Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ne yazık ki elenmek üzereyim
Bat yarındı, bu akşamdan ibareleri hissetmeye başladım. Akıntımda çok küçük nokta gibi kırmızıyı gördüm.
Bu döngümle birlikte 5 aydır negatif.
Canım üzülme mayısa yetiştin mayısta hepimiz hamiş olcaz merak etme

Ayyy benim de 11 nisan bat yakınız yine valla yoruluyo insan ya bi de çocuk için ilişkiye giriyor olmak kafası beni ilişkiden soğutcak artık az kaldı gelecekse gelsin artık şu bebeler bu arada benim de göbüşüm 3 aylık gibi bi de hamile kalsak nolcaz acaba

Maalesef. İstanbuldaki fiyat cidden çok iyi ama nasıl bu uçurum fark olabilir
Ben işte bu hormon testlerine 1000 tl verdim
nerdesin kuzum sen

Dıkşın sonrası bu sıvı dışarıya akmasın diye verdiğim çabayı görseniz bir offf yüne de akıyor deli ediyor beni
Canım ben altıma artık ayrı çarşaf seriyorum katlayıp Bu arada kızlar ayağı dikmenin veya uzanıp beklemenin sebebi spermin katılığı ile ilgili bir durum doktorum açıklamıştı . Spermin sıvı olması işi kolaylaştırıyor. eşimin likefaksiyon süresi 40 dk olduğu için doktorum ilişkiden sonra hemen kalkma 1-2 saat uzan mümkünse sabahında da duş alabilirsin demişti .

Yine yakiniz her konuda bat tada yakiniz memlekettede yakiniz Düzce deyim bende 2 saat var aramızda ..dıkşınlar cok sık oldu hep son zamanlarda ozlesemedik hic yani bi isteksizlik oluyo ben bebek olarak bakmiyorum dikşına ama bebekten dolayi sık oluyor yoruyor istekli yapmak var rutin yapmak var bizimkiler biraz rutin gibi olmaya basladi 58 dim 60.olmusum bende gerci iftar sonrasi tartildim 1 haftadir alerji ilaci kullaniyorum ciddi su tutulumu yapiyo yaa istahta açıyor zaten hafif göbekli bi kadinim
Dıkşın sonrası bu sıvı dışarıya akmasın diye verdiğim çabayı görseniz bir offf yüne de akıyor deli ediyor beni
Fazlasi disari cikiyor hafif belini destekle zaten yapiyorsundur sonra uzun süre yat hemen kalkma en azindan 1 saat.. bide hep sirt ustu degilde pozisyonda afedersin utanarak söylüyorum köpek pozisyonunda da dene son rötuşları bide yüz üstü yatarak ve o sekilde yarim saat kadar yat kalkmadan o pozisyonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…