Aynen ben o asamya gevmeyeckmism gibi hissediyorm. Ya adsm pesimi birakmiyor ki. Ovuvtestlerimi bile hemen yapip foto cekip atiyorm. Goremedim bugunku test nerde dioevde 1 çocuk varsa işler karışır tabii
Bir o aşamaya geçseydim artık sizlerle bunu konuşmak isterdimSenin aşılaman pozitif sonuçlanacak hissediyorum
Hahahha heyecanlı oda napsınAynen ben o asamya gevmeyeckmism gibi hissediyorm. Ya adsm pesimi birakmiyor ki. Ovuvtestlerimi bile hemen yapip foto cekip atiyorm. Goremedim bugunku test nerde dio
Ahh ahhh ben alırdım diyemiyorum çok kötü yapıyor ama yapacak birşey yok başa gelen çekiliyor. O aylar da geçer ama gönlüm sen oraya gelmeden hamiş olmanSonucu olsa dünden razıyım canım ben aşılama yapcak olsaydı tekrar alırdım hiç takmadan ama 5 6 ay sonra bakcaz ona artık
Haziran geldi bile ne kaldı şunun şurasında hem gündemin farklı olacak ya günler hızla geçerBir o aşamaya geçseydim artık sizlerle bunu konuşmak isterdimbir gelemedim ki o noktaya.
Sanrm boyle bir surpriz istemiyordurHahahha heyecanlı oda napsınaz önce eşime dedim ki hamile olsam sana nasıl sürpriz yapmamı isterdin doğurana kadar söylemezsen büyük sürpriz olur diyo
Amin inşallah canım ama bebişe kavuşacaksam affetmem gelsin ilaçlarAhh ahhh ben alırdım diyemiyorum çok kötü yapıyor ama yapacak birşey yok başa gelen çekiliyor. O aylar da geçer ama gönlüm sen oraya gelmeden hamiş olman
İstemem yan cebime koy hesabı onun kiSanrm boyle bir surpriz istemiyordur
Kötü düşünme canım, iyi olsun inşallah...Kizlar böyle olup düzelen var mı acaba ne yapicagimi bilemedim
İnşallah canım dua edin olur mu çok ihtiyacım varKötü düşünme canım, iyi olsun inşallah...tebrik ederim...
İlk kontrolün müydü ben de pazartesi gideceğin sat 28 nisan erken mi olur acaba ilk kontrol içinCanim benim bu gün Dr kontrolüm vardı kese düzensiz dedi çokta düzensiz değil yani dağınık değil ama ucu yukariüçgen gibi yada ben mi öyle görmek istediğim için görüyorum senin kesen nasıldı
Allahm ya. Ama hep boyle kulak yolda bekleseler surpriz olmuyor ki. Yani gorevlerini yapip unutsnlar daha aaaİstemem yan cebime koy hesabı onun kieve kargo geliyo sen aç diyorum içinde sürpriz mi var diyo bişi konuşmamız lazım diyorum hamilemisin diyo gerçi böyle planlar yapıyoruz ama o çift çizgiyi görünce sürpriz falan aklımıza gelir mi bilemiyorum
Olsun yinede öyle deme canım sen bazen isterken dikkatli olalımAmin inşallah canım ama bebişe kavuşacaksam affetmem gelsin ilaçlar
Çok yoğunum gündem olarak bir aşılamam eksikHaziran geldi bile ne kaldı şunun şurasında hem gündemin farklı olacak ya günler hızla geçer
Unutsalarda senin hiç umrunda değil diye kavga ederizAllahm ya. Ama hep boyle kulak yolda bekleseler surpriz olmuyor ki. Yani gorevlerini yapip unutsnlar daha aaa
O iki yil beni ikna etmeye calisti cocuk icin o yuzden benden daha istekli ve heyecanli kendinsiUnutsalarda senin hiç umrunda değil diye kavga ederizgerçi senin eşin bikaç tık ileride
Hiç bozma moralini herşey çok güzel olacak dualarımız seninleİnşallah canım dua edin olur mu çok ihtiyacım var
Aklımda eşim evlenme teklifi ederken sürpriz yumurtalara not yazmıştı kendisi hem gülmece hem duygusal orada bebeklerimiz olsun ama sen şu kadar istemezsen bu kadar olsun filan baya bir güzel yazı yazmıştı. Bende hamile kalırsam o notu okutacağımKızlar hiç şey düşünüyor musunuz, birden çift çizgi gördünüz, ne yaparsınız eşinize naodl söylersiniz o an tepkiniz ne olur hiç böyle aklınıza geliyor mu
Yaaaa çok tatlııO iki yil beni ikna etmeye calisti cocuk icin o yuzden benden daha istekli ve heyecanli kendinsi
Ben gittigime pişman oldum daha çok strese girdim bu önümüzdeki 1 hafta 10 gün nasıl gecicek bilmiyorum kalbim ağzımda gezicem tek iyi tarafı kan sulandırıcı iğne verdi kötü düşünme inşallah seninki sağlıklı ve sorunsuz geçerİlk kontrolün müydü ben de pazartesi gideceğin sat 28 nisan erken mi olur acaba ilk kontrol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?