- 21 Nisan 2022
- 269
- 151
- 18
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.541
İşte böyle yaparak kendimizi yıpratıyoruz. Hayırlısı ile zamanı gelince olacak inşallah. Bekleyelim bakalım bu ay ne olacak. Sabırsızlanıyorum ya Umudum olmadığı haldeAynen öyle belki hiç birimizin sağlık sorunu yok ama bunları duyunca bende sorun mu var diye düşünüyorum
AmiiinnAmin inşallahSiz ne zamandır istiyorsunuz
Rabbim hepimize nasip eder inşallah hayırlısı ileAmiiinn
1 senedir istiyoruuz
Kesinlikle bazı insanlar kırılacağımızı anlamıyor inşaALLAH olur bol bol dua edelim RABBİM bizlere de nasip etsinKıskandığım için değil rabbim herkese nasip etsin ama üzülüyor insan
Amin amin inşaALLAHRabbim hepimize nasip eder inşallah hayırlısı ile
İnşallahİşte böyle yaparak kendimizi yıpratıyoruz. Hayırlısı ile zamanı gelince olacak inşallah. Bekleyelim bakalım bu ay ne olacak. Sabırsızlanıyorum ya Umudum olmadığı halde
AminnnKesinlikle bazı insanlar kırılacağımızı anlamıyor inşaALLAH olur bol bol dua edelim RABBİM bizlere de nasip etsin
3 aydır düşünüyoruz bizdeAmin amin inşaALLAHpekii siz ne zamandır düşünüyorsunuz
Hangi test bu? Sabah başkacam kuzum şimdi kör olmak istemiyorumSizde görüyor musunuz incecik bir çizgi çıktı gözle görülüyor bir hafta kaldı bata bu kadar erken çıkmaz demi gebelik
Çok Haklısın canım en iyisi öyle zaten bu ay ovülasyon testlerine başlıcamCanım üzülme bak işte ben hep bu yuzden herkese diyorum erkenden test yapmayın diye iki intimalden dolayı biri kimyasal gebelik diğeride gebeligin henüz çok erken olması ve negatif göstermesi.. en güzeli batı beklemek.. sen Büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsun Cook erken evresinde ancak belli olmaz adet olana kadar ümit vardır hala umit var .. ama birsaha erken test yapmayın üzülüyorum sonra bende..
Canım adet olunca başlasaydin ne olur ne olmaz belki gebesindir.. en azından adet olunca emin olursunÇok Haklısın canım en iyisi öyle zaten bu ay ovülasyon testlerine başlıcam
Birde hayıt tohumununa ve civan perçemi çayına başladım kullanalar 1,2 ayda hamile kaldığını söylüyor deneyen yada duyan varmı bunu ?
ProductorHangi test bu? Sabah başkacam kuzum şimdi kör olmak istemiyorumsen gördüysen vardır inşallah
Bi bardak içtim bugün iftardan önce en iyisi batı bekliyim madem . 3 gün kaldı zatenCanım adet olunca başlasaydin ne olur ne olmaz belki gebesindir.. en azından adet olunca emin olursun
12 nisan son adet 4 aydır bir düşüğüm varMerhaba Hoşgeldin
Tabiki alırım bat 12 Mayıs peki son adet tarihi ne zaman ve ne kadardır uğraşıyorsun canım ?
Evet evet canım öyle bitkisel şeyler ağır oluyor bazen Allah korusun hem doktorlar bile herhangi bir tedaviye adet zamanından önce başlatmaz..Bi bardak içtim bugün iftardan önce en iyisi batı bekliyim madem . 3 gün kaldı zaten
Tüpler tıkalı olsa hissedebilir miydik ki? Daha önce bir operasyon, enfeksiyon vs geçirmedim acaba yine de kapalı mı diye düşünmeden edemiyorumYok canim cektirmedim. Bence stres yapıyoruz ya o yüzden olmuyor. Eşim diyor rahimle ilgili bir problem olsaydi kendini belli ederdi
HoşgeldinMerhaba burada yeniyim tam alışamadım uygulamaya o yüzden cevabın altına yazıyorum kusura bakmayınbeni de ekler misin canım❣
Son adet tarihim 27 mart 2 gün gecikmem var şu an 2 yıldır bebek istiyorum❣
Bu ay çok takip edemiycem burayı o yüzden yazdırmiyim. İnşallah bekleyen herkes bebişine kavuşur bir an evvel. Arada güzel haberlerinize bakıcamTamam canım sağlık olsun İnshaAllah Mayıs ayı senin olacak
Yeni bat ne yazayım ?
Regl gününe az kaldıysa akıntı normal canım.Bacım sana bı sorum var benim az önce lavobiya gittim adet oldum sandım aynı iki parmak arasında gayett uzayan yumurta akı gibi akıntı geldi bian adet oldum sandım hala umut varmıdır kiii yoksa değerlendiren mi bidaha mi yumurtluyom noluyo yav acaba bebekten mıdır bu akıntı hiç böyle olmadı bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?