- 20 Aralık 2020
- 17.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.086
- 548
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #5.061
Etimm canım adinla birlikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etimm canım adinla birlikte
Bunlarii bana sen bulastiridnnn
Aminnn canisimmmm öyle olucak İnshaAllah nasibseİyi yapıyonn çiçeğimmmm birikmiştir Mayıs ayı bizim ayımızz olsunn lütfenn
İnşallahSağlık olsun canım İnshaAllah mayisda olucak
Yeni bat tarihin nedir canım ?
Banada yapmış aynısını kuzucumm hırsınızı başka yerlerde kullanınz efendimm burda değill yeriniz burası değill
Ah çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlıkla inşallahTatlım benim kaza demesek de kasımda tahmini yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişkiyle hamile kaldım ama nasip olmadı kalbi durdu kürtaj oldum o zaman bebek fikri yoktu aklımda nasıl olsa yumurtlama dönemi değil diyerek rahattım ama sonra olanlar oldu işte. Kaybımdan sonra istemeye başladım ama adam anlamadı bu sefer sanki her ilişkide hamile bırakacakmış gibi. Bu ay anladı artık hani bak tek ilişkiyle hamile kaldım ama sonu üzücü bir daha ne zaman nasip olur bilmiyorum ama tek dileğim sağlıkla gelsin
kuru iftira. Bu üyeliğine yapmadım ki Yukardakine yaptım ama...Banada yapmış aynısını kuzucumm hırsınızı başka yerlerde kullanınz efendimm burda değill yeriniz burası değill
Bu nedir?? peki sizi rahatsız eden durum ne acaba?kuru iftira. Bu üyeliğine yapmadım ki Yukardakine yaptım ama...
Valla o zaman ikinci bi üyelik var, aa çok ayıp. Yapsam bu üyeliğe de yaptım derim. Muhattap olmak yerine forumun bir özelliğini kullanıyorum...Bu nedir?? peki sizi rahatsız eden durum ne acaba?Eki Görüntüle 3057983
Ben bir mesajını beğenmedim bak altını çiziyorum sadece bir mesajını.. tüh goruyonmuuBu nedir?? peki sizi rahatsız eden durum ne acaba?Eki Görüntüle 3057983
Boşver kuzumm görmezden gel tatlı topiğini böylesi şeylerle meşgul etmeyelimBen bir mesajını beğenmedim bak altını çiziyorum sadece bir mesajını.. tüh goruyonmuu
Merhaba canım değerin kaç bende de troid sorunu var. 6.14 çıktı benim. Bir aydır ilaç kullanıyorum. Bana tek başına gebeliğe engel değil farklı sebepler varsa çocuk olmamasını tetikler dedi. Kontrol altına alınmazsa ve gebelik sürecinde yüksek olduğunda da bebeği etkiliyor. Allah uzak etsin mesela zeka geriliği gibi. Bu arada bende zayıfımKızlar ya tsh yani tiroidleri az çalışınca ilaç kullanmadan hamile kalınmazmış mı kalınsada sağlıklı olmazmış öyle okudum önüme cıktı simdi benim tirodlerim aşırı dengesiz bi normal bi yavaş çıkıyo kanda da ama aşırı da zayıfım galiba o yüzden hamile kalamıyorum ama doktorlar bana ilaçta vermediler kaç tane doktora gittim hiç biri vermedi gerek yok dediler üzüldüm şimdi
İnşallah bu ay olur canım benimİns kuzum cok teşekkür ederim önce çatlatma ama 2 ci deneme :)
Hadi inşallah Canımİnşallah canım doktora sordum geçer edilemeyecek bişey yok dedi bakalım
Hadi ya bu kadar sürecek mi bu ağrılarBende iki tane oldum dokuzuncu gün hala sancım var aynı belirtiler
Siz iyi misiniz? Çocuklar gibi gelip hırs yapmışsınız öyleki kime attığınızin bile farkında değilsiniz .. Sizle aynı fikir de olmak zorunda mıyım?.. Ne kadar çok önemsiyorsunuz şu tuşları amaaan Allah başka dert vermesin.. İstediğiniz kadar beğenmedime basa bilirisniz 5000 küsur mesajım mevcut sabbbahaaa kadar tuşlayın..Valla o zaman ikinci bi üyelik var, aa çok ayıp. Yapsam bu üyeliğe de yaptım derim. Muhattap olmak yerine forumun bir özelliğini kullanıyorum...
Ahhh kuzummmmmm ne kadar sevindim bilemezsin tebrik ederimmmmmmBenim bat 3 mayisti belirtilerim çoktu en son kahverengi akıntım oldu erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün doktora gittim hamileymişim ya çok şaşkınım Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah
Ahahahah ama sizin aşılama oldu sonucta biz geçn sefer gün aşırı olmustuk denk getiremedik heralde bu sefer üst üste deneyelim ddikKız beni eşim bıraksa ben şimdi test yapacam 3 yıldır hiç pozitif göremedim yalan da olsa göreyim diye
Amiinn İnşallah canım benim çok rahat bir şekilde olsun aşılaman
Kız bi dur sakin ol doktor bana aşılamadan sonra çarşamba ve cuma ilişki olsun dedi daha bizde tık yok