- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.101
Ayy ne zaman çıkar sonuç acaba kiKan verdim kızlar biraz önce
Beklediğimden 4 gün önce başladı. Sanki normaldan daha azdı. Bir hafta dolu dolu geçer benim adetim ama 4. 5. Gün bitti gibiCanım adetin ne kadar sürdü nasıldı? Annen örnek ve evet çok bar bu şekilde olan. Eğer varsa idrarda çıkar zaten
Ay hadi hayırlısı kendimi şartlamak istemiyoeum amaBenim kendi annemde uzerine adet görürmüş 3 hamileligindede oyle olmus
Öğleden sonra çıkar dedi canım başka test yaptım yine kopkoyu çıktıAyy ne zaman çıkar sonuç acaba ki
Rica ederim canım. Senin yükselmiş bide bence ilaca başlanmalı. Çünkü gebelikte 1.5 in altında olmasını istiyorlar. Benim kadın doğum doktorum bakıp yönlendirdi dahiliyeye zaten yeni kan vermiştim diye benim kanıma tekrar bakmadı dahiliye doktorum 75 mg ilk bi troid ilacına başlattı ama bende t3 falan onlar ney bilmiyorum banada o bakilmadı. Troidde fazla kilo veya fazla zayıflık etkili diyorlar birazda genetik. Ama canım korkma ilaçla düşüyor diyolar benim daha 25 tane hapım var iki aylık vermişti ilacı mayısta gidicem tekrar. Bende 45 kiloyum malesef zayıfım canım ama senin bir doğuma rağmen kilo çok az canım. Troidi halledersin ilaçla gerekirse başka doktora git ama bence kilonun üzerinde daha çok dur. Bende kilo almaya çalışıyorum şuan.Merhaba canım cevabın için teşekkür ederim ❤ en son ki 5.94 müş dün baktım bi önceki de 7.72 ymiş canım t3 t4 hormon testlerim normal onlarda bişey yok gerçi oluyo mu onuda bilmiyorum ama ay okuyunca üzüldüm işte 12 yıldır evliyim bir kızım var 11 yaşında bi kimyasal gebelik bir düşük yaşadım uzun zaman oluyo zayıf olmamız normal mi acaba ben kilo alamadığım için gitmiştim 37 kiloyum 30 yaşındayım öyle öğrenmiştim az çalışıyo zaten demişti doktor ilaç falan veririm
Ahah valla 45 yaşında hala gençliğine doyamamış galibapartalina_ bu sefer enişte bey niye böyle dedi ki? Arkadaş bi spermlik işi var her kahrı çeken biziz düşünen onlar te Allah’ım ya. Bı adamlara bi haller oluyor arada. Benimki bu ay iyi bakalım
Korkma canım, azalarak bitecek inşallah. Bu da bizim talihsizliğimizBenim dün kahverengiydi bu günde yine peçeteye gelmeye devam etti az öncede kırmızı geldi bi korktum doktora yazdım merak edecek bişey yok durur dedi ama bilmiyorum.
Evet canım aşılama esnasında biraz zorlandı doktorum rahim ağzı biraz dar dedi sonra dar değilmiş açı tersmiş falan dedi işte tampon falan yaptı dün den beri lekelenmem var
Test vermismiydin galiba regl olamiyordunİlk idrarimla yaptım ama var mı yok mu bilmuyorm
Agzini hayra ac kuzum olmucaz susAynı ben de öyleyim ya regl mi olcaz biz acaba
Evet 23 Nisan'da vermiştim negatiftiTest vermismiydin galiba regl olamiyordun
Bi küçük mola sonra devamAhahahah ama sizin aşılama oldu sonucta biz geçn sefer gün aşırı olmustuk denk getiremedik heralde bu sefer üst üste deneyelim ddik
Ay ben bugün isyanlardayım ya kasık ağrım bir yandan göğüs ağrısı bir yandan birde başım başladı evde bir sürü iş beni bekliyor yapasım yok. Ağrıdan dolayı her an regl olacakmışım gibi geliyorGünaydın bebeklerr ne örüyonuzz kalkınnnn
Harika bi görüntüKızlar başka marka da aldım yaptım hemen yine böyle çıktı
Biraz daha bekle bakalim ne olacakEvet 23 Nisan'da vermiştim negatifti
Oyy dayanamiyorz yapiyoruz cikacak olan 1 tstlede cikar hem keseye hem psikolojimize zarar veriyorzBugün adetimin 5. Günü şuan 100 tane Gebelik testi sipariş etmek istiyorum. Ovulasyon bitince her gün üst üste yapmak icin galiba kafayı yiyorum. Sizce israf mi
Elimizde olsa keske.. ben bugun test yapmicam 9 gun gosteriyor bata bayram sabahina kadar dusunmuyorum dün yaptim miratech marka erken gebelik testi fiyati 20 tl ve cok begendim kuruma cizgisi bile göstermiyor alirsamda ondan alirimDoğru aylardır yapıyoruz da ne oluyor sanki ama bu kafadan cikmam lazim
Anlatsana fikir olsun beyin fırtınası yaparız daha da hainleştiririzAhah valla 45 yaşında hala gençliğine doyamamış galibazor geliyor sorumluluk almak.. ama sen duurrr benim hain planlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?