- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.421
Tamamen katılıyorum800 lira veriyorum testler ki suanlik ağır bi test yapilmadi bide vitamin.. 2 sefer gittim ikiside hemen hemen ayni tuttu..hayirlisi olsun dedigin gibi insallah biran önce gelirlerd disariya verdiklerimizi onlarin ihtiyaclarini aliriz.. Ankara da hastaneler cok fazla kalabalik kayinpederim nakil hastasi ayda 3-4 sefer gidiyor bazende gittiğinde kaliyor yatiriyolar tedavileri iyi ama ben hiç gitmedigim icin bilemiyorum yani gebelik konusunda devlete git desem nedir ne degildir bilemiyorum buradaki arastirma hastaneside cok iyi gebelik bölümü doktorlar cok iyi belki gitsem yardimci olurlar ama inanki git gel hastanelerde ugrasmak cok yorucu
MashaAllah canimmmmm Rabbim İnshaAllah güzel sonuç almanı nasib etsin bukadar emek boşa gitmesin İnshaAllah AminnnBenim aşılama şimdi oldu canım kızlarMy_Moonlight06 @sultansultan90 @ad000 diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlarım inşallah mübarek günün hürmetine gelir yavrum
nasıl heyecanlandım ya ay var orada resmen çizgiasko yine benim test kafayi yedihep yapmicam diyorum yapıyorum ilk 2 dkkada aldigim sonuc bata 10 var
hamilesin işte o kadar
sabah tekrarlarim yada firsat bulursam alirm eczaneden yine bugun baska marka erken gebelik ama belirgindi baya bu bizi kandiriyosa iyi kandiriyonasıl heyecanlandım ya ay var orada resmen çizgi
Ah canımmm❤ Güzel duaların için çok teşekkür ederim İnşallah bütün topik hamiş oluruzMashaAllah canimmmmm Rabbim İnshaAllah güzel sonuç almanı nasib etsin bukadar emek boşa gitmesin İnshaAllah Aminnn
İnsallah bu ay sans getirsin bizehamilesin işte o kadarayyyyyyyyyyyyyyyy sanki ben gördüm o çi,zgiyi ayyyyy hadi hemen kesinleşsin hemen
Yok canım o kişi de ben değilimama sen hazır bahane bulmuşsun yapıştır yapabildiğin kadar
Hele bir de en iki düşük olmadan kanda pıhtılaşma var mı yok mu araştırılmıyor nasıl mantıksız bri sistem.. Neden ben iki kayıp yaşayım ya bile bile ne saçma .. ne var yani oncesinden baksalar amaç ne çözemedimBen doktorları hiç anlamıyorum, spermlere bakmadan nasıl herşey yolında diyip 6 ay devam diyorlarki.. belki bir sorun var.. bu iş iki kişiyi de kapsıyor. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz canım
test perileri geldi mi işemeden duramazsınKiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yinedur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek
Prodoctor dün yaptim kuruma cizgisi gibiydi bugunde yapayim dedim net gördüm yarin bakalim ne gorceztest perileri geldi mi işemeden duramazsınher gün yapılacak artık o test. Bunun markası ne canom?
+1Eneeee resmen ikinci çizgiarkadaşım kan vermeden nasıl oturuyorsun o evde şu anda acaba sabrından öptüğüm
İkizler der ki: Hello mommyasko yine benim test kafayi yedihep yapmicam diyorum yapıyorum ilk 2 dkkada aldigim sonuc bata 10 var
Yaaani testte çıkan kanda da çıkar eğer varsaAsko artık sen kan ver bence var artık barizzz ahahaha
Bırak evi falan koş git al hemenEvet yine pozitif firsat bulursam baska marka alcam eczaneden erken gebelik testi.. bide öyle bakayim malak gibi yattim sabahtan beri evde toplamadimtoplayimda gideyim
Yasasin isemektest perileri geldi mi işemeden duramazsınher gün yapılacak artık o test. Bunun markası ne canom?
Kiz bu daha koyulasmaya basladi ya hemde kirmiziya dönük ama resimlerde belli degil yalancilikmi yapiyo yinedur bikac gün yapariz ust üste severim o isleri biliyorsun yasasin işemek
Simdi versemde yarin oglen cikacakBırak evi falan koş git al hemen
ben prodoctor yapıyodum 1 tane bile yalan çizgi çıkarmamıştı, kuruma da dahil
hemen yap şu işi ya ne sabahı ben meraktan ölürüm : ((((((((((((((((sabah tekrarlarim yada firsat bulursam alirm eczaneden yine bugun baska marka erken gebelik ama belirgindi baya bu bizi kandiriyosa iyi kandiriyo
Ben doktora geldiysem bak işte herşeye di mi.. deneme yanılma tahtası mıyız biz.. alayına isyanHele bir de en iki düşük olmadan kanda pıhtılaşma var mı yok mu araştırılmıyor nasıl mantıksız bri sistem.. Neden ben iki kayıp yaşayım ya bile bile ne saçma .. ne var yani oncesinden baksalar amaç ne çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?