Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadiii yaaa vallahi korkmaya basladım ins bu aydan kalırız hepimiz yaa neyse ki cpk şükür bitti canım smdi güzel düşün artık

Kız bu neeeee hamilesin işte bal gibi yok hamile değilsen nesin? Seni erken yumurtlayan tavuk seni
. Ayy insallah kız bende heyecanlandim ama seni yaniltan testlerin markasindan bu bariz suan goruluyor her sabah tekrarlicam bakalim ne kdar dogru pek sevinemiyorum acikcasi senin sonki testler bizi yaniltmisti ya bendede yanildik i

. Ayy insallah kız bende heyecanlandim ama seni yaniltan testlerin markasindan bu bariz suan goruluyor her sabah tekrarlicam bakalim ne kdar dogru pek sevinemiyorum acikcasi senin sonki testler bizi yaniltmisti ya bendede yanildik i
Yapınca hemen çıktı mı?

MashaAllah hadi bakalım tutunsun bebişler artık hangisi kactanesi tutunacaksa yeterli tutunsun

Kuzum gerginlik telaş umut korku yorgunluk karışık herşey var normal böyle olman bazen bana da oluyor oturduğum yerde bridne durup ağlıyorum.. dert eme bak herşey güzel geçti şimdiye kadar ilişkiyi bırakma arada değerlendir neyin ne zaman tutacağı belli olmuyor.. benimde dün ilişki olmadı Yaa çok zor Ramazan da bu işler..

Yaa canım benim kıyamam inşallah pozitifi görürüz de bütün bu acılara değer

Orada aralığı yazıyor ama kaç olursa iyi bir değerdir?
Evet canım iyiymiş gebelikte normalde bu degerler cıkıyor kalmak için iyi suanlık deger off gelseler bebişlerimiz artık ya ben artık indirimden uygun bez fiyatları düşürmek istiyorum

Geldim şimdi eve canım artık dinlenme bekleme zamanı

Hıııhh aynı ben, doktor bana da aynısını söyledi. Ama en azından benim gibi kanaman olmadı, her şey yolunda geçti gitti. Şimdi heyecanlı bekleyiş, kafa yemeceler
Kanamam oldu canım ama seninki kadar değil tabi bi kez tampon yaptı Ben hem kendi kafamı yerim hem eşimin görsün ben stresten uyuyamazken mışıl mışıl uyumak neymiş burnundan getircem

Hadiii yaaa vallahi korkmaya basladım ins bu aydan kalırız hepimiz yaa neyse ki cpk şükür bitti canım smdi güzel düşün artık
Korkma canım normalde böyle olmuyormuş senin şanssızlığın dedi doktor açı tersmiş manevra yapması gerekiyormuş kateterin. Ama inşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsın

MashaAllah hadi bakalım tutunsun bebişler artık hangisi kactanesi tutunacaksa yeterli tutunsun
Amiiin inşallah canım sayı fark etmez rabbim sağlıklı hayırlı versin inşallah

Yaa canım benim kıyamam inşallah pozitifi görürüz de bütün bu acılara değer
Amin canım inşallah işlem süresince böyle dua ettim bu acılara değsin inşallah diye

ah yaaa kalbin çok temiz senin, bu çok belli oluyor şu platformdan bile. Mutluluk seni hiç bırakmasın, bebiş haberi ile de evliliğiniz taçlansın inşallah
Sağol canım.Amin Allah.Hep diyorum Allah her kesin kalbine göre versin İn şa Allah.Allah senide sevindirsin canım

Sana da İnshaAllah amiiiinnnnnmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…