Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o kadar belirgin bir çizgi ertesi güne nasıl çıkmaz ya aklım almıyor. Çok sinirleniyorum bu testlere artık
Ben 5-6 ay once uzagi goremiyorum diye lazer ameliyati oldum suan eskisi gibi net degil yakinim uzak harika görüyorum yetiyo bana Amaaa şu testlere bakarken şaşı olacam bi gün yaa kör olcz ondan korkuyorum bu nedir bizim cektigimiz

Benimde içi aciyo dedigin gibi,koluma vuruyor agrisi senin testler pozitif di naptn tekrarladinmi
Evet canım tekrardım yine aynı çıktı eşime söyledim bat gelmeden hastaneye gitmiceksin sonra çok üzülüyorsun falan diye kızdı 5 gün var dayanamayıp evden kaçıp test vermeye gitcem bu gidişle hastaneye

guzel haberlerle gel güzel fikir ben olsam bende aynisini yapardım

guzel haberlerle gel güzel fikir ben olsam bende aynisini yapardım
Bir an önce tüm liste hamile kalsın istiyorum ya ordaki herkesin adının yanında bebişler göriyim istiyorum Dün hepiniz için dua ettim namazdan sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bir an önce tüm liste hamile kalsın istiyorum ya ordaki herkesin adının yanında bebişler göriyim istiyorum Dün hepiniz için dua ettim namazdan sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminn insallah ben bu ay cogu arkadastan umutluyum insallah oyle olacak Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin

Olabilir canım benimde aynıydı sol kasığımda çok kötü bir ağrı vardı gece uykudan uyandırıyordu beni 10 gün vardı bat a kahverengi yoğun akıntım oldu sonra pempelesti iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün doktora gidecem çok merak ediyorum

Ayy lütfen bize de haber verrr

Selamlar kizlar 28 nisan bat ama henuz olmadim ama adet sancilarim hafif hafif var sanirim adet olucam beklemedeyim testte yapmiyorum artik cok yoruldum negatif görmekten

Kızlar geçen ay klomen çatlatma iğnesi olmustum pcos um normalde 20 21. Günlerde yumurtlamam olurdu bugün 11.gün yumurtlama akıntım var ilaçlar bu aya da etki etmiş olabilir mi başına gelen var mi ?
Eder canım bende gecen ay klomen kullandım etkisi bir ay daha sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…