Kuzu valla var gibi duruyor.Kızlar bugün test yaptım, bat 3 haziran...sizce benim gördüğüm şey bir 2.çizgi mi, yoksa bana mı öyle geliyor ??sabah ilk idrarlar yapmadım, 2 saat önce falan yaptım, şeytan test yap diye dürttü...aslında bekleyecektim 3 haziranı tarih attığım aynı testin 1 saat sonraki hali, diğeri 5 dakika sonrası.. Yusra-61 (yetiş hemşoo )
Aman kuzu olsun. Hayırlısı ile haziran umut ayımız unutmaBeta-hCG (koriyonik gonadotropin) <2.0 ÇIKMIŞ dediğim gibi hamile değilim . :)
Pik bence. Aynı dertten müzdarip biri olarak benide heyecan basıyor görünceYusra-61 merhabaa bugün T çizgisi C çizgisinden çok daha koyu fotoğrafa yansıdı mi bilmiyorum, ama yumurtlama olmuyor sanmaya başlamıştım. UFO gören masum köylü gibi heyecanlandım
Eki Görüntüle 2861494
Bu ovulasyon testleride insanı şaşırtıyorBenm de bu ay boyle oldu hala meseleyi anlamdim
Çok sıvı almadım cnm ama bakalım yordu beni bu testler vallaGün içerisinde çatlamış gibi görünüyor. Tabi çok sıvı aldıysan onunla da alakalı olabilir sanırım
Usulden adımızı yazdılaralım orada konuşmayız sessiz olanlardan hamile oluruz belki burada konuşalımKızlar Temmuz grubu açılmış biz Mayıs ekibi olarak devam ediyoruz mübarek nerdeyse fire vermedikama mayısta bitmek bilmedi bana mı zaman geçmiyo anlamadım
25 inde 231 di bugün 2563 doktorla yarın konuşulan amaCanim kan sonucun cikti mi
İki gün üstüste pik oluyor demekki? Cumartesi gecesi olmuştu. Gün aşırı olsun diye bugüne planlanmıştımda. Adam yokPik gibi 2 gun ustuste olabilir dun degerlendirdin mi ? Ozaman yarin aksam devamkezaten esinde sperm sorunu varsa 1 ara vermek daha iyi bence
Akıntım çok arttı ondan bugüne iyice olgunlaştı geliyor yumurtaaaa diye düşündüm.Pik canım baya baya yarın çatlar muhtemelen dün değerlendirdiysen sorun olmaz yarın tekrar değerlendirirsin
Kuzu akşam eve geldi, sonra bir telefon bastı çıktı. Gece ne zaman gelir belli değil? Sabaha gelse de zorA selam şansına işte ne desem ki pik yani bariz canım yane zaman gelecek
Bi yere mi gidiyoz yaa iyiyiz işte buradaUsulden adımızı yazdılaralım orada konuşmayız sessiz olanlardan hamile oluruz belki burada konuşalım
Aaa valla çok mantıklıymış hemen gidip kaydolayımUsulden adımızı yazdılaralım orada konuşmayız sessiz olanlardan hamile oluruz belki burada konuşalım
tesekkür ederim Yusra inşallah güzel netice alırız :)Yine beni yanlış etiket etme vakası merak edip bakmasam göremeyecektim kuzum@didamangisa bu arkadaşımızdı canım. Naptın başladın mi alışmaya? Güzel haberlerle gelesin inşlh.
Hahaha yaaa açıkçası ben de ihtimal vermiyordum, hatta çocuklar bugün belki erken kapanır bile demiştim. Valla saçma sapan kararlar alıyorlar, katılımın zorunlu olmadığı haftada 2 gün dersin kimseye faydası yok, 100 tane öğretmeni karşılarına alıp fikir sormuyor eminim bunlar. Sırf milletin ağzını kapama. Çocuklar yıldı öğretmenler yıldı neyi zorluyorlar anlamadım. Alice harikalar diyarında bunlar,Hayatımda kendim kadar şom ağızlı biri daha görmedim ya. Bugün daha 5 6 saat önce hayır ya okulların açılması mümkün değil sınavları bile iptal ettiler dedim ve sonuç: okul yarın açılıyor, ne demek yarın yaaaa
Ya şuan okuldaki öğretmenlerin hepsi şehir dışında yarın kimle ders yapacapız biz onun derdindeyiz. En azından bu ihtimali düşünüp perşembe cuma açmalıydılarHahaha yaaa açıkçası ben de ihtimal vermiyordum, hatta çocuklar bugün belki erken kapanır bile demiştim. Valla saçma sapan kararlar alıyorlar, katılımın zorunlu olmadığı haftada 2 gün dersin kimseye faydası yok, 100 tane öğretmeni karşılarına alıp fikir sormuyor eminim bunlar. Sırf milletin ağzını kapama. Çocuklar yıldı öğretmenler yıldı neyi zorluyorlar anlamadım. Alice harikalar diyarında bunlar,hayırlısı
İyi iyi kuzum bunlarada şükür tabi bende illa bebek için kullanmıyorum belki pko ya faydası olur diye başladım bide hemen hemen her şeyi denedim bu yöntemi de deneyim dedim inşallah faydası olurCanım ben 3 ay kullandım düzenli olarak bu ay ara verdim ama regl olunca yine başlıcam yan etkisi olmadı ama miyom vardı yok oldu rahmim çok temiz çıktı hamdolsun sonra heray adet sancısından ağlardım 3 ay kullandım 3 ay ilaç içmedim hiç ağrı kesici o kadar rahat geçirdim bu ay bıraktım yine ağrım oldu bana çok iyi geldi bebek olmadı ama baya etkisini gördüm tavsiye ederim yani
Aa sizin ilkokul muYa şuan okuldaki öğretmenlerin hepsi şehir dışında yarın kimle ders yapacapız biz onun derdindeyiz. En azından bu ihtimali düşünüp perşembe cuma açmalıydılar
Ahahahahha çok iyisim yaAa sizin ilkokul mueyvahlar olsun, allahtan bizimki haftaya ozamana kadar Allah büyük kapatırlar bakarsın
What dedin gülümAhahahahha çok iyisim yailk defa malesef diyeceğim
Pko dan olmuyosa eğer pko yu düzene sokuyo bir de inofolic combi mavi olanı al canım günde 2 tane iç o yöntemle de hamile kalan çok pko lu olupİyi iyi kuzum bunlarada şükür tabi bende illa bebek için kullanmıyorum belki pko ya faydası olur diye başladım bide hemen hemen her şeyi denedim bu yöntemi de deneyim dedim inşallah faydası olur
Hey yavrum heyyy benim eltimle abimin eşi hamile bi gün ona bebek elbisesi yatağı bakıyoruz bi gün diğerine bi gün onun hastane doktor muhabbetlerini dinliyoruz bi gün diğerininKızlar karşı komşum yaşça büyük bir abla bahçede oturalım az dedi olur dedim. Çıktık çay alıp, torunu olmuş fotoğrafını gösterdi minnacık. İçim gitti. Ben bebek istiyom yaa
İsteğe bağlı telafi ney hakkaten ya, iyice şova döktüler işiWhat dedin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?