İki tane yer var güvendiğim biri minnakkkurabiyeler biri de bir gebenin günlüğü .. biriniciden almıştım memnun kaldım ama benim tetaler bitti yumurtlama göremeden yurtdışında olunca bir daha alamadim..
Bir gebenin günlüğü de aynı tar test lerden çoğu kişi kullanıyor burda ben de tavsiye ederim ikisi de aynı sen seç
Tetslleri aynı gebelik testi gibi kullanıyorsun iki tane farki var sabah ilk idrarla yapılmıyor.. diğeri de .. gebelik testi silik pozitif sayılırken ovulasyon testi negatif demektir silik cizgi zaten mutlaka çıkar çizgiden .. pozitif olması için T çizgisinin c çizgisi kadar aynı renkte ve koyulukta olması veya ikinci çizginin daha da koyu olması gerekiyor.. buna pik deniyor yumurtlama olmuş demektir.. yine de testi bırakmıyoruz test etmeye devam ediyoruz .. neden ?çatlamayi görmek için tets tekrar silikleşme çatlamış demek oluyor canım.. ve o zaman da değerlendirmek.onemli
ikiinci idrardan itibaren yapılıyor mutlaka 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmen lazım .. test yapılan saatler de şunlar sabah 8 ila 10 öğlen 12 ila 17 akşam da 20 ila 22 arası yapılıyor canım en güvenilir saat 12 den sonraki saatler..
Kiz bir dk sen niye yazdırdın bana bunları aloooo sen zaten hamilesin ya kız