Düşünmezmiyimmm benim evimin yanında bebek mağazası var ordan bikaç bişi alıp pijama çekmecesine koyarım gece üzerini değişirken görsünKızlar hiç şey düşünüyor musunuz, birden çift çizgi gördünüz, ne yaparsınız eşinize naodl söylersiniz o an tepkiniz ne olur hiç böyle aklınıza geliyor mu
Ben kan testini beklemem heralde,Aklınızdan çıkıyo mu deseneben çift çizgi görsem bile kan testiyle emin olmadan söylemicem ama emin olduktan sonra pankart felan asarım heralde ya da herkes öğrensin diye hamileyim yaZılı tişört felan bastırırım
Aaa gel kontrol et o kadar biliyorsan deseydinBenimki sizin bildiğiniz kayınvalidelerden değil, çok panik. Daha ortada hiçbir şey yokken bana dedi yoksa senin tüplerin mi kapalı bu zamana kadar olmuyor.
Walla cok guzel fikir haaa. Ama benmki ohlanindir diyip anlamazdaDüşünmezmiyimmm benim evimin yanında bebek mağazası var ordan bikaç bişi alıp pijama çekmecesine koyarım gece üzerini değişirken görsün
Eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok şükürSonra gelinler neden kayınvalidelere ters davranıyo diyolar e böyle kaynanaya nasıl iyi davranıcan . Boşwer dicem ama boşwerilmiyo senin ona verebileceğin en iyi cevap kocanla çook iyi anlaşmak
Walla cok guzel fikir haaa. Ama benmki ohlanindir diyip anlamazda
Ahh ahhh adet olana kadar işkence. Onların birde duygusal yaşattığı şeyler var püff en nefret ettiğim orasıAyy acaba ne zaman atılır vücudumundan hormon ilaçları çok kötüymüş
Çok mantıklıBen kan testini beklemem heralde,hayal kırıklığı olacaksa da beraber yaşayalım neden tek başıma acı çekeyim
Yok ya üzülmesin kocişimBen kan testini beklemem heralde,hayal kırıklığı olacaksa da beraber yaşayalım neden tek başıma acı çekeyim
Sonucu olsa dünden razıyım canım ben aşılama yapcak olsaydı tekrar alırdım hiç takmadan ama 5 6 ay sonra bakcaz ona artıkAhh ahhh adet olana kadar işkence. Onların birde duygusal yaşattığı şeyler var püff en nefret ettiğim orasıaşılama da bundan çekiniyorum hep ama bebek için göze alıyorum
Evet doktorum da onu verdi bana tam da denemeye karar verdiğim zamanlar ofBol bol su iç, yaban mersini al ye, ve philosepty diye bir ilaç var çok iyi geliyor.
Yok artık aileye söylemez kese olana kadar,Yok ya üzülmesin kocişimbn de çok umutlanmam zaten test bozuksa felan diye çünkü bu site bana çok şey öğretti MaviliGizem keseyi görmeden söylemicekti sanki
Valla bnce de dayanamaz gibiYok artık aileye söylemez kese olana kadar,keseye kadar kocaya bekleyemez o
Arkadaşlara faşan söylemem heralde kuzum. Kocam işe dahil olur ona da söylemeyeceksek artık. Kendiö yaptım kendim sevineyim gibi olurYok ya üzülmesin kocişimbn de çok umutlanmam zaten test bozuksa felan diye çünkü bu site bana çok şey öğretti MaviliGizem keseyi görmeden söylemicekti sanki
Bn kan testiyle onaylarsam bilmeyen insan bırakmam huyum çok pistirArkadaşlara faşan söylemem heralde kuzum. Kocam işe dahil olur ona da söylemeyeceksek artık. Kendiö yaptım kendim sevineyim gibi olur
Allah o günleri de nasib etsin inşallah kuzumBn kan testiyle onaylarsam bilmeyen insan bırakmam huyum çok pistir
Amin canım inşallah bigün olcak er ya da geç Allah’ın izniyleAllah o günleri de nasib etsin inşallah kuzum
Canim benim bu gün Dr kontrolüm vardı kese düzensiz dedi çokta düzensiz değil yani dağınık değil ama ucu yukariüçgen gibi yada ben mi öyle görmek istediğim için görüyorum senin kesen nasıldıCanim degerin duzenli artmasi önemli olan kisiden kisiye fark ediyor brn bunu anladim 4+2de gittim degerim 4500 cikti doktor bile yanlis gormis 450 sanmis sonuca tekrar bakmisti 4500 bu degerde kese gorunur dedi ve keseyi gormustuk
Senin aşılaman pozitif sonuçlanacak hissediyorumAhh ahhh adet olana kadar işkence. Onların birde duygusal yaşattığı şeyler var püff en nefret ettiğim orasıaşılama da bundan çekiniyorum hep ama bebek için göze alıyorum
Umarim en azidan yarin olurum . Yoksa doktor randevum ileri atacak ki adama randevu bulmak zor oluyorBende 3 gün çektim, gecikmenin 3.günü adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?