Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özele gittin sanirim canim ben bisey sormadim hepsini kendi söyledi tek tek anlatti 6 ay süre veriyorum dedi rahim muaynesinde..2 ay sonra regl olunca gittim tekrar testler amh testleri sonuclardada aynisini soyledi msj atmis gayet iyi dogal yolla kalabilirsin diye.. biz sureci hizlandirmak istedigimizi söyledik yani 6 ay beklemek istemiyoruz onun icinde sperm testi istedi ama esim istemedi üroloji ye gitsin dedi yani bu ay regl olursam sperm testi verip tedaviye basliycaz doktor tedavi dedi ama ne yapacak bilmiyorum direk aşılama mi yoksa kizlarin kullandigi gibi ilac yumurta catlatma vs mi bu konuları hic bilmiyorum

kızlar bu ay beyaz akıntıdan sonra ve öncesinde yaklaşık 4-5 defa filan ilişkimiz oldu, akıntı olmadan önce de kasık ağrılarım vardı solda dedim yumurta çatlıyor herhalde dün geçmişti ama bugün yine devam ediyor kasık ağrım solda yine inşallah olur ya korunduğum günlere üzülüyorum vallahi

Değilmiş elendim hayırlı kandiller
Uzulme her regl yeni saglikli vucut demek sanada hayirli kandiller birbirimiz icin dua edelim Rabbim saglikla burdaki bütün kizlarin duasini kabul etsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin My_Moonlight06 bu hatuna ikiz nasip etsin insallah amiiin

ah yaaa kalbin çok temiz senin, bu çok belli oluyor şu platformdan bile. Mutluluk seni hiç bırakmasın, bebiş haberi ile de evliliğiniz taçlansın inşallah

Aylarca korunma ignesi ile korundum bide zor buluyordum piyasadan kalkiyodu baska sehirlerden alip arkadaslarima gondertiyodum ben bilseydim bu kadar caba verirmiydim yaa

Maalesef. İstanbuldaki fiyat cidden çok iyi ama nasıl bu uçurum fark olabilir
Ben işte bu hormon testlerine 1000 tl verdim
Canım ben hormon testlerinin hepsini şehir hastanesinde yaptırdım. infertilite polikinliğine randevu aldım tüm testleri yaptı. Smear testi ve ultrosan bakılacak 21. günden sonra. Gerekli görürsede hsg çektirecek.

Canım spermiyogramda spermle ilgili her şeye bakılıyor . Ama özellikle morfoloji bakılıyor mu diye sorun bazen onu es geçiyorlar . Bir de DNA hasarı baktıran oluyor ama hangi durumlarda bakılıyor ona onu bilmiyorum çok bilgim yok. Klasik sperm testinde sayı hız hareket ileri hareket hareketsiz vs morfoloji bakılması lazım

evet kuzum özele gittim ben. Devlet daha mı iyi acaba ya ne güzel ilgilenmiş doktor

evet kuzum özele gittim ben. Devlet daha mı iyi acaba ya ne güzel ilgilenmiş doktor
Kuzum bende özele gidiyorum burda maalesef devlet hastanesinde kadin dogum bile yok arastirma hastanesinde var sira bulmak imkansiz ama profesör den özel randevu alabiliyoruz ama suan onun icin cok erken bence gebelik olusmazsa tedavilerden sonra profesöre gitmeyi düşünüyorum yani özel hastane kolayima geliyor suanlik..

Tamamdır canımcım, çok sağol

aynen işte, benim de kolayıma geliyor özel hastane. Masrafı çok oluyor üzüyor biraz. Bu ay hamile kalıp kapatırız bu hastane işlerini inşallah

bilgi olsun diye paylaşmıştı biri ama ya yapıyorum diye değil @Venev sen miydin o zaman? bu art arda (3-4 saat içinde) 2 ilişki gebelik şansını arttırır diye bi yazı paylaşan?
Kimse o çıksın ortaya çabuk 3 gün içinde 2 ilişkiye zor katlanıyoruz bi de bu her günse amaaanın

Hiç anlamıyorum valla canım

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim nasıl geçti aşılaman
Çok zordu canım ya canım çok yandı. Rahim ağzı dar dedi önce sonra da açı tersti ondan zorlandık dedi. Benim normalde acı eşiğim yüksetir ağlama derecesine geldim tuttum kendimi. işlem bitti doktor gitti başladım ağlamaya

aynen işte, benim de kolayıma geliyor özel hastane. Masrafı çok oluyor üzüyor biraz. Bu ay hamile kalıp kapatırız bu hastane işlerini inşallah
800 lira veriyorum testler ki suanlik ağır bi test yapilmadi bide vitamin.. 2 sefer gittim ikiside hemen hemen ayni tuttu..hayirlisi olsun dedigin gibi insallah biran önce gelirlerd disariya verdiklerimizi onlarin ihtiyaclarini aliriz.. Ankara da hastaneler cok fazla kalabalik kayinpederim nakil hastasi ayda 3-4 sefer gidiyor bazende gittiğinde kaliyor yatiriyolar tedavileri iyi ama ben hiç gitmedigim icin bilemiyorum yani gebelik konusunda devlete git desem nedir ne degildir bilemiyorum buradaki arastirma hastaneside cok iyi gebelik bölümü doktorlar cok iyi belki gitsem yardimci olurlar ama inanki git gel hastanelerde ugrasmak cok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…