- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.441
çalışmalara devam canım :)Kızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000My_Moonlight06 Venev @Niqu @Veziir @Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Sahura kalktigimda işer atarim kizhemen yap şu işi ya ne sabahı ben meraktan ölürüm : ((((((((((((((((
Sen hamileysen ben de olcam. Her şeyimiz aynıyken banane ben de olcamProdoctor dün yaptim kuruma cizgisi gibiydi bugunde yapayim dedim net gördüm yarin bakalim ne gorcez
İlk dakika cikti suan daha belirgin fotoda silik cikti yine bilmiyorm belkide testin kendisinde olan cizgidir ama içi pembe gibi duruyo
severimmm deluuuu karilariiii
Darısı bizeeeeYasasin isemekbu ay gebeysem simdiden size belirtileri sayayim 3 damla çisim geliyo cok sıkışıyorum visne suyu istiyo canim surekli cok duygusalim memelerim cok aciyo agriyo yaniyo hemde yumurtlama gunumden bu yana 5-6 gundur sol gogsume resmen dokunamiyorum hatta esime dun diyodum yoksa sen beni ekşın dikşın yaparken hormu kullandin diye eğer hor kullanilmadiysam bariz belirtim meme agrisi acisi yanmasi
BendeeeeeeeeeeeeeeegğgğğEvet canım iyiymiş gebelikte normalde bu degerler cıkıyor kalmak için iyi suanlık deger off gelseler bebişlerimiz artık ya ben artık indirimden uygun bez fiyatları düşürmek istiyorum
Aklimdan öyle geciyor benimde biliyomusun bugun bol bol dua edelimSen hamileysen ben de olcam. Her şeyimiz aynıyken banane ben de olcam
bana umut olacaksın bak git başka marka mı neyse al gel işe
hayırlı kandıller canımmm,Kızlar Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsinbenden tecrübelilere bir şey danışmak istiyorum,ovitrelle iğnesinin 8.9. Gününde kasık ağrısı normal mi? Ben her belirtiyi kese/bebek oluşuyor diye düşünüyorum sonra üzülen ben oluyorum nolur gerçeklerle yüzleştirin beni kasık ağrısı da normal akıntı da zaten bu kadar erken gebelik olmz belli de olmaz
hemen heveslenmiyimDarısı bizeeee
güzel canım, catlama gerceklesmişKızlar sonucuma bakın gebelik için yeterli heralde progesteron hormonu
kabul edildiSahura kalktigimda işer atarim kiz
shdklahkhdkhkhka ölücem yakiz valla test yaptim neşem yerine geldi test yapmamaktan uyuşukluk gelmis ustume
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAklimdan öyle geciyor benimde biliyomusun bugun bol bol dua edelimDur ben hstaneyi arayim test saatlerini sorayim bikac saate cikar derse giderim benim kız uyuyo simdide cikamiyorm evden ya uyandirmakta istemedim
tamam ben senin için senin yerine heveslenirim khkgjhgfjgahemen heveslenmiyim
İnsallah canım valla cok yoruldum ya artık hepimiz olalım bu ayyyygüzel canım, catlama gerceklesmiş
darısı gebeliğe :)
tamam ben senin için senin yerine heveslenirim khkgjhgfjga
Ya cani gonulden dua ediyorum bugun zaten bol bol insallah Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere şu 3 ayda o kadar cok anldimki uzun süre bekleyenlerin halini psikolojisinikabul edildi
shdklahkhdkhkhka ölücem ya
bunu yalnızca test bağımlıları anlar
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gebenin duası kabul olur derler hadi dua bombardımanı istiyorum senden (çünkü gebesin ben teşhisi kesin olarak koydum)
Evet canım şehir hastanesine gittim. Sonrasında testleri bitirip özele gideceğimŞehir hastanesine mi gittin kuzum?
inşallaahh cnaım benımmmİnsallah canım valla cok yoruldum ya artık hepimiz olalım bu ayyyy
İnşallah canımCanım bu kadar erken belirti olur mu bilmem ama herşey mümkün İnshaAllah bebiştiendir diyelim.. tat değişikliği farklı kasılmalar ağrılar da olabiliyor
Her testte de çıkmaz ki. Sen sabah bi kan ver istersen belki hemen hamile kaldın kaç gün geçmiş oluyor öyle olmuşsa?İlk dakika cikti suan daha belirgin fotoda silik cikti yine bilmiyorm belkide testin kendisinde olan cizgidir ama içi pembe gibi duruyo
İlk yumurtlama uzerinden 11. Gun ikinci yumurtlama uzerinden 6. GünHer testte de çıkmaz ki. Sen sabah bi kan ver istersen belki hemen hamile kaldın kaç gün geçmiş oluyor öyle olmuşsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?