Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darısı bizeeee

Sen hamileysen ben de olcam. Her şeyimiz aynıyken banane ben de olcam
bana umut olacaksın bak git başka marka mı neyse al gel işe
Aklimdan öyle geciyor benimde biliyomusun bugun bol bol dua edelim Dur ben hstaneyi arayim test saatlerini sorayim bikac saate cikar derse giderim benim kız uyuyo simdide cikamiyorm evden ya uyandirmakta istemedim

hayırlı kandıller canımmm,
kasık agrısı bende var canmmm, inşallaahh bebiştir. :)

Sahura kalktigimda işer atarim kiz
kabul edildi
kiz valla test yaptim neşem yerine geldi test yapmamaktan uyuşukluk gelmis ustume
shdklahkhdkhkhka ölücem ya
bunu yalnızca test bağımlıları anlar
Aklimdan öyle geciyor benimde biliyomusun bugun bol bol dua edelim Dur ben hstaneyi arayim test saatlerini sorayim bikac saate cikar derse giderim benim kız uyuyo simdide cikamiyorm evden ya uyandirmakta istemedim
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gebenin duası kabul olur derler hadi dua bombardımanı istiyorum senden (çünkü gebesin ben teşhisi kesin olarak koydum)

tamam ben senin için senin yerine heveslenirim khkgjhgfjga
Ya cani gonulden dua ediyorum bugun zaten bol bol insallah Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere şu 3 ayda o kadar cok anldimki uzun süre bekleyenlerin halini psikolojisini

İlk dakika cikti suan daha belirgin fotoda silik cikti yine bilmiyorm belkide testin kendisinde olan cizgidir ama içi pembe gibi duruyo
Her testte de çıkmaz ki. Sen sabah bi kan ver istersen belki hemen hamile kaldın kaç gün geçmiş oluyor öyle olmuşsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…