- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.081
Kız cok pahalı ilaçlar ya bana doktor vitamin balık yagı omepa Q10 tarzı kullanıyorm 240 tl olmus herşey ucmus valla ilaçlarKız bu zaman nasi geccekkkkk bir an evvel öğreneyim de bir yol cizeyim kendimeyav o değilde inofolic combi geçen ay 107 ye aldiydim 143 olmuş bı ayda anam usa edeyim dedim herşey tavan yaptı
Merhaba beni de ekler misiniz listeye bat 3 mayıs@My_
Merhabalar beni de ekler misiniz listeye bat 3 mayıs benim de
Merhaba tabiki de ekkerimmm hoşgeldiniz
Son adet tarihiniz ne zaman di ve ne kadar dir bebiş bekliyorsunuz?
Olabilir canım test yapsana biGünaydın kızlar. Şimdi belki de çok saçma gelebilicek bir şey sorucam. Geçen ay takvimimdeki doğurganlık döneminde 3 kere ilişki yaşadık. Adetime yaklaşık 10 12 gün falan vardı. Ama ben o tarihten 4 gün önce adet oldum. Normalde aşırı ağrılı ve yoğu geçen bir haftalık adet dönemim gayet sakin ve 1 hafta değilde 4 belki 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra hemen bu ay için denemelere başladık. Gelelim soruma. Bir kaç gündür bende felaket bir karın ağrısı var , afedersiniz ama böyle arada gaz sancısı gibi ama genelde böyle kasıklarıma doğru. İki gündür ağzımın içinde çok değişik bir tar var özellikle sabahları uyandığımda. Okulda ders anlatırken bazen böyle yer altımdan kayıyor gibi oluyor , kokular bir garip geliyor. Sizce geçen ay hamile kalmış olabilir miyin ? Bunu asıl sormamın sebebi annem bana hamileliğinde bir ay adet olmuş sonra öğrenmişAy ne kadar uzun yazdım umarım okursunuz
Böyle diyince bi heyecan geldiOlabilir canım test yapsana bi
Baktır bakalım canım ins bebiştir bizede haber ver cıkıncaBöyle diyince bi heyecan geldibugğn sağlık ocağına gideyim bi kan değerlerime baktırayım diyordum doktora da anlatayım bakayım bu durumu ne diycek
Ay inşallahBaktır bakalım canım ins bebiştir bizede haber ver cıkınca
Merhaba canım cevabın için teşekkür ederim ❤ en son ki 5.94 müş dün baktım bi önceki de 7.72 ymiş canım t3 t4 hormon testlerim normal onlarda bişey yok gerçi oluyo mu onuda bilmiyorum ama ay okuyunca üzüldüm işte 12 yıldır evliyim bir kızım var 11 yaşında bi kimyasal gebelik bir düşük yaşadım uzun zaman oluyo zayıf olmamız normal mi acaba ben kilo alamadığım için gitmiştim 37 kiloyum 30 yaşındayım öyle öğrenmiştim az çalışıyo zaten demişti doktor ilaç falan vermediMerhaba canım değerin kaç bende de troid sorunu var. 6.14 çıktı benim. Bir aydır ilaç kullanıyorum. Bana tek başına gebeliğe engel değil farklı sebepler varsa çocuk olmamasını tetikler dedi. Kontrol altına alınmazsa ve gebelik sürecinde yüksek olduğunda da bebeği etkiliyor. Allah uzak etsin mesela zeka geriliği gibi. Bu arada bende zayıfım
Var mı çevresinde sağında solunda böyle bir durum yaşayan kızllaaaaarrrGünaydın kızlar. Şimdi belki de çok saçma gelebilicek bir şey sorucam. Geçen ay takvimimdeki doğurganlık döneminde 3 kere ilişki yaşadık. Adetime yaklaşık 10 12 gün falan vardı. Ama ben o tarihten 4 gün önce adet oldum. Normalde aşırı ağrılı ve yoğu geçen bir haftalık adet dönemim gayet sakin ve 1 hafta değilde 4 belki 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra hemen bu ay için denemelere başladık. Gelelim soruma. Bir kaç gündür bende felaket bir karın ağrısı var , afedersiniz ama böyle arada gaz sancısı gibi ama genelde böyle kasıklarıma doğru. İki gündür ağzımın içinde çok değişik bir tar var özellikle sabahları uyandığımda. Okulda ders anlatırken bazen böyle yer altımdan kayıyor gibi oluyor , kokular bir garip geliyor. Sizce geçen ay hamile kalmış olabilir miyin ? Bunu asıl sormamın sebebi annem bana hamileliğinde bir ay adet olmuş sonra öğrenmişAy ne kadar uzun yazdım umarım okursunuz
Benim beyaz akıntım yumurtlama dönemi dışında olmuyor normalde ama bir terslik oldu aktı gitti sanırımİnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım heyecanla
Yetmistir sen hiç düşünme bunları kafan rahat olursa her şey daha da rayında gidecek inan
Beyaz akıntı bende hep oluyor reglye 10 gün kala başlıyor
Ama ilk hamileligimden biliyorum regl ve hamilelik belirtileri aynıben sadece kasığımda elektrik çarpması hissediyordum ama regl günümde olmuştu o da
O yüzden bekleyip göreceğiz inşallah bu ay hayırlı sonuçları görürüz.
Ayni sekilde bata 9 gun var ben sanki 2-3 gune adet olck gibiyimkız bata 9 gün kala noluyo bize böyle benim de sol kasık çok fenaa
Aynı ben de öyleyim ya regl mi olcaz biz acabaAyni sekilde bata 9 gun var ben sanki 2-3 gune adet olck gibiyim
Canım adetin ne kadar sürdü nasıldı? Annen örnek ve evet çok bar bu şekilde olan. Eğer varsa idrarda çıkar zaten.Var mı çevresinde sağında solunda böyle bir durum yaşayan kızllaaaaarrr
Canimm guzel haberler verdin bize bu mübarek günde Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahKan verdim kızlar biraz önce
Benim kendi annemde uzerine adet görürmüş 3 hamileligindede oyle olmusVar mı çevresinde sağında solunda böyle bir durum yaşayan kızllaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?