- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.741
Hazinde olsa mutlulukta olsa insan işeyince bi rahatliyoBekleyin beni dönüşüm muhtemelen yine hazin olacak
Benimde içi aciyo dedigin gibi,koluma vuruyor agrisi senin testler pozitif di naptn tekrarladinmiBende de var ya sanki böyle sızı yada dokunca ağrı değil içi ağro resmen bide sol kalbim durcak ağrıdan
Ben 5-6 ay once uzagi goremiyorum diye lazer ameliyati oldum suan eskisi gibi net degil yakinim uzak harika görüyorum yetiyo banao kadar belirgin bir çizgi ertesi güne nasıl çıkmaz ya aklım almıyor. Çok sinirleniyorum bu testlere artık
Evet canım tekrardım yine aynı çıktı eşime söyledim bat gelmeden hastaneye gitmiceksin sonra çok üzülüyorsun falan diye kızdı 5 gün var dayanamayıp evden kaçıp test vermeye gitcem bu gidişle hastaneyeBenimde içi aciyo dedigin gibi,koluma vuruyor agrisi senin testler pozitif di naptn tekrarladinmi
guzel haberlerle gel güzel fikir ben olsam bende aynisini yapardımEvet canım tekrardım yine aynı çıktı eşime söyledim bat gelmeden hastaneye gitmiceksin sonra çok üzülüyorsun falan diye kızdı 5 gün var dayanamayıp evden kaçıp test vermeye gitcem bu gidişle hastaneye
Bir an önce tüm liste hamile kalsın istiyorum ya ordaki herkesin adının yanında bebişler göriyim istiyorumguzel haberlerle gel güzel fikir ben olsam bende aynisini yapardım
Aminn insallah ben bu ay cogu arkadastan umutluyum insallah oyle olacak Rabbim gonlumuzdekini nasip etsinBir an önce tüm liste hamile kalsın istiyorum ya ordaki herkesin adının yanında bebişler göriyim istiyorumDün hepiniz için dua ettim namazdan sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy lütfen bize de haber verrrOlabilir canım benimde aynıydı sol kasığımda çok kötü bir ağrı vardı gece uykudan uyandırıyordu beni 10 gün vardı bat a kahverengi yoğun akıntım oldu sonra pempelesti iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün doktora gidecem çok merak ediyorum
Etiket yap benide testi yapinca disari cikcam goremem msj aralarinda kuzumBekleyin beni dönüşüm muhtemelen yine hazin olacak
Tamam canım inşallah iyi haberler alırımAyy lütfen bize de haber verrr
Aminnnn çok aminnn çok güzel haberlerle gelsin herkesTamam canım inşallah iyi haberler alırım
Eder canım bende gecen ay klomen kullandım etkisi bir ay daha sürerKızlar geçen ay klomen çatlatma iğnesi olmustum pcos um normalde 20 21. Günlerde yumurtlamam olurdu bugün 11.gün yumurtlama akıntım var ilaçlar bu aya da etki etmiş olabilir mi başına gelen var mi ?
Kız bu mu silik çizgi
Gayet belli, hayırlı olsun inşallah
İnşallah sizin vardırhayırlısıyla bıdahakıne olur ınsallah
Ay bu ney ya ben hic alttan muayene olmadim cok korkuyorum birgün olurum diye de çok korkunç duruyorBu beyaz şey kız
Hazinde olsa mutlulukta olsa insan işeyince bi rahatliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?