Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar mrb. Bir suredir moralim bozuk oldugundan sayfayi takip etmeyi biraktim. Bu ay catlatma igneainin 17.gunu adet oldum. Idrar testlerim negatifti. Esimle cok strese girdigimizden bu ay tedavi almak istemedigimden doktora gitmedim. Ancak belime ve bacagima yayilan kasik agrisi ortaya cikti. Birkac gun sabrettim fakat 6.gunde dayanamayip doktora gittim. Ultrasondaki goruntude iki kucuk yumurta ve bir tane de 4.44 mm kist gorundu. Doktor d.kontrol hapi verdi fakat sonra emin misin bazen kor kursun gebelik de oluyor anlamiyoruz dedi. Ben de eminim gebelik yok dedim. Fakat eve gelince ilaci icmedim, bugun sabah sahurda yine test yaptim negatif. Iliski gunlerini kacirmistik ve sonradan bir iliski olmustu ve icime vesvese girdi. Her neyse sonra alerjik oksuruk sebebiyle goguse basvurdum. Film istedi gebelik suphem var dedim. Kan testi istedi. Esas problem bundan sonra basliyor. Cikinca ozel hastaneye gidip kanda gebelik yaptirdim. Sonuc 0,04. Ogleden sonra tekrar goguse gittim. Dedimki gebelik yok film cektirebilirim. 1aydir oksuruyorum cunku. O da dediki nereden biliyorsun, ben test istemistim sonuc 10 kusur. Cok yeni bir gebelik var. Ayni saatte yapilan iki test sonucu nasil bu kadar farkli olabilir. Film vermedi, hatta kullanmam gereken ilacimi da vermedi, gebelik durumunu netlestir dedi. Simdi hastanenin onunde oylece kalakaldim. Gecen ay 20mm ve 14mm 2 yumurta olmustu. Biri adet kanamasi yapip biri dollenebilir mi. Iliski gunlerine de uyamadik ustelik.

My_Moonlight06 listede değilim canım soru sormak için yazmıştım mayis ayına ekle gitsin be belki uğur getirir ❤

* gorunen sey 44.4 normal yumi boyutundan buyuk birsey yani

Kızlar ne zaman yumurtladığımı tam anlayamıyorum bu konuda usta olmuş arkadaşımız varsa özelden yazabilirse çok sevinirim

Kız ne bayilmasi daha dur kizlardan senden benden güzel haberler alip hepimiz ayni saatte kahve yapip resim aticz gruba kutluycaz
Yaa İn şa Allah canım..o günler gelsin artık.Bence en güzeli her kes teleqrama toplansın..orda qrup yaransın..bu sitelere güven yok.

Canim ilk önce ihtimalleri cikar aklından acaba şöylemi oldu böyle mi oldu vs vs diye onlari sil aklindan eve giderkende bi test al evde yap sonucunu at 2 gün sonrada tekrardan kanda gebelik baktir.. insaniz herseyi yasayarak ogreniyoruz belki gec dollenmedir belki sperm icerde uzun yasadi belki senin dedigin gibi oldu bilemiyoruz sen sonuca odaklanmaya calis bakalim sonuç ne olacak

gec dollenme olabılır canım,
evde gebelık yaptın mı sımdı? denesene bı ne cıkacak

Kuzum senin durumun karman çorman en iyisi güzel bir kadın dogum doktoruna gidip izah et bence

ay keşke olsa kuzumm,
Allahım nasıo etmıstır ınsallahh.
sende uzulme bence adtıne cok var ya daha,erken
Ya sanki regl oncesi afedersin benim popo tarafima dogru kramplar olurdu bugun onlari yasiyorum umudumu kaybetmiyorum asla cokta üzülmüyorum rabbim bekletiyosa guzellestiriyodur.. testlerim cok cok silik gölgeli test yapmaya devam ederim ama yoksada regl olursamda aşırı üzülmem belki tedaviye bile gitmem eşime birakcam karari nasil istiyorsa 3. Ayimiz bu ay

hıc bellı olmaz adetıne de var kuzum
kesınlıkle üzülme çok yeniiii deniyorsun zatennn,
ben ılk 1 sene ınan cok sakindim.
sonra sonra ınsan artık psıkolojısı bozuluyor
Allahımm en kısa zamanda nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…