25.günde varsa idrarda çıkıyor adet döngün kısaysa maalesef negatif üzüyor benimde 5 mayıs 22.günümde çıkmadı adete 4 .5 gün var yaptım çıktı diyenlerin hep 24.25.26.günleri ve o bile çok silik cnm sabredip göreceğiz6 Mayıs canım
test yaptınmı cnm ?Bat 4 Mayıs test yapsam diyorum çıkar mı ki
İnşallah canım ya ben adet geçmesini beklicem test yapınca içim kararıyor25.günde varsa idrarda çıkıyor adet döngün kısaysa maalesef negatif üzüyor benimde 5 mayıs 22.günümde çıkmadı adete 4 .5 gün var yaptım çıktı diyenlerin hep 24.25.26.günleri ve o bile çok silik cnm sabredip göreceğiz
Döngum 32 - 34 arası karar veremedimadetin 25.günündeysen yap varsa çıkar döngün kısaysa çıkmaz cnm
İşte devlette de öyle kadının taliplisi çok diğer kapıların önü boş gibiYa hiç sorma bi de özel felan ama adamın çok taliplisi olunca devlet gibi mübarek
Valla bu adama randevu alıyorsun mesela 11 e mi verdi randevuyu 2 ye kadar bekleme süresi var 3 saat içinde alıyo çok tuhaf ama iyi diye katlanıyorum napayımİşte devlette de öyle kadının taliplisi çok diğer kapıların önü boş gibibu iyi doktor olmak zor. Kadın kaçıp gidecek korkuyorm. Bundan önceki erkekdi doktorm çok iyiydi bıraktı gitmiş kendine klinik açmış muayene 400 diyor o da bedava yapardı bizi hep sapıtmış.
hayırlı bebişli haberler bekliyoruz senden o zamanDöngum 32 - 34 arası karar veremedim
Adet olmaz isem tekrarlarim anca hiç umudum yok düpedüz adet belirtim var. Moralim bozuldu. Maalesef vücudum kendi başına gebe kalamiyor müdahale gerek buna ikna oldum seneler sonraBiraz erken 14.gün yap tekrarla istersen.
Bazen herkesin çıkmıyor erken.
Yinede hakkında hayırlısı olsun. Sankim bir değerlendirememe mi olmuştu sende yanlış mı hatırlıyorum?
Canım allahım biliyo bu çektiklerini sana vericek en hayırlı zamanda ben inanıyorum anne olucaksn allahın izniyle bu zahmetlerinin karşılığını alıcaksınHemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı benialttan bakmadı ondan belkide ama yani dedim günlerim geçti filan diye. Evliyim burada tedavi görüyorum dedim. Çok yordu beni hepsi anlamıyorlar adam olmasa halkından gelecektim bak altttan diye de diyemedim utandım iyice.birde ana baba günü her yer. Kapmamak için çaba gösteriyorum Allah koruyor işte. Valla bende artık kendimi anlatmaktan yoruldum anşılmamaktan ayrı yoruldum nefret ediyorum her gidişimde hastaneden. Allahım diyorm hamiş olayım bana artık ver diyorm bunların ağız kokusunu çekmim diyorm yani. Kontrolden kontrole gitmek nerde tedavi için nerde kist bişi yoksa normal hastasın onların gözünde iyisin olablr yani. Ama kist olsa aa kist yapmış diyecekler ben mi yanlışım bunlar mı bir anlasam
İyiyse birde ilgiliyse ondan olablrValla bu adama randevu alıyorsun mesela 11 e mi verdi randevuyu 2 ye kadar bekleme süresi var 3 saat içinde alıyo çok tuhaf ama iyi diye katlanıyorum napayım
hayırlı bebişli haberler bekliyoruz senden o zama
Silik de olsa bende cikarBat 4 Mayıs test yapsam diyorum çıkar mı ki
Yaptım negatif. Bu ay da olmadı galibaSilik de olsa bende cikar
Bnde ilk aradığımda 3 saat beklcksnz dediler kalsın devlette bile o kadar beklenmiyo kendimi paramla mı rezil etcm dedimİyiyse birde ilgiliyse ondan olablrdevlette bile o kadar beklemedim hiç ben Ayy verse rabbim kurtulsak şu beklemelerden cidden zor sana Allah ayrı yardım etsin canım. Sonucunu güzel olsun da alıştık beklemeye
Dur bakalım eğer geç döllenme ise o zamanda çıkmazYaptım negatif. Bu ay da olmadı galiba
Yok malesef bembeyazTam göremiyorum var mı silik çizgi
Hcg tavan yapmış hamilesin kiiizKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
Hayırlısı inşallah . Adet geçirilirse direk kan vermeye gitmeyi düşünüyorumDur bakalım eğer geç döllenme ise o zamanda çıkmazama yoksa da nasıp tâbi inşallah olur önümüzdeki aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?