Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sahura kadar yatiyorum sahurda kalkip duş aliyorum o kadar zor oluyoki uyku arasında

Ahhh ahhh suan ben gene dıkşın sonrası sizinleyim amuda kalkıyorum netttt napcagımı şaşırdım bacaklar havada belimde yastık bide ben sonrasında sag tarafıma dönüp uyuyorum sağdan yumurtladıgım için belki faydası olur yönleri şaşmaz yolunu bulur artık diye ümit ediyorum iğne sonrası 12 saat 38 saat pazartesi salı üst üste 4 gün yorulduk suan yarını bos geçiçem artık

Benimde o iş için çarşafım var özel ben gece yapıyoruz o işi hiç bosaltmadan uyuyorum 2-3 saat sonra ztn sıkısmıs oluyorm ole bosaltıyorum sabah da duş alıyorum a a bak o ddigin mantıklı olabilir sperm katılıgı sıvılıgı benim rahmime gitmiyor demekki aylardır gene kafamda deli sorular

Ne güzel açıklamış dr, ilk kez duyuyorum, açıklaman için teşekkürler canım. Ben de sericem ya valla yoksa tüm çarşafları değiştirmek Zorunda kalıyorum zaten yorulmuşken bi de çarşaF değiştirme zulüm oluyor : (

Likefaksiyon ne demek canım? Hiç bilmiyorum. Eşimin kıvamı da hiç akışkan değil bence, baya yoğun kıvamlı durağan gibi. Ben de uzun yatması gerekenlerdenim sanırım

Biran önce gelsin bu bebisler ya dün mahalle iftarımız vardi kayınvalidemlerin orda bende o mahallede 7 sene oturdum 5 senedirde cok sık gitmiyorum gitsemde pek kimseyi görmüyorum sağıma bakiyorum arkadaslar hamile soluma bakiyorum bide demezlermi isteyerek olmadi kaza oldu Allah askina bu kaza dedim nasil oluyo biz ugrasiyoz olmuyo

Hadi İnshaAllah canım güzel sonuç alırsın

Umarim tum isteyenlere rabbim nasip eder bu ay hamileligi. Ben bu ay isirgan cayi iciyorum bakalim ne olacak.
Aminnn hepimiz İnshaAllah

Bu sabah tekrar test yaptım negatif çıktı yine kuruma çizgisi çıktı galiba bu ayda olmadı
Sağlık olsun ama bence acele karar verme zaten nefret effim o testlerden.. gebeyken bile pozitif çıkmıyor bazılarında

Ayy MashaAllah İnshaAllah güzel güzel tutunsun Rabbim sevindirsin

Kızlar

Kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım hala adet olmadım idrarımda değişik bir koku var bir de yüzüm dudaklarım ve gozlermden ateş çıkıyor..
Adetin 29 nisan değil mi? İnshaAllah bebiş vardır

3 gün sonra benim çeşit çeşit testlerime bakmicak mısın yani
Ya sen ne diyon kendime akıllandım Kambersiz düğün olur mu seninki ilk testten silik başlayacak önce kör olacaz onu bulmak için sonra ertesi gün netleşmeye başlayacak sonra tırtıl kelebeğe dönüşmek için kozasında büyüyecek sonra ben gelicim ardından daha ilişki üstünden 3 gün geçmiş ben teste başlamışım falan böyle gidiyo masal

Heey gidi heey bu siteye geçen sene bu zamanlar katilmistim ve ilk grubum mayis gebelik planlayanlar grubuydu. Tabii umduğum gibi olmadı, çalışmalara başlar başlamaz hamile kalamadim herkese bol şans
Ne güzel şimdi bebek bekliyorsunuz sağlıkla gelsin İnshaAllah

Sonra bu günleri hatırlayıp hey gidi günler heeeyyy diyicez ıslak mendillerle popo silerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…