Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin elbette

Hadi İnshaAllah bu ay güzel haberler alırız

Merhaba senin dediğin gibi ağrılar bende de var ve önceki aylarda hiç olmamisti şuan battan bir gün geçti bı kaç gün daha geçsin test yapicam inşallah hamileyizdir isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ah canım ben çok yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan gözlerim doldu aklıma geldi yaşadıklarım değer kaç çıktı ki canım nasıl anladılar kimyasal olduğunu

Bence yeterli canım gönlünü ferah tut olcak insallah
S.a bende yumurta catlatması iğneleri kullanıyorum. yarın çalışmalara başlıyacağız. Allah'ın izniyle inşallah benimde sizin de tutar arkadaşlar 3 tane folliküller yumurta gelişmiş ama biraz daha gelişmesi gerekiyor stresten uzak durmamız gerek ama o bile bu zaman da çok zor zaman para ,yaş faktörü girince işin içine rabbim inşallah biran önce bebeğime hayırlısıyla kavuşayım diyorum herkesin Allah yardımcısı olsun içinde de ben rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın .Amin hayıt otu tohumunu yarın başlarsam bir sakıncası olur mu arkadaşlar ?

Ben eklemiştim bile yeniden seni ama tarihi farklı yazdım degsitiririm birazdan
Tamam canısı bende öyle hatırlıyorum teşekkür ederim. Bu arada ben ikidir rüyamda bebek görüyorum ya . Hiç önceden bebek görmezdim . Acaba çok mu kafaya taktım ne ama benim bebeğim değil yani başkasının bebeği . Hayırlara yorayim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…