- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.321
İnşallaaaahhhGeç döllendiyse çıkmayabilirTarih çok yeni hadi hayırlı haberler gelsin ozaman
Yaptım yaptımSağlık ocağından verirsen öyle geç çıkıyor sonuç .. bir test yapaydin bari
Tek çizgi malesefSağlık ocağından verirsen öyle geç çıkıyor sonuç .. bir test yapaydin bari
Eminmisin kuzum kan mi verdin nasıl öğrendin teste guvenemeyiz ki canımYok canım benim testlerim negatif çıktı bugün öğrendim kimyasal geçirmişim beta düşmüş inşallah gelecek aya artık.. denicem birgebeningünlüğüne yazdım bakalım gelecek aya artık nasip
Kız dur hele sen adet olmadın yavv ne yaptın başladın mı testlereAhahh kız yaptığım her hainlik yol su elektrik olarak bana geri dönecekdoktorun çift embriyo koyacağından haberi yok, biri istemezken iki çocuğu kucağına veririm ordan gol atarım diyorum ama maç tek kale
Tühh yaa üzüldüm, hem de kızdım insanları boş yere umutlandırıyorlar
Ters rahim şekli nasıl oluyor bilmiyorum canım internetten bir araştır istersen ama doktoruna sormadan bilemezsin zaten. En iyisi bi daha gittiğinde sor bunu
ben ters rahimliyim mesela benimki arkaya doğru belime doğru meyilli demek seninki öne doğru meyilli ise normal demektirRahim ters nasil oluyor ki.
Benim rahim one doğruymuş. Doktor gorebilmek icin popomu kaldırmami istemişti. Bende yastiklami yapsam
HoşbuldukMerhaba hoşgeldin
Eklerim elbette.. son adet tarihini de yazar mısın?
Geçmiş olsun kaybın için üzüldüm Rabbim bu ay nasib etsin İnshaAllah
Evet kan verdim devlette acilden ordaki dr dan öğrendim sabah 9 gibi falan . Ama büyük bi yıkım oldu benim için sabahtan beri ağlıyorum ya . Eşim diyo üzme kendini yine deneriz olana kadar deneriz ama git dedim benden uzak dur seni bile istemiyorum o derece yıprandım hayırlısı böyleymiş diyorsun ama kalbinde ya olsaydı diyor . Zormuş gerçektenEminmisin kuzum kan mi verdin nasıl öğrendin teste guvenemeyiz ki canım
Olsun canim sağlık olsun.. hem mayis ayı var önümüzde hepimiz ona hazırlandık .. seni yeniden ekleyeceğim canım..Kızlar ben elendim
Anladim canim da bence ortada olanlar normal gibi. Benimde çocuğum olmuyor ki.ben ters rahimliyim mesela benimki arkaya doğru belime doğru meyilli demek seninki öne doğru meyilli ise normal demektir
senin belini poponu kaldırmanı istiyor benimde nerdeyse yüzüstü gibi yatmam gerekiyo muayenelerde
yani seninki doğru şekilli bir rahim
Olabilir tabi yeniden yaparsın test ama.uzerindne 5 gün filan geçmesi lazım yerleşme kanaması varsa hemen çıkmaz 6 güne filan anca kana da 3 güne filan çıkıyormuşKızlar bugün adet günün sadece 2 damla bir kanama geldi devamı yok.. 1 gün önce test yaptım negatif. Sizce bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi
İnshaAllah sanmamAyy inşallah çok heveslendim inşalalh hayal kırıklığına uğramam rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Neden olmasın canım adet geçince tets yap bence..Arkadaşlar iğnenin bugün 11.günü kan verdim fakat negatif çıktı bu saatten sonra pozitif olmaz olsa illa çıkardı değil mi?
Insallah Rabbim saglikli bir evlat verir.Olabilir tabi yeniden yaparsın test ama.uzerindne 5 gün filan geçmesi lazım yerleşme kanaması varsa hemen çıkmaz 6 güne filan anca kana da 3 güne filan çıkıyormuş
İnshaAllah sanmam
Neden olmasın canım adet geçince tets yap bence..
Gercektn görünüyor mu ama güneşe tuttuğum altında çizgi var testin o görünüyor bnceVar canım çok silik de olsa görünüyor barizbence sen de kan ver
Bak nasıl biliyor beniKız dur hele sen adet olmadın yavv ne yaptın başladın mı testlere
Ben eklemiştim bile yeniden seni ama tarihi farklı yazdım degsitiririm birazdanCanım beni de ekler misin 30 Mayıs diye
O şekilde bir çizgi bende gördğm bugğn kendi testimde böyle kırmızı değilde daha beyazımsı bi çizgi görünüyor sanki değil mi ?Gercektn görünüyor mu ama güneşe tuttuğum altında çizgi var testin o görünüyor bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?