.. yanlış tedaviler uygulanabilir..
Sen nasıl ilerliceksin canım PekiAynen cnm, makinen bozulur, olan seyi bulamasin, negatif cikar anlarim. Olmayan hormonu o kanda nasil buldun da pozitif cikardin. Neyse zaten bu ayda da bi suru ilac kullanmak zorunda kalmistim. Şu kistten kurtulayim simdilik, o yeter bana.
Allah seni hamile yapsın inşallah sen teste mi koştunKızlar bı çılgınlık yapıp kan versem mi Pazartesi yumurtlamam oldu Perşembe gebelik testi negatifti dünde kahverengi lekelenmem oldu iki defa lavaboya gittiğim esnada bugün hiçbir şey yok daha. Yerleşmeyse şayet kanda çıkar mı
Neyse benim de kafamda ki soru işareti gitti demek ki teste erkenSen benden de delisinkız yumurtlamadan 5 gün geçmiş çıkmaz tabii. Benim aşılamadan 7 gün, yumurtlamadan 9 gün geçti ben bile az önce çıkmayacağını bile bile kan verdim
Canım çatlatma iğnesi ovülasyon testini de etkiliyor mu biliyor musunuzKızlarımm canlarım biraz sizi sakinlige davet ediyorummstres yapıyoruz bak hemen testlere kan vermeye koşmayalım nolur morelimizi bozup umutlarımızı bozmayalım şimdiden en başta nasıl başlamıştık umutluyuz bu ay hepimiz pozitifleri görücez insallah kimse günü gelmeden test yapmasın ahahahaha hepimiz bu ay anne olucaz merak etmeyin güzel düşünelim yalancı belirtilere kulak vermeyelim ztn regli ve genelik belirtileri aynı şimdi bu süreçle ugrastıgımız için belirtilere daha cok kulak veriyoruz hepinizi seviyorum
Kuzum bence etkiler cnku gebelik testinde pozitif cıkardıgı için 10-11 gün boyunca ovülasyondada etkilecegini düşünüyorumNeyse benim de kafamda ki soru işareti gitti demek ki teste erken
Canım çatlatma iğnesi ovülasyon testini de etkiliyor mu biliyor musunuz
Dimi bende öyle düşünmüştümKuzum bence etkiler cnku gebelik testinde pozitif cıkardıgı için 10-11 gün boyunca ovülasyondada etkilecegini düşünüyorum
Normal kuzum cnku gebelik testleri de pozitif cıkcagından ovülasyonunda koyu cıkması cok normal en azından 13. Günü beklemek lazımDimi bende öyle düşünmüştüm
Bekleyelim o zaman ne yapalım şunun şurasında 7 gün kaldıNormal kuzum cnku gebelik testleri de pozitif cıkcagından ovülasyonunda koyu cıkması cok normal en azından 13. Günü beklemek lazım
Valla kuzum biz operasyona gecemiyoruz maalesefOperasyonları bi tamamlayalım sonra görüşürüz erkeni kasetibenim bugün pik göründü bakalım neler olacak
Valla öyle canımBak az önce aldım sonucu kocaman negatifama hayal kırıklığı olmadı çünkü çıkmayacağından emindim. Bize kalsa hemen ertesi gün öğrenelim istiyoruz
Ay canım ne güzel bir duaydı. İnşallah hepimizi hamile yapsın. Yapmadım ben vazgeçtimAllah seni hamile yapsın inşallah sen teste mi koştunvallahi iflah olmayız partalina_ bu bir işaret olabilir bekle deme işareti
bu ay neler yaptın nasıl ilerlendin hangi pozisyonları denedin biraz bizi de bilgilendirirmisin kuzum belki vesile olmuş olursunHer gün eiher dakka ediyorum vallahi gönülden ne diliyosanız gerçek olur inşallah hepinizvallahi benim miğde pert aşırı yanıyo
İnşaALLAH bebiş vardıırr siziinnBenimde bu ikinci denemem canım aşılamaya geç bence bende ilk klomen catlatma bu ay da letu çatlatma denedim ins olur yoruldum valla bende artık valla bir üst tedaviye geçmekte fayda var aşılama sonrasında hsg filmi gibi
Demek ki kişiden kişiye değişkenlik gösteren bişey iltihap ve enfeksiyonum var belki vesile olurBen kullandım canım prolaktinin hormonum yüksekken içiyordum 1.5 ay içmiştim bana faydası olmadı pek
Yumurtlamadan sonra minimum 8 gün gerekiyor o da minimum boşuna demoralize olursun canım yapmaKızlar bı çılgınlık yapıp kan versem mi Pazartesi yumurtlamam oldu Perşembe gebelik testi negatifti dünde kahverengi lekelenmem oldu iki defa lavaboya gittiğim esnada bugün hiçbir şey yok daha. Yerleşmeyse şayet kanda çıkar mı
Kız ciddmisin e sen benden sonra asılama oldun harbiden kan mı verdin kız bu ne acele
Ben 23 Nisan'da aşılama oldum, cumartesi günü tatlım. Tam 1 hafta geçti işte. E biliyorum çıkmayacağını zaten aksiyon seviyorum ben bi de para harcamayıKuzum tabikide cıkmaz ben cumartesi çatlatma oömustum salı yumurtam catladı sen asılamayı ne zaman olmustun fazla erken değilmi daha yeni dölleniyordur bi zaman mı versen bebişee
Hıh iyi bişey vesile oldum bariNeyse benim de kafamda ki soru işareti gitti demek ki teste erken
Canım çatlatma iğnesi ovülasyon testini de etkiliyor mu biliyor musunuz
Tamamdıırr beklemedeyiimm o zaman çok teşekkür ederiimmKaset testte hemen çıkmayabiliyor canım umudunu hiç yitirme
Aynen öyleBen 23 Nisan'da aşılama oldum, cumartesi günü tatlım. Tam 1 hafta geçti işte. E biliyorum çıkmayacağını zaten aksiyon seviyorum ben bi de para harcamayı
Hıh iyi bişey vesile oldum bari
Süpermiş yaaa .. ben yurtdışındayim alamıyorum ama yazın İnshaAllah Türkiye ye gidcem gebe kalamazsam oradan alıcam İnshaAllahAy insallah canım ya dün doktorun canlı yayını izledim en fazla 3 ay diyor o kadar arkasında duruyor ürünlerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?