Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aman diyim kıız çift görsün de şenlensin buralar hani yapmayacaktın diyelim
Öyle demek istemedim yaaa erken test batağına düşerse daha rahme yerleşmeden test yapacak bizim gibi sonraaaa tabii ki de çift çizgiyi görecek hep aynı değil miyiz? Daha zamanı olmadığını bile bile başlıyoruz 9.günden bu sefer inşallah hepimiz görelim o pembecik ikincileri

Hayirli kandiller canim.. sen 2 gun bekleme yine bi test al hatta baska marka erken gebelik ve normal kaset test idrarini uzun süre tutup yap ve sknti yapma hic bisey icin ama kan uyusmazligi ignesi yaptirmali hamilelik öncesi yapiliyo diye biliyorum ama ilk bebektemi 2. Bebektemi tam net hatirlamiyorum abimle yengemde vardi yegenim suan 16 yasinda gayet saglikli ama 2. Bebek icin hastanede igne vurmuslardi

Tekrarla bazen gec dollenme oluyor

Kızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi A ad000 My_Moonlight06 Venev Niqu Veziir R Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar

Çok güzel çalışmaları bırakmıyorsun o zaman, tam gaz devam hadi hayırlı haberler olsun

O catlayan insallah döllenmistir guzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…