Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamen katılıyorum

Ben doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım
Hele bir de en iki düşük olmadan kanda pıhtılaşma var mı yok mu araştırılmıyor nasıl mantıksız bri sistem.. Neden ben iki kayıp yaşayım ya bile bile ne saçma .. ne var yani oncesinden baksalar amaç ne çözemedim

Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yine dur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek
test perileri geldi mi işemeden duramazsın her gün yapılacak artık o test. Bunun markası ne canom?

Evet yine pozitif firsat bulursam baska marka alcam eczaneden erken gebelik testi.. bide öyle bakayim malak gibi yattim sabahtan beri evde toplamadim toplayimda gideyim
Bırak evi falan koş git al hemen
ben prodoctor yapıyodum 1 tane bile yalan çizgi çıkarmamıştı, kuruma da dahil

test perileri geldi mi işemeden duramazsın her gün yapılacak artık o test. Bunun markası ne canom?
Yasasin isemek bu ay gebeysem simdiden size belirtileri sayayim 3 damla çisim geliyo cok sıkışıyorum visne suyu istiyo canim surekli cok duygusalim memelerim cok aciyo agriyo yaniyo hemde yumurtlama gunumden bu yana 5-6 gundur sol gogsume resmen dokunamiyorum hatta esime dun diyodum yoksa sen beni ekşın dikşın yaparken hormu kullandin diye eğer hor kullanilmadiysam bariz belirtim meme agrisi acisi yanmasi

Ben doktora geldiysem bak işte herşeye di mi.. deneme yanılma tahtası mıyız biz.. alayına isyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…