Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım benim testlerim negatif çıktı bugün öğrendim kimyasal geçirmişim beta düşmüş inşallah gelecek aya artık.. denicem birgebeningünlüğüne yazdım bakalım gelecek aya artık nasip
Eminmisin kuzum kan mi verdin nasıl öğrendin teste guvenemeyiz ki canım

Ahahh kız yaptığım her hainlik yol su elektrik olarak bana geri dönecek doktorun çift embriyo koyacağından haberi yok, biri istemezken iki çocuğu kucağına veririm ordan gol atarım diyorum ama maç tek kale
Kız dur hele sen adet olmadın yavv ne yaptın başladın mı testlere

Rahim ters nasil oluyor ki.
Benim rahim one doğruymuş. Doktor gorebilmek icin popomu kaldırmami istemişti. Bende yastiklami yapsam
ben ters rahimliyim mesela benimki arkaya doğru belime doğru meyilli demek seninki öne doğru meyilli ise normal demektir

senin belini poponu kaldırmanı istiyor benimde nerdeyse yüzüstü gibi yatmam gerekiyo muayenelerde
yani seninki doğru şekilli bir rahim

Merhaba hoşgeldin

Eklerim elbette.. son adet tarihini de yazar mısın?

Geçmiş olsun kaybın için üzüldüm Rabbim bu ay nasib etsin İnshaAllah
Hoşbulduk❣teşekkür ederim 6 nisan son adet tarihim insallah bu ay hepimize nasip olur duzenli macun kullanıyorum bugun hormon testi verdim değerlerime bakmak icin insallah hersey yolundadır☺

Eminmisin kuzum kan mi verdin nasıl öğrendin teste guvenemeyiz ki canım
Evet kan verdim devlette acilden ordaki dr dan öğrendim sabah 9 gibi falan . Ama büyük bi yıkım oldu benim için sabahtan beri ağlıyorum ya . Eşim diyo üzme kendini yine deneriz olana kadar deneriz ama git dedim benden uzak dur seni bile istemiyorum o derece yıprandım hayırlısı böyleymiş diyorsun ama kalbinde ya olsaydı diyor . Zormuş gerçekten

Ters rahim gebe kalmaya engel değil dedi doktor heryerde yazıyo tamam engel değil diyelimki ama zor oluyor bu konuda daha çok bilgisi olan var mı???

Anladim canim da bence ortada olanlar normal gibi. Benimde çocuğum olmuyor ki.
Düşük bile olmadi yani . Allah hayirlisini versin . Bu ay yaki yapistirdim . Isirgan cayi ictim insallah olur hayirlisiyla.

Kızlar bugün adet günün sadece 2 damla bir kanama geldi devamı yok.. 1 gün önce test yaptım negatif. Sizce bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi
Olabilir tabi yeniden yaparsın test ama.uzerindne 5 gün filan geçmesi lazım yerleşme kanaması varsa hemen çıkmaz 6 güne filan anca kana da 3 güne filan çıkıyormuş
Ayy inşallah çok heveslendim inşalalh hayal kırıklığına uğramam rabbim isteyen herkeze nasip etsin
İnshaAllah sanmam
Arkadaşlar iğnenin bugün 11.günü kan verdim fakat negatif çıktı bu saatten sonra pozitif olmaz olsa illa çıkardı değil mi?
Neden olmasın canım adet geçince tets yap bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…