- 1 Nisan 2022
- 12.833
- 15.599
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.281
Ben 3 defa verdim..duramadık.İkinci testi dene..Ya kan vermedim eşime söyledim beklemeyi söyledi geri yattıkendi başıma da gidemiyorum çok uzak anca ikinci test denerim galiba
Aynen en iyisi gidip alıyım hemen ..Ben 3 defa verdim..duramadık.İkinci testi dene..
Ay aman diyim kıız çift görsün de şenlensin buralar hani yapmayacaktın diyelimBi bakmış 10.gün sabah bunda çizgi yok ağlıyor
Öyle demek istemedim yaaa erken test batağına düşerse daha rahme yerleşmeden test yapacak bizim gibiAy aman diyim kıız çift görsün de şenlensin buralar hani yapmayacaktın diyelim
Evet canım spermiyogramla öğreniliyorBunu sperm testi ile mi öğreneniliyoruz peki
Dün akşam 10dan beri uyudum 12 saat resmen. Bugün hiçbişey yok.Sen ne yaptın canım sanki birşeyler geliyor filan diyordun ?
çok üzüldüm ay ışığım saatlerce ağladım annem biraz kendime getirdi eşim iş yerime geldi beni görmeye onu tesledim çok kötü bi gün geçirdimSağlık olsun canımm... Adetine daha var gecikmeden çıkmayabilir çok erken daha
Kaderdasiz o zaman Rabbim hayirlisini versin en hayırlı zamanda İNŞALLAHBende tam senin durumundayım
İn şa Allah canım.Hayırlısı olsunKaderdasiz o zaman Rabbim hayirlisini versin en hayırlı zamanda İNŞALLAH
Hayirli kandiller canim.. sen 2 gun bekleme yine bi test al hatta baska marka erken gebelik ve normal kaset test idrarini uzun süre tutup yap ve sknti yapma hic bisey icin ama kan uyusmazligi ignesi yaptirmali hamilelik öncesi yapiliyo diye biliyorum ama ilk bebektemi 2. Bebektemi tam net hatirlamiyorum abimle yengemde vardi yegenim suan 16 yasinda gayet saglikli ama 2. Bebek icin hastanede igne vurmuslardiHerkese hayırlı sabahlar . Hayırlı kandiller tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
Bugün ilk kez mide bulantısı ile uyandım halbuki 1 saat bile olmadı uyuyalı . Kendimi tutuyorum niyetli olduğum için . Çok aşırı değil ama tatlı tatlı bi bulantı . Ve adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı var korkuyorum sizce normal mi bu . Sahurda eşime testi gösterdim dayanamayıp . 2 gün sonra tekrar test yap ondan sonra gidelim hastaneye dedi. Ay nasıl beklicem bilmiyorumKan uyuşmazlığı falan da var bizde . Bide üç dört gün öncesine kadar yarınım yok gibi sigara içiyodum bıraktım ama acaba bişey varsa zarar görmüşmüdür . Ay bu düşünceşerle sabahı ettim . Ne zaman gönlümüz feraha kavuşcak kiii
Yok cektirmedim yeni istedi doktorDaha önce rahim filmini çektirmemişmiydin?
Doktor sağlıklısıniz demiş ya onun için sordum
Bugün kandil dualarımız kabul olur İNŞALLAH bu ayİn şa Allah canım.Hayırlısı olsun
Tekrarla bazen gec dollenme oluyorSelam kızlar, benim bat 25 nisan hala olmadım bu ay dişim yüzünden çok fazla ağrı kesici majezik ve düştüğüm diclomec kullandım ağrı kesici için adet geciktirir diyolar ama ben ne zaman içsem hele bi kaç taneden fazla içtiysem erken adet olurum en son bat dan 2 gün önce içmiştim ama hala olmadım belki bahardan dır aşırı uyku halim var sürekli uyumak istiyorum yorgun hissediyorum ağzımda acı bi tat var onunla birlikte midem bulanıyodu o ara ara gidip geliyo tansiyonum düşüyo birden gaz var kasıklarımda değilde karnımın orda kısmından alta doğru bi baskı adet olucakmışım gibi onunla birlikte gelen sıcak basması aşırı sinir varbat günü test yaptım negatif sizce tekrarlamalı miyim testi yoktur diye yapmakta istemiyorum boşuna hayal kırıklığı oluyo
Amin AllahBugün kandil dualarımız kabul olur İNŞALLAH bu ay
Çok güzelKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi A ad000My_Moonlight06 Venev Niqu Veziir R Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
O catlayan insallah döllenmistirKızlar selam doktordan çıktım şimdi biri çatlamış soldakiler kucuk oldugu için çatlatmamıs diğer büyük olan da bgn yarın çatlar dedi progesteron hormonuna baktı kan verdim progestan hapına basla dedi 12 gün kullan bırak dedi son 3 gün ilişki girme dedi A ad000My_Moonlight06 Venev Niqu Veziir R Random3 M Mavimiresl diğer kızlarımm unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
İns kuzum ya biraz stres oldum ama biri çatlamıs ya suanlık o kadar ugrastık ins o döllenir valla yoruldumÇok güzelçalışmaları bırakmıyorsun o zaman, tam gaz devam hadi hayırlı haberler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?