Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bu zaman nasi geccekkkkk bir an evvel öğreneyim de bir yol cizeyim kendime yav o değilde inofolic combi geçen ay 107 ye aldiydim 143 olmuş bı ayda anam usa edeyim dedim herşey tavan yaptı
Kız cok pahalı ilaçlar ya bana doktor vitamin balık yagı omepa Q10 tarzı kullanıyorm 240 tl olmus herşey ucmus valla ilaçlar

Olabilir canım test yapsana bi

Merhaba canım cevabın için teşekkür ederim ❤ en son ki 5.94 müş dün baktım bi önceki de 7.72 ymiş canım t3 t4 hormon testlerim normal onlarda bişey yok gerçi oluyo mu onuda bilmiyorum ama ay okuyunca üzüldüm işte 12 yıldır evliyim bir kızım var 11 yaşında bi kimyasal gebelik bir düşük yaşadım uzun zaman oluyo zayıf olmamız normal mi acaba ben kilo alamadığım için gitmiştim 37 kiloyum 30 yaşındayım öyle öğrenmiştim az çalışıyo zaten demişti doktor ilaç falan vermedi

Var mı çevresinde sağında solunda böyle bir durum yaşayan kızllaaaaarrr

Benim beyaz akıntım yumurtlama dönemi dışında olmuyor normalde ama bir terslik oldu aktı gitti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…