- 1 Nisan 2022
- 12.968
- 15.690
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #2.941
Pis kızCanım ovulasyon testi bu gebelik olsa keskeyumurtlama yakalamaya çalışıyorum bende günden güne koyulaşıyor
Pis kızyumurtlama ben hep gördüğüm için..bana normal geliyor))ben her kesden ve kendimden gebelik testleri bekliyorum
İn şa AllahGöreceğiz Allah'ın izniyle gebelik testinde de ikincisi çizgiyi
Kızlar ben de şunu anlayamıyorum geçen seneki bebeğime kazara hamile kaldım geri çekilme ile. Bu sene de çabalıyoruz bile isteye ancak olmuyor. O zaman yapıp simdi yapmadığımız ya da farkında olmadıgımız ne var diye dusunuyorumİn şa Allah
İşte istemeyince oluyormuş..bu nasip kısmet işi..biz doğularken yazılmış bizim alnımıza..ne kadar kendimizi boşa strese sokuyoruz..ondan olmuyorKızlar ben de şunu anlayamıyorum geçen seneki bebeğime kazara hamile kaldım geri çekilme ile. Bu sene de çabalıyoruz bile isteye ancak olmuyor. O zaman yapıp simdi yapmadığımız ya da farkında olmadıgımız ne var diye dusunuyorumnasipte ote koy yok tabi ama
Canımm galibaaa allahım şükürler olsun bir bir hepimize nasip etsin inşallahYaa hamilesiiinnn
Belki de...İşte istemeyince oluyormuş..bu nasip kısmet işi..biz doğularken yazılmış bizim alnımıza..ne kadar kendimizi boşa strese sokuyoruz..ondan olmuyor
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahCanımm galibaaa allahım şükürler olsun bir bir hepimize nasip etsin inşallah
Sen bugünü de değerlendir her ihtimale karşıKızlar dün değerlendirdim ben .şimdi yine test yaptım..bir bakarmısınız
Amin canım benim inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun çok sevindimCanımm galibaaa allahım şükürler olsun bir bir hepimize nasip etsin inşallah
Ya maşallah çok güzel. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallllahhh orucunuzu açtığınız esnada dua edin içten isteyin kızlar cok inanıyorum kabul oldugunaCanımm hepimiz duamdasınız inşallah beraber görcez pozitifleri
İn şa Allah bu ay çatlar..bencede değerlendiricem..geçen ay çatlama geç oldu..bende testleri bıraktımSen bugünü de değerlendir her ihtimale karşı
Yaa var işte besbelli ya hadi hayırlı olsunKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabah ilk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız
My_Moonlight06 @sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Niqu (VE ETİKETLEYEMEDİĞİM HERKES )
Regline ne kadar var canimKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabah ilk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız
My_Moonlight06 @sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Niqu (VE ETİKETLEYEMEDİĞİM HERKES )
Bende geçen ay 4 gün pik gördüm bırakma test yapmayıİn şa Allah bu ay çatlar..bencede değerlendiricem..geçen ay çatlama geç oldu..bende testleri bıraktım
Kuzum duphaston kullandım perşembe günü bitti o regli etkiliyormuş galiba yoksa 29 nisandı kan verdim çıktı amaRegline ne kadar var canim
Aynen bendede 4 gün vardı..bende düşündüm çatlamıyor ve bıraktım..5 günde yaptım ama çok hastaydım..ateş..qrip her şey vardı..ama o zaman biraz daha silik çıkmıştı..değerlendire bilmedim benBende geçen ay 4 gün pik gördüm bırakma test yapmayı
Benim arkadaşım da klomenlr geçen ay hamile kaldı demekki çok etkili bir ilaç bu ay olmassa bende doktorumdan istiycem bu arada hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıklıca koucağına almayı nasip etsinAyyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sankicanım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?