- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.401
Hadiii yaaa vallahi korkmaya basladım ins bu aydan kalırız hepimiz yaa neyse ki cpk şükür bitti canım smdi güzel düşün artıkÇok zordu canım ya canım çok yandı. Rahim ağzı dar dedi önce sonra da açı tersti ondan zorlandık dedi. Benim normalde acı eşiğim yüksetir ağlama derecesine geldim tuttum kendimi. işlem bitti doktor gitti başladım ağlamaya
. Ayy insallah kız bende heyecanlandim ama seni yaniltan testlerin markasindan bu bariz suan goruluyor her sabah tekrarlicam bakalim ne kdar dogru pek sevinemiyorum acikcasi senin sonki testler bizi yaniltmisti ya bendede yanildik iKız bu neeeeehamilesin işte bal gibi yok hamile değilsen nesin? Seni erken yumurtlayan tavuk seni
Yapınca hemen çıktı mı?. Ayy insallah kız bende heyecanlandim ama seni yaniltan testlerin markasindan bu bariz suan goruluyor her sabah tekrarlicam bakalim ne kdar dogru pek sevinemiyorum acikcasi senin sonki testler bizi yaniltmisti ya bendede yanildik i
ay yok yok her gün değildi. Değerlendirdiğin zaman işteKimse o çıksın ortaya çabuk 3 gün içinde 2 ilişkiye zor katlanıyoruzbi de bu her günse amaaanın
Eneeee resmen ikinci çizgi
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah ❤Yok kuzum o benim ikizlerim oldugunu söylüyor bende zaten 2 tane cocuk var Rabbim sana nasip etsin diyorum o anladi
Ay bu testler beni delirtecek.. kız yine pozitif ya buasko yine benim test kafayi yedihep yapmicam diyorum yapıyorum ilk 2 dkkada aldigim sonuc bata 10 var
Bozma moralini canım.. İnshaAllah gelmezDün akşam 10dan beri uyudum 12 saat resmen. Bugün hiçbişey yok.
Hafif kramplarım var, moralim bozuk bekliyorum.
MashaAllah hadi bakalım tutunsun bebişler artık hangisi kactanesi tutunacaksaKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi A ad000My_Moonlight06 Venev Niqu Veziir R Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Bata 10 gün var askom dahada belirdi cizgi inansammi inanmasammi diye hala sakinimEneeee resmen ikinci çizgiarkadaşım kan vermeden nasıl oturuyorsun o evde şu anda acaba sabrından öptüğüm
Kuzum gerginlik telaş umut korku yorgunluk karışık herşey var normal böyle olman bazen bana da oluyor oturduğum yerde bridne durup ağlıyorum.. dert eme bak herşey güzel geçti şimdiye kadar ilişkiyi bırakma arada değerlendir neyin ne zaman tutacağı belli olmuyor.. benimde dün ilişki olmadı Yaa çok zor Ramazan da bu işler..Ben bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullakdün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?
İlk dakika cikti suan daha belirgin fotoda silik cikti yine bilmiyorm belkide testin kendisinde olan cizgidir ama içi pembe gibi duruyoYapınca hemen çıktı mı?
Rabbim bagislasin saglikli sihhatli büyüsünler amiinAllah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah ❤benimde bir kızım var bencede amin
Yaa canım benim kıyamam inşallah pozitifi görürüz de bütün bu acılara değerÇok zordu canım ya canım çok yandı. Rahim ağzı dar dedi önce sonra da açı tersti ondan zorlandık dedi. Benim normalde acı eşiğim yüksetir ağlama derecesine geldim tuttum kendimi. işlem bitti doktor gitti başladım ağlamaya
Evet yine pozitif firsat bulursam baska marka alcam eczaneden erken gebelik testi.. bide öyle bakayim malak gibi yattim sabahtan beri evde toplamadimAy bu testler beni delirtecek.. kız yine pozitif ya bu
Orada aralığı yazıyor ama kaç olursa iyi bir değerdir?Kızlar sonucuma bakın gebelik için yeterli heralde progesteron hormonu
Evet canım iyiymiş gebelikte normalde bu degerler cıkıyor kalmak için iyi suanlık deger off gelseler bebişlerimiz artık ya ben artık indirimden uygun bez fiyatları düşürmek istiyorumOrada aralığı yazıyor ama kaç olursa iyi bir değerdir?
Geldim şimdi eve canım artık dinlenme bekleme zamanıEvet artık yoruluyoruz, tükendiğimizi hissettiğimiz zamanlar oluyor. Neyse ki çabuk toparlanıyoruzcanım kızlar siz de iyi ki varsınız
Ahh benim tatlım hadi hayırlısıyla gelsin artık minnoşlargüzelce dinlen, moralini de yüksek tut
Kanamam oldu canım ama seninki kadar değil tabi bi kez tampon yaptıHıııhh aynı ben, doktor bana da aynısını söyledi. Ama en azından benim gibi kanaman olmadı, her şey yolunda geçti gitti. Şimdi heyecanlı bekleyiş, kafa yemeceler
Korkma canım normalde böyle olmuyormuş senin şanssızlığın dedi doktor açı tersmiş manevra yapması gerekiyormuş kateterin. Ama inşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsınHadiii yaaa vallahi korkmaya basladım ins bu aydan kalırız hepimiz yaa neyse ki cpk şükür bitti canım smdi güzel düşün artık
AmiiinMashaAllah hadi bakalım tutunsun bebişler artık hangisi kactanesi tutunacaksayeterli tutunsun
Amin canım inşallah işlem süresince böyle dua ettim bu acılara değsin inşallah diyeYaa canım benim kıyamam inşallah pozitifi görürüz de bütün bu acılara değer
Sağol canım.Amin Allah.Hep diyorum Allah her kesin kalbine göre versin İn şa Allah.Allah senide sevindirsin canımah yaaakalbin çok temiz senin, bu çok belli oluyor şu platformdan bile. Mutluluk seni hiç bırakmasın, bebiş haberi ile de evliliğiniz taçlansın inşallah
Sana da İnshaAllah amiiiinnnnnmnUzulme her regl yeni saglikli vucut demek sanada hayirli kandiller birbirimiz icin dua edelim Rabbim saglikla burdaki bütün kizlarin duasini kabul etsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsinMy_Moonlight06 bu hatuna ikiz nasip etsin insallah amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?