Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Endokrine gittin mi canim? Sen zayifsin bende cok kilo aldim metobolizmam yavas oldugu icin verdiler suan degerim 1.9 eger iyi bir endokrine gidersen ilaclarini düzenleyerek normal bir degere getirilebilir tiroidinin. Üzülme hemende etkisini gösteren ilaclardir bunlar mesela diyelimki cok saglikli bir kadin gebe kaldi doktor ona hemen tiroid ilaci veriyor bebegin gelisimi icin gebeliktede deger yükseliyor haliyle cok normal.

Güzel olur sende kafanı dağıtırsın bebe düşünmeden aklımızı alamıyoruz. Bende kpss çalışmaya başlıycam artık iki haftadır boşladım hep gitti düzen motivasyon falan kalmadı
Aynen başka bişeye odaklanamıyoruz. Ben de bi iyi haberi alsam uzun zamandır işle ilgili beklettiğim şeyler var bir türlü elim gitmiyor, onları halledicem. Hayırlı haberlerimiz olsun

o zaman bende alınmak isterim listeye :)) 9 aydır bebek istiyoruz, son adet tarihim 12 nisan, 15 nisanda klomene başladım, 25 nisanda çatlatma iğnesi oldum, şimdi de progestan kullanıyorum beklenen adet tarihim 11 mayıs, hadi bakalım, bebeğimiz olsun artık inşallah :)))

Arkadaşlar iğnenin bugün 11.günü kan verdim fakat negatif çıktı bu saatten sonra pozitif olmaz olsa illa çıkardı değil mi?
Yok canım çıkmazdı çok erken kan vermişsin. İğneden sonra 36-40 saatte yumurta çatlıyor 1 gün içinde dölleniyor. Yani senin zigot daha 8-9 günlük en az 2-3 gün sonra verseydin kesin çıkardı

Erken gebelik ogrenmenin skntisida bu oluyor maalesef aklin karisiyor.. ama aynn doktorun dedigi gibi sonuçta gebe kalabiliyorsnn buda iyi bisey sen regl ken bi kan degerlerine baktir.2.3 gün

hepsonradan bizi habersiz bırakma çiçeeğimm
Cnm simdi bir tip merkezine kan verdim. Bugun sonuclanir ama oyle 1-2 saate cikmaz dedi. E nabiza yansir dese de Kizin numarasini aldim, sistemael hata filan olir kesin simdi Hayirlisi olsun bakalim. Misafirlere de bi isim var deyip ciktim. Cok gizemli

Ayy bende 23 ünde çatlatma vuruldum 11 mayıs dogum günüm bende progestan kullanıyorm ins pozitifleri görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…