Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahh kız yaptığım her hainlik yol su elektrik olarak bana geri dönecek doktorun çift embriyo koyacağından haberi yok, biri istemezken iki çocuğu kucağına veririm ordan gol atarım diyorum ama maç tek kale
Ehehehe gerek kalmadan inşallah hamile kalırsın kuzucum ama bir taşla iki kuş da hiç fena değil yani.

Aynen canım artımed beni de hiç yanıltmadı. Bende artımedden vazgeçmiyorum asla. Ayrıca çok küçük değerleri bile algılıyor.
Bu ay tutacağım kendimi erken gebelik de almayacağım ovulasyonla gelen iki laboquick testim var o da zaten çok güvenilir. Şuan ki niyetim böyle belirti aramaya başlarsam çok kötü şeyler yapabilirim

Ne durumdasin canım şuan regl oldunmu yok lekelenmen devam mı ediyor.. regl olmadıysa hala şansın var tabi

Kızlar ne zaman yumurtladığımı tam anlayamıyorum bu konuda usta olmuş arkadaşımız varsa özelden yazabilirse çok sevinirim
Bazen hiç belli olmuyor belirti olmuyor.. bazen akıntı oluyor uzayan şeffaf akıntı ve ağrı..

En güzeli ovulasyon testleri canım en azından emin oluyorsun veya doktorun takib edicek

Kızlar inanılmaz çok kasıklarım ağrıyor arada karnımın alt kısmı acıyor kurdeşen dökmesem ağrı kesici içecem o derece

Bazen hiç belli olmuyor belirti olmuyor.. bazen akıntı oluyor uzayan şeffaf akıntı ve ağrı..

En güzeli ovulasyon testleri canım en azından emin oluyorsun veya doktorun takib edicek
Şuan kasık ağrım var hafiften yeniden adet olcakmışım gibi ama zaten daha yeni bitti 6 gün oldu böyle çabuk olur mu bilemedim :)

Büyük ihtimalle gerek yoktur ozaman her doktor aynini diyosa vardir bildikleri canim , vitamin disindada bisey öneremiyorum allah korusun belkide sana yaramicak kilo almak icin bir diyetisyene basvurmayi denedin mi hem kontrollu gerektigi kadarini alirsin .. artik gelisme olursa yazarsin düzelir hersey merak etme

Merhaba canım hoşgeldin ne zamandır yoktun evet .. kuzummm İnshaAllah grbesindir.. yani negatifler yanılır ama pozitif bir sonuç yanilabilir mi bilmiyorum..

Farklı yerlerde sonuçlar farklı çıkabiliyor canım herşeyden olabilir makineleri bozuktur falan filan..

Ne yaptın tekrar test yaptın mı ? Bu arada çok geçmiş olsun canım

Tühh yaa üzüldüm, hem de kızdım insanları boş yere umutlandırıyorlar
Rahim ters nasil oluyor ki.
Benim rahim one doğruymuş. Doktor gorebilmek icin popomu kaldırmami istemişti. Bende yastiklami yapsam
Ters rahim şekli nasıl oluyor bilmiyorum canım internetten bir araştır istersen ama doktoruna sormadan bilemezsin zaten. En iyisi bi daha gittiğinde sor bunu

Kuruma çizgisinin gölgesi de olabilir bu olsaydı çıkardı diye düşünüyorum sat ne zaman demiştin?
Benim durum biraz karışık aile hekimim belirtilerime ve anlattığıma göre üstüne adet görmüş olabilirsin dedi o yüzde kan verdim bir de test yapayım demiştim zaten çok büyük bir beklentim yoktu

Selamlar kizlar 28 nisan bat ama henuz olmadim ama adet sancilarim hafif hafif var sanirim adet olucam beklemedeyim testte yapmiyorum artik cok yoruldum negatif görmekten
Merhaba hoşgeldin
Ne oldu bacım son durum adet oldun mu ? eğer olduysan Mayıs için ekleyim seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…