- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.161
Canım üzülme mayısa yetiştin mayısta hepimiz hamiş olcaz merak etmeBen ne yazık ki elenmek üzereyim
Bat yarındı, bu akşamdan ibareleri hissetmeye başladım. Akıntımda çok küçük nokta gibi kırmızıyı gördüm.
Bu döngümle birlikte 5 aydır negatif.
Amin inşallahh yaaa çok sağolKuruma çizgisine benzemiyor bence bu gayet belirginAllah'ın izniyle inşallah vardır
Hadi inşallahhh guzelll haberler alırızBenim 21nisan gündüz 12de iğne oldum 36 saat sonra ilişki yani 22 nisan gece 12 de sonra 23 nisan mola 24 nisan ilişki 25 nisan mola 26 ilişki öyle gidecek sanırım
Tamam canım teşekkür ederimBir gözük de kontrole git bakalım canım saat ne zaman derse saatinide doktorlar söylüypr
İn şa Allah güzel haberlerle bura gelirsinKızlar yarın benim kontrolüm var bakalım ne durumdayız
İyi haberlerle inşallah canımKızlar yarın benim kontrolüm var bakalım ne durumdayız
Arkadas tedavi gordu ya bu ay onu dedim bebegimKız yumurtlamadan mı 12 .gün
Rabbim sana nasip etsin insallah… Aminİkizdir o ikiz
Ayyyyy olmuş gibiKızlar bakıınn acil atıımmmmm lütfen bu ne demek
İn şa Allah güzel haberlerle bura gelirsin
Sagolun canlarım inş sizlerde de herşey yolundadırİyi haberlerle inşallah canım
Aa bebişe benziyooKızlar bakıınn acil atıımmmmm lütfen bu ne demek
Bence çok net gösteriyorAttım bilee canımm bakarmısınız umut varmı
Ayyy benim de 11 nisan bat yakınız yineBende degerlendirmeyi bıraktık artik yumurtlama gördüm onlari hallettim aşko yoruldum ya artik Ramazan bidebat 8 nisan suanlik goguslerimde agri var baska belirti yok gobusum var masallah gören 4-5 aylik sanar kiz degisik bi göbek oldu bende bu ay regl de inerdi inmedi hic neyse kalkiyim iftara biseyler hazırlaym
Maalesef. İstanbuldaki fiyat cidden çok iyi ama nasıl bu uçurum fark olabilirValla istanbuldaki fiyatları duyunca bende çok şaşırdım kuzum. Biliyorsun konuştuk burada doktor muayeneleride çok pahalı.
Kız bebiş dile gelmiş orada daha ne demek diyosun mdkfkfkkfKızlar bakıınn acil atıımmmmm lütfen bu ne demek
nerdesin kuzum senMaalesef. İstanbuldaki fiyat cidden çok iyi ama nasıl bu uçurum fark olabilir
Ben işte bu hormon testlerine 1000 tl verdim
Ayyy benim de 11 nisan bat yakınız yinevalla yoruluyo insan ya bi de çocuk için ilişkiye giriyor olmak kafası beni ilişkiden soğutcak artık az kaldı gelecekse gelsin artık şu bebeler bu arada benim de göbüşüm 3 aylık gibi bi de hamile kalsak nolcaz acaba
Ankara kuzumnerdesin kuzum sen
Canım ben altıma artık ayrı çarşaf seriyorum katlayıpDıkşın sonrası bu sıvı dışarıya akmasın diye verdiğim çabayı görseniz bir offfyüne de akıyor deli ediyor beni
Ayyy benim de 11 nisan bat yakınız yinevalla yoruluyo insan ya bi de çocuk için ilişkiye giriyor olmak kafası beni ilişkiden soğutcak artık az kaldı gelecekse gelsin artık şu bebeler bu arada benim de göbüşüm 3 aylık gibi bi de hamile kalsak nolcaz acaba
Yine yakiniz her konuda bat tada yakiniz memlekettede yakiniz Düzce deyim bende 2 saat var aramızda ..dıkşınlar cok sık oldu hep son zamanlarda ozlesemedik hic yani bi isteksizlik oluyo ben bebek olarak bakmiyorum dikşına ama bebekten dolayi sık oluyor yoruyor istekli yapmak var rutin yapmak var bizimkiler biraz rutin gibi olmaya basladiAnkara kuzum
Fazlasi disari cikiyor hafif belini destekle zaten yapiyorsundur sonra uzun süre yat hemen kalkma en azindan 1 saat.. bide hep sirt ustu degilde pozisyonda afedersin utanarak söylüyorum köpek pozisyonunda da dene son rötuşlarıDıkşın sonrası bu sıvı dışarıya akmasın diye verdiğim çabayı görseniz bir offfyüne de akıyor deli ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?