Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinewettt seni dinliyoruz neler yaptın seri taktik ver
Yumurtlama takip etmiş miydin canım?
Valla çok klişe olacak ama tam “amaaaan bundan sonra kasmam olursa olur olmazsa olmaz” moduna girdik... yok kür, yok düzenli ilişki... bıraktık hepsini... adet sonrası 10 gün sadece düzenli ilişki yaptık o da 4 kez falan. demek ki yumurtlamaya denk gelmiş o da. Kafa rahatken oldu
Canımmm teşekkür ediyorumNe zaman verecek test canım. İnşallah bu ay bizler için güzel şeyler olur
Ooo canım iyi ya sende bayadır istiyordunnasıl sevindim senin adına varya hayırlıı olsun
Belirtiniz var mıydı ve ne zaman başladıValla çok klişe olacak ama tam “amaaaan bundan sonra kasmam olursa olur olmazsa olmaz” moduna girdik... yok kür, yok düzenli ilişki... bıraktık hepsini... adet sonrası 10 gün sadece düzenli ilişki yaptık o da 4 kez falan. demek ki yumurtlamaya denk gelmiş o da. Kafa rahatken oldu
Aa evet belirtilerim var. 10 gündür (3+2 civarından beri) çok çabuk halsiz düşüyordum. Bir de akşamları çok erken uykum geliyor. Adet olacakmışım gibi ara ara kasık sancılarım oluyor.Belirtiniz var mıydı ve ne zaman başladı
Laboquick markası normal testiydi.bu arada hangi markayla yaptın testi
En garanti kan testi vermen olur cnmEki Görüntüle 2859950 normal testte silik çizgi erken gebelik testinde tek çizgi
Kuzum bugun yarin bekliyorum bskalim umarim olurum pazartesi doktora gidicem .
Anladım canım bende olmak istiyorum en kısa zamandaKuzum bugun yarin bekliyorum bskalim umarim olurum pazartesi doktora gidicem .
Bende bu kafadaymisim gibiydi ama degil misinCanımmm teşekkür ediyoruminşallah senden ve isteyen arkadaşlardan da tez zamanda duyarız güzel haberi
Off evet ne olacaksa olsun artikAnladım canım bende olmak istiyorum en kısa zamandanasip bakalım ne oluyoruz.
Benim bugun y ada yarin bazen 1 gun oynuyor ama yapmicam . Adet olucam cok eminimBAT 29Mayıs olanlar sabah kimler test yapiyorÇok heyecanlıyım adet gününe kadar sabrettim ama yinede herseye hazirlikliyim.Hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize gönlümüzdekini
Leyloş inşallah yaOff evet ne olacaksa olsun artik
Aminnn canım aminnn güzel haberini alalımBAT 29Mayıs olanlar sabah kimler test yapiyorÇok heyecanlıyım adet gününe kadar sabrettim ama yinede herseye hazirlikliyim.Hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize gönlümüzdekini
Hahahaaa aynen ya. Denemedigimiz suanki listemizde bu var ama litfen baska denemedigimiz seyleri denemek zorunda kalmayalim .Leyloş inşallah yasıkıcı oldu bu durum aynı şeyleri yap adet ol tabi ki yine aynı şeyleri yapacağız bebek beklentisi olmasa daha iyiydi.
Bize aşılama ne deer onun merağındayım bir kere yaptırsam rahat olacam bununda tadına baktım der gibi
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar, mutlu bir haftasonu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?