- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.721
evet ya zaman cok yavas gecıyor bu durumlarda kesınlıkle,Bnm 10.gün ve zaman geçmiyor yaaa… senin az kaldı sabırinşallah güzel haberler alırsınn canım ya
Kız muayene okurkenolurken taktıkları varya oNe takıyorlar neay tuhaf oldum
Çok iyi vallaBenim hormonlar benim gibi biraz neşe durumuna göre pozitif negatif cikiyo
Bana bişi takmadılar bi aparata jel sürdü sadece onu soktuKız muayene okurkenolurken taktıkları varya otuhaf olma olma hemencik olup bitiyor
Çok iyi valla
3 gün erkenden regl oldumMerhaba evet bende sizin durumdayim sizinki ne oldu insallah sonucunuz pozitiftir
Benim sürekli var sadece ara ara çok yoğun oluyor. Mesela az önce 3yaşında bi çocuğu kaldırdım bi yere kadar taşıdım sonrasında baya ağrım oldu şimdi hafifledi.değişiyor ama başka belirtim yok sadece biraz aşeriyorum biraz sinirleniyorum biraz ağlıyorumevet ya zaman cok yavas gecıyor bu durumlarda kesınlıkle,
ınsallaahh tatlım hepımız guzel haberler alalımmm
adet sancın varmı ya sneın benım var sankı az az
Bu beyaz şey kızBana bişi takmadılar bi aparata jel sürdü sadece onu soktu
hayırlısıyla bıdahakıne olur ınsallah3 gün erkenden regl oldum
Hemen yap hemenKızlar ben bugün test aşeriyorum yapmasam rüyalarima gelir sonra
kız agır kaldırmamaya calısss,Benim sürekli var sadece ara ara çok yoğun oluyor. Mesela az önce 3yaşında bi çocuğu kaldırdım bi yere kadar taşıdım sonrasında baya ağrım oldu şimdi hafifledi.değişiyor ama başka belirtim yok sadece biraz aşeriyorum biraz sinirleniyorum biraz ağlıyorum
Bu ay olmazsa doktora diycem normal ekşınli bi hayat istiyorum aşılayin beniKız muayene okurkenolurken taktıkları varya otuhaf olma olma hemencik olup bitiyor
Çok iyi valla
Yap yap yap geldi test perileri aşkoKızlar ben bugün test aşeriyorum yapmasam rüyalarima gelir sonra
Okuldan çıkmayı bekliyorum canım şişmeden yapcamHemen yap hemen
Bekleyin beni dönüşüm muhtemelen yine hazin olacakYap yap yap geldi test perileri aşko
Gerckten bende sinirleniyorm icini acmadan bile bariz gözüküyor du ve kirmiziydio kadar belirgin bir çizgi ertesi güne nasıl çıkmaz ya aklım almıyor. Çok sinirleniyorum bu testlere artık
Bende de var ya sanki böyle sızı yada dokunca ağrı değil içi ağro resmen bide sol kalbim durcak ağrıdanKiz benimde goguslerim cok hassas hele sol göğsüm resmen içi agriyo eger gebelik belirtisi degilse regl olursam devam ederse böyle göstercm bi dktra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?