Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım. Senin yükselmiş bide bence ilaca başlanmalı. Çünkü gebelikte 1.5 in altında olmasını istiyorlar. Benim kadın doğum doktorum bakıp yönlendirdi dahiliyeye zaten yeni kan vermiştim diye benim kanıma tekrar bakmadı dahiliye doktorum 75 mg ilk bi troid ilacına başlattı ama bende t3 falan onlar ney bilmiyorum banada o bakilmadı. Troidde fazla kilo veya fazla zayıflık etkili diyorlar birazda genetik. Ama canım korkma ilaçla düşüyor diyolar benim daha 25 tane hapım var iki aylık vermişti ilacı mayısta gidicem tekrar. Bende 45 kiloyum malesef zayıfım canım ama senin bir doğuma rağmen kilo çok az canım. Troidi halledersin ilaçla gerekirse başka doktora git ama bence kilonun üzerinde daha çok dur. Bende kilo almaya çalışıyorum şuan.

partalina_ bu sefer enişte bey niye böyle dedi ki? Arkadaş bi spermlik işi var her kahrı çeken biziz düşünen onlar te Allah’ım ya. Bı adamlara bi haller oluyor arada. Benimki bu ay iyi bakalım
Ahah valla 45 yaşında hala gençliğine doyamamış galiba zor geliyor sorumluluk almak.. ama sen duurrr benim hain planlarım var

Korkma canım, azalarak bitecek inşallah. Bu da bizim talihsizliğimiz neyse ki gebeliğe engel değilmiş önemli olan o

Ahahahah ama sizin aşılama oldu sonucta biz geçn sefer gün aşırı olmustuk denk getiremedik heralde bu sefer üst üste deneyelim ddik
Bi küçük mola sonra devam
Günaydın bebeklerr ne örüyonuzz kalkınnnn
Ay ben bugün isyanlardayım ya kasık ağrım bir yandan göğüs ağrısı bir yandan birde başım başladı evde bir sürü iş beni bekliyor yapasım yok. Ağrıdan dolayı her an regl olacakmışım gibi geliyor

Doğru aylardır yapıyoruz da ne oluyor sanki ama bu kafadan cikmam lazim
Elimizde olsa keske.. ben bugun test yapmicam 9 gun gosteriyor bata bayram sabahina kadar dusunmuyorum dün yaptim miratech marka erken gebelik testi fiyati 20 tl ve cok begendim kuruma cizgisi bile göstermiyor alirsamda ondan alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…