Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun 7.gun. dun ozel hastane kadin doguma, bugun universite hastanesi goguse gittim. Sahurdaki testim negatif. Gogus doktoru alerji nedeniyle kan testi vermisti, beta da istemis. Ben bilmiyorum tabi, ogleden sonra sonuc gostericem diye oradan cikip doktorumu gormeden parayla test yaptirdim. Biri 0.04 biri 10.49. Ben de kist olustugunu dusunerek kadin doguma gittim. Ama simdi bu sonuclara sasirdim.

Kızlar ne zaman yumurtladığımı tam anlayamıyorum bu konuda usta olmuş arkadaşımız varsa özelden yazabilirse çok sevinirim
Bak ben sana test atayim burdan az cok aklina yatar ben 2 yumurtlama gördüm bu ay kizlarda yardimci olur daha bilgili kizlar var ilk yaptigim test yumurtlama 4 altindaki yumurtlama yani 5 olan yumurtlama 6-7 catladi oldu bitti

Eklentiler

• 0FF4414E-CE4B-46EA-9719-4C0C8E2AB66B.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 66
  • C37E8238-8633-4DDB-B9D1-25F0982E594B.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 006770CE-3511-47D5-988F-F0EE85527376.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 67
Bak ben sana test atayim burdan az cok aklina yatar ben 2 yumurtlama gördüm bu ay kizlarda yardimci olur daha bilgili kizlar var ilk yaptigim test yumurtlama 4 altindaki yumurtlama yani 5 olan yumurtlama 6-7 catladi oldu bitti
Ama ben test yapmıyorum kendim anlayım diye düşünüyorum yani akıntı vb belirtilerle ama tam nasıl oluyo fark ne oluyo onu bilmiyorum. Bide ilk gebeliğimde hiç bunlara bakmadan düzenli iki günde bir ilişki ile hamile kalmıştım tabi bunlara bakmayınca hemende olmadı maalesef. Şimdi okudukça takip edeyim dedim ama yok çıkamadım içinden

Kızlar internetten kaset test alabilirmiyim bir kaç tane de erken gebelik alayım diyorum hangi markaları önerirsiniz kaset ve erken için

* gorunen sey 44.4 normal yumi boyutundan buyuk birsey yani
Kasım ayında adet gecikmesiyle doktora gitmiştim 4 cm hemorajik kist olduğunu söyledi doktorum. Gebelik çıkmamıştı kan testinde. Bana ilaçlı mr önerdi. Söktürücü vermedi rahim kalınlaşmış dedi. 1 hafta sonra farklı bir doktora gittim. Beta 62 çıkmıştı. O kistin corpus luteum kisti olduğunu söyledi. Progesteron ürettiğini gebeliğin ilerleyen haftalarında kaybolacağını söylemişti. Gebelik varsa eğer kistin böyle bir şey olabilir belki canım.

Arkadaşlar ben bugün yine test yaptım 9 gün gecikmede bu sekil daha belli olması gerekmez miyidi bu kadr gecikmeye sizce

Eklentiler

• IMG20220428144953.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20220428143245.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 64
Kuzum ben dün yaptırdım aşılama
Merak ettiğin şeylere aklına takılanları sorabilirsin ? Benimki biraz acılı geçti ama sen beni baz alma normalde acısız 2 dk süren bi işlemmiş
Ayyyyuu sende özelden yaz bana sahi acımıyo demi oh ya çöl sevindım

Canım saatler içinde bile yükselebilir, olabilir yani. Tekrar kan testi ver, inşallah bebiştir o

Ben de diyorum bu kız nereye gitti Ayyy hem çok şaşırdım hem çooook sevindim ummadık ilişki bebek yapar demiş büyüklerimiz.. kurma hiç kafanda, bir anda yükselebilir değer.. yarın tekrar kan testi yap bakalım.. bu arada idrar testleri gerçekten çöp.. ben doktora diyorum ki evde test yaptım negatif, onu biz saymayız diyor.. yaaa hadi inşallah bize bir sürpriz yapsın minik civciv

Kızlar bugün adet günün sadece 2 damla bir kanama geldi devamı yok.. 1 gün önce test yaptım negatif. Sizce bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…