- 1 Nisan 2022
- 12.833
- 15.599
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.301
Ayy İn şa Allah boşa gitmez.Allahım bu gece çocuğu olmayanların elini boş koymasın.Fark etmez..akraba..komşu..kim isterse..her kesin olsun..bende onların içindeKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000My_Moonlight06 @Venev Niqu Veziir R Random3 @miresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Ya insallah kuzum vallahi sürec yordu git gel git gelO catlayan insallah döllenmistirguzel haberler
Amin canım benim ins ya rabbim bu ay elimizi boş bırakmasın ins güzel haberler alalımAyy İn şa Allah boşa gitmez.Allahım bu gece çocuğu olmayanların elini boş koymasın.Fark etmez..akraba..komşu..kim isterse..her kesin olsun..bende onların içinde
Doğru diyorsun, duracağım ben de artık napalım. Onca çaba boşa gitmesinokudum duramadım..önce bende senin gibiydim..şimdi hiç kalkmıyorum..yani çalışma bitdi ve ben sabah kalkıyorum..Öğlende yada sabah değerlendirme varsa..bence en azından 2 saat.Zor tabi..ama bu kadar çalışmalarda boşa gitmesin..
Canım yapma ole benimde modum düşük ama bırakmak yok valla ben doktora sürekli soru soruyorum en son dedi sal kendini biraz düşünme bişey diyor teknik konuları bosver dedi stres yaparsın diyor tam otutramadıgın için kafanda ddi bgun girin kuzum ilişkiye bırakmayınBen bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullakdün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?
Tabi..her kesin vücudu aynı diğilki..Kesinlikle uzan yat..dinlen..ama kalkma..Doğru diyorsun, duracağım ben de artık napalım. Onca çaba boşa gitmesin
Kuzum bu değeri özellikle istiyoruz mu diyoruz, yoksa rutin olarak ölçüyorlar mı? bir de ne yazıyor o değer için sonuç kağıdında?Evet canım spermiyogramla öğreniliyor
Çok üzüldüm canım inşallah her şey gönlünüzce olsunBen daha önce hamile kaldım eşim askerdeydi diye olmadı 2 aydır geldi ölü doğum olduğu için sebebi araştırlıyordu bir yandan istiyorduk bir yandan korkuyorduk sonuçlar 2 güne çıkar diye değerlendireyim bu ayı dedim
Yaa kız kesinlikle bırakma..valla beni görsen..zaten ailem uzakta...hep ağlıyorum..sanki Allah korusun eşim kötü..ama işte stres..çocuk olmuyor..hep kendime sorular veriyorum..Zaten ben 14 ay digil..senelerdi bekliyorum..üzüm hikaye.Bu gününe şükür et..pes etmeBen bugün perişanım yaa. Dibe vurdum, niye böyle bilmiyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum tek başıma. Sinirler allak bullakdün de ilişki günüydü, o da olmadı.. adete kadar saldık yine. İlaçlardan dicem ama kaç gün geçti, hiç böyle olmamıştım önceki aylarda. Bunun adı umutsuzluk mu acaba?
Ama bazı ilaçların doğurganlığı azalttığı prospektuste yazıyor gebelik planlanırken kullaniamali diyeCanımm günaydın sen agrı kesici diyorsun ben her ay iğnelik oluyorum iki gün boyunxa iğne yemesem kendime gelemem doktora sordum engel değik onunla ilgisi yok dedi o rahim yapısıyla ilgili dedi
Beyler zaten hep bekleyelim diyor biz saniye saniye arastiriyoruz nasil rahatlar yaYa kan vermedim eşime söyledim beklemeyi söyledi geri yattıkendi başıma da gidemiyorum çok uzak anca ikinci test denerim galiba
Nasil yani son üç gün ilişkiye girmeKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000My_Moonlight06 @Venev Niqu Veziir R Random3 @miresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Tabiki öyle demek istemediğini biliyorum caım işte tek çizgi mutsuzluğu bir başka inşallah hiç görmeyiz artıkÖyle demek istemedim yaaa erken test batağına düşerse daha rahme yerleşmeden test yapacak bizim gibisonraaaa tabii ki de çift çizgiyi görecek hep aynı değil miyiz? Daha zamanı olmadığını bile bile başlıyoruz 9.günden bu sefer inşallah hepimiz görelim o pembecik ikincileri
Canım yapma ole benimde modum düşük ama bırakmak yok valla ben doktora sürekli soru soruyorum en son dedi sal kendini biraz düşünme bişey diyor teknik konuları bosver dedi stres yaparsın diyor tam otutramadıgın için kafanda ddi bgun girin kuzum ilişkiye bırakmayın
Aslında gebelik mevzusunu düşünüp de olmadı. Sebepsiz yani... Sürekli ağlayasım var durduramıyorum kendimi. Ama ben acaba bu yüzden mi diye kendimi sorguluyorum. Tabii ki çok farklı sorunlar da var, büyük ve zor şeylerle mücadele ediyoruz bir yandan.. hepsinin patlaması galiba ama özellikle bişey olmadı. Hayatımda hiçbişey yolunda gitmiyor kiYaa kız kesinlikle bırakma..valla beni görsen..zaten ailem uzakta...hep ağlıyorum..sanki Allah korusun eşim kötü..ama işte stres..çocuk olmuyor..hep kendime sorular veriyorum..Zaten ben 14 ay digil..senelerdi bekliyorum..üzüm hikaye.Bu gününe şükür et..pes etme
Çok güzel bebişKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi @ad000My_Moonlight06 @Venev Niqu Veziir R Random3 @miresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
Amin canım, zira yürek dayanmıyor artıkTabiki öyle demek istemediğini biliyorum caım işte tek çizgi mutsuzluğu bir başka inşallah hiç görmeyiz artık
Ayyy bugün de senin heyecanını yaşayacağızÇok güzel bebişçalışmalar tam gaz devam o zaman
Bende 2 yi bekliyorum eşim örnek verdi 1.30 da hastanede olucam tok ve sıkışık bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?