- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.341
Hoşgeldino zaman bende alınmak isterim listeye :)) 9 aydır bebek istiyoruz, son adet tarihim 12 nisan, 15 nisanda klomene başladım, 25 nisanda çatlatma iğnesi oldum, şimdi de progestan kullanıyorum beklenen adet tarihim 11 mayıs, hadi bakalım, bebeğimiz olsun artık inşallah :)))
HoşgeldinMerhaba benimde eklermisiniz sat 7 Nisan bat 6 mayis
Evet geçti ama battan üç gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı onun için şuan cesaretim yokMerhaba hoşgeldin
Eklerim tabi..
Bat geçmiş adet olmadın sanırım test yaptın mı ?
Hoşgeldin
Hoşgeldin bacımBat 17 Mayıs eklermisin canım
Bende öyle sandımbende cok kucuksun sandım yaaa :) abla abla yazınca,
yaşıtız.
maşallahh gebelık var. hayırlı olsun
Hoşgeldin
Eleklerim tabi bacım..
İnshaAllah güzel haberler alicaz beraber
Yok kuzum durdukça sanırım koyulaşır ya onsna öyle şimdi karlişilaştirma benceBen günden güne negatif sanırımüstteki iki gün önce alttakini bu sabah yaptım
Merhaba senin dediğin gibi ağrılar bende de var ve önceki aylarda hiç olmamisti şuan battan bir gün geçti bı kaç gün daha geçsin test yapicam inşallah hamileyizdir isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bende Çarşamba günü karnımın alt bölgesine ani bir ağrı girdi kramp gibi. Dünde öksürdüm öksürünce de yine aynı şey oldu. Bu kramplar bu ay ara ara oldu ama tatlı tatlı ağrılardı iki gündür karnımı tutuyorum ağrı girdiği esnada. Miğdem kötü ama Ramazandan dolayı diye düşünüyorum gastritten dolayı. Dün test yaptım ama negatif. Bu ağrılar bende geçen aylarda da hiç olmamıştı Bu şekilde olan var mı
Ah canım ben çok yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan gözlerim doldu aklıma geldi yaşadıklarım değer kaç çıktı ki canım nasıl anladılar kimyasal olduğunuEvet kan verdim devlette acilden ordaki dr dan öğrendim sabah 9 gibi falan . Ama büyük bi yıkım oldu benim için sabahtan beri ağlıyorum ya . Eşim diyo üzme kendini yine deneriz olana kadar deneriz ama git dedim benden uzak dur seni bile istemiyorum o derece yıprandım hayırlısı böyleymiş diyorsun ama kalbinde ya olsaydı diyor . Zormuş gerçekten
S.a bende yumurta catlatması iğneleri kullanıyorum. yarın çalışmalara başlıyacağız. Allah'ın izniyle inşallah benimde sizin de tutar arkadaşlar 3 tane folliküller yumurta gelişmiş ama biraz daha gelişmesi gerekiyor stresten uzak durmamız gerek ama o bile bu zaman da çok zor zaman para ,yaş faktörü girince işin içine rabbim inşallah biran önce bebeğime hayırlısıyla kavuşayım diyorum herkesin Allah yardımcısı olsun içinde de ben rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın .Amin hayıt otu tohumunu yarın başlarsam bir sakıncası olur mu arkadaşlar ?Bence yeterli canım gönlünü ferah tut olcak insallah
Bende 33
O nasil bi beta, masallah. Saglikla, tebrikler. Ya üçüz ya da 2 aylik bu annesiKızlar kan sonucunda çıktı bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Ayyy kızz vallaha bilmiyorum ki doktora gidince görürüz artık bakalım martın 25 inde oldum canım adeti ben iki aylık değildir de belki adetten hemen sonra tutunduysa diyorum bendeO nasil bi beta, masallah. Saglikla, tebrikler. Ya üçüz ya da 2 aylik bu annesi
Hadi inşallahHoşgeldinelbette
Hadi İnshaAllah bu ay güzel haberler alırız
Tamam canısı bende öyle hatırlıyorum teşekkür ederim. Bu arada ben ikidir rüyamda bebek görüyorum ya . Hiç önceden bebek görmezdim . Acaba çok mu kafaya taktım neBen eklemiştim bile yeniden seni ama tarihi farklı yazdım degsitiririm birazdan
İnşallah güzel sonuçların çıkar canımBana yok gibi göründü ama bakalım hayırlısı artık ya pazartesi çıkcak sonuç beklemedeyim
Bence de canım dinlen artıkKızlar ben dün bos bıraktım 5 gün ğst üste yapmıstık bugün yapcaz bide pazar yaparız sonra artık dinlenmeyi düşünüyorum yeter bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?