Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olmaz isem tekrarlarim anca hiç umudum yok düpedüz adet belirtim var. Moralim bozuldu. Maalesef vücudum kendi başına gebe kalamiyor müdahale gerek buna ikna oldum seneler sonra
Doktor tedavisi alıyor musun canım yani takipli dene birde olmaz mı?
Canım allahım biliyo bu çektiklerini sana vericek en hayırlı zamanda ben inanıyorum anne olucaksn allahın izniyle bu zahmetlerinin karşılığını alıcaksın
Hep öyle düşünerek bekliyorm bakalım canım
Bnde ilk aradığımda 3 saat beklcksnz dediler kalsın devlette bile o kadar beklenmiyo kendimi paramla mı rezil etcm dedim sonuç :ETTİM
Bu daha kötü ya bende parayla gitsem bundan iyidir derdim vazgeçtim ben randevu aldım 11 mesela kesin 11.10 içerdeyim sadce sonuçlar öğlenden sonraya kalıyor orasına sinir oluyorum. Napalım sürünmek kaderimizde varmış birgün biter de ne çektik be deriz belki güler de geçeriz inşlh

İlk cocugum icin 2 bucuk sene ugrastim sonunda doktor mudahalesi ile oldu. Simdi de 3 sene oldu gene yok. Hayret ediyorum olmamasina gercekten toplamda 60 küsür ay korunmadim ve gebe kalamadim bir sebep de yok
Bende 1 yıl korunmadım klomen ile kist oldu rahim filmi çekildim bekliyorum bakalım bu ay olmaz ise adet olduğumda doktora gidicem femara isticem aynı duyguları yaşıyoruz seninle

Amin canım inşallah

İlk cocugum icin 2 bucuk sene ugrastim sonunda doktor mudahalesi ile oldu. Simdi de 3 sene oldu gene yok. Hayret ediyorum olmamasina gercekten toplamda 60 küsür ay korunmadim ve gebe kalamadim bir sebep de yok
Nasıl bi müdehale oldu acaba tedavi olarak

Canım dün silik çıktı testim attım gruba arkadaşlarda gördü bakalım öyle gibiyim
Tabi en güzelini doğrusunu Allah bilirPazartesi arayacağım doktoru inşallah
Görmüştüm bende canim bat ne zamandi kan falan verip kesinleştirmek lazım artık

Kızlar yumurtlama günüm yaklaşıyor dimi yarın pik gibi sanki bugün değerlendirmeli iyim

Evet tabii her seye bakıldı esime de

Nasıl bi müdehale oldu acaba tedavi olarak
Önce butun kontroller eş dahil sonra yumurta takibi sonra 3 ay klomen catlatma ignesi sonra hsg sonra igne ile yumurta büyütme+ asilama. Cok şükür sonuncu da oldu. Bu sefer de yine kontroller + histeroskopi oldum polip göründü alındı. Direk asilama isticem doktordan olmazsa tüp

Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?

Anladım o zaman adet olucam galiba. Aslında çok testim var ama böyle lekelenme hiç beklemiyordum sadece o kafamı karıstırdı ama benim kistim var olmuyor bayadır eğer varsa bir mucize olmustur. Prefert le çok yorum okudum hep kimyasal yapıyor yazmıslar sağlıksız spermi döllüyormus hızını artırıp ama Allahtan artık bilmiyorum ki

Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?
Kasinti varmi iltihap olabilirmi acaba

Aşılama ilkinde mi tuttu Bnde femara kullandım bu ay olmazsa direk aşılama aşamasına geçmek istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…