Doktor tedavisi alıyor musun canım yani takipli dene birde olmaz mı?Adet olmaz isem tekrarlarim anca hiç umudum yok düpedüz adet belirtim var. Moralim bozuldu. Maalesef vücudum kendi başına gebe kalamiyor müdahale gerek buna ikna oldum seneler sonra
Hep öyle düşünerek bekliyorm bakalım canımCanım allahım biliyo bu çektiklerini sana vericek en hayırlı zamanda ben inanıyorum anne olucaksn allahın izniyle bu zahmetlerinin karşılığını alıcaksın
Bu daha kötü yaBnde ilk aradığımda 3 saat beklcksnz dediler kalsın devlette bile o kadar beklenmiyo kendimi paramla mı rezil etcm dedimsonuç :ETTİM
Bende 1 yıl korunmadım klomen ile kist oldu rahim filmi çekildim bekliyorum bakalım bu ay olmaz ise adet olduğumda doktora gidicem femara isticem aynı duyguları yaşıyoruz seninleİlk cocugum icin 2 bucuk sene ugrastim sonunda doktor mudahalesi ile oldu. Simdi de 3 sene oldu gene yok. Hayret ediyorum olmamasina gercekten toplamda 60 küsür ay korunmadim ve gebe kalamadim bir sebep de yok
Amin canım inşallahDoktor tedavisi alıyor musun canım yani takipli dene birde olmaz mı?
Hep öyle düşünerek bekliyorm bakalım canım
Bu daha kötü yabende parayla gitsem bundan iyidir derdim vazgeçtim ben randevu aldım 11 mesela kesin 11.10 içerdeyim sadce sonuçlar öğlenden sonraya kalıyor orasına sinir oluyorum. Napalım sürünmek kaderimizde varmış birgün biter de ne çektik be deriz belki güler de geçeriz inşlh
Nasıl bi müdehale oldu acaba tedavi olarakİlk cocugum icin 2 bucuk sene ugrastim sonunda doktor mudahalesi ile oldu. Simdi de 3 sene oldu gene yok. Hayret ediyorum olmamasina gercekten toplamda 60 küsür ay korunmadim ve gebe kalamadim bir sebep de yok
Görmüştüm bende canim bat ne zamandi kan falan verip kesinleştirmek lazım artıkCanım dün silik çıktı testim attım gruba arkadaşlarda gördü bakalım öyle gibiyim
Tabi en güzelini doğrusunu Allah bilirPazartesi arayacağım doktoru inşallah
Canım kopkoyu yapmış degerlendirEki Görüntüle 2838806 Selam kızlar yumurtlamaya doğru tırmanıyorum galiba bu akşam mı değerlendirsem 12. Gün olarak ?yarını mı beklim bigün ara verim acaba
Evet tabii her seye bakıldı esime deDoktor tedavisi alıyor musun canım yani takipli dene birde olmaz mı?
Hep öyle düşünerek bekliyorm bakalım canım
Bu daha kötü yabende parayla gitsem bundan iyidir derdim vazgeçtim ben randevu aldım 11 mesela kesin 11.10 içerdeyim sadce sonuçlar öğlenden sonraya kalıyor orasına sinir oluyorum. Napalım sürünmek kaderimizde varmış birgün biter de ne çektik be deriz belki güler de geçeriz inşlh
Hep aynıydıKasik ağrılarınız artarak mi devam etti yoksa hep ayni miydi
Önce butun kontroller eş dahil sonra yumurta takibi sonra 3 ay klomen catlatma ignesi sonra hsg sonra igne ile yumurta büyütme+ asilama. Cok şükür sonuncu da oldu. Bu sefer de yine kontroller + histeroskopi oldum polip göründü alındı. Direk asilama isticem doktordan olmazsa tüpNasıl bi müdehale oldu acaba tedavi olarak
Benim artarak devam ediyor sanirim adet olacağımHep aynıydı
Koyulasmis canim ben degerlendirmistim ama çatlamalari degerlendiremedim maalesefKızlar yumurtlama günüm yaklaşıyor dimi yarın pik gibi sanki bugün değerlendirmeli iyim
Eki Görüntüle 2838900 Eki Görüntüle 2838901
Anladım o zaman adet olucam galiba. Aslında çok testim var ama böyle lekelenme hiç beklemiyordum sadece o kafamı karıstırdı ama benim kistim var olmuyor bayadır eğer varsa bir mucize olmustur. Prefert le çok yorum okudum hep kimyasal yapıyor yazmıslar sağlıksız spermi döllüyormus hızını artırıp ama Allahtan artık bilmiyorum kiYok canım ya ne kimyasalı öyle birşey yapmaz onu kim dedi ki öyle olsa neden satılsın böyle şeyler. Ben araştırdım hiç öyle birşey görmedim
Kimyasal asla hafif lekelenme yapmaz onun kanaması çok yoğun olur ve adetten gün geçmesi gerekir 4 veya 5 gün. Öyle kimyasal aşırı kanama yapar adetten bile yoğun oluyor bazen.Ağrı sancısı da oluyor bende oldu bilemem herkesde aynı mıdır? Birde şehir dışı olduğu için geçikmen olblr dediğin gibi. İnşllah güzel şeyler olur. Şehir dışına çıkmadan zula yapmalıydın testleri :)) artık hakkında hayırlısı
Yaaa tebrik ederim belirtilerin varmıydı bat nezamandi canımKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
Kasinti varmi iltihap olabilirmi acabaKızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?
Aşılama ilkinde mi tuttu Bnde femara kullandım bu ay olmazsa direk aşılama aşamasına geçmek istiyorum çünküÖnce butun kontroller eş dahil sonra yumurta takibi sonra 3 ay klomen catlatma ignesi sonra hsg sonra igne ile yumurta büyütme+ asilama. Cok şükür sonuncu da oldu. Bu sefer de yine kontroller + histeroskopi oldum polip göründü alındı. Direk asilama isticem doktordan olmazsa tüp
Daha yumurtlama olmamış canimEki Görüntüle 2838840 Kızlar bugün 14.gün yinemi pik değil yaadün degerlendirdik bugün beklesemmiEki Görüntüle 2838845
Yetişmeli tut yumurtalarınıKızçeler bu iyice koyuladı iftara yetişir inşEki Görüntüle 2838906
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?