Ya hayırlı olsun hamilesinKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
Senin bugunku sanki benim dündeki gibi olmus canımEki Görüntüle 2838852 Eki Görüntüle 2838853 Kızlar bugün 14.günüm pik mi sizce dün degerlendirdik bugünde mi yapalım pikimi beklesem
Yok canım ya ne kimyasalı öyle birşey yapmaz onu kim dedi ki öyle olsa neden satılsın böyle şeyler. Ben araştırdım hiç öyle birşey görmedimMaalesef bağ evimize gidiyoruz şu an hattaBen hiç hamilelik hissetmiyorum ama bana en fazla kimyasal gibi geldi. Prefert jel kullandım bu ay o kimyasal yapabiliyormus belirti olmuyormus galiba kimyasalda. Şehir değişikliği de geciktirmiş olabilir bilmiyorum hayırlısı
henüz pik olmamış gece bidaha test yap dahada koyulaşması lazım ara verebilirsin spermler daha hareketli olur çatlamayı yakalar şansın artarEki Görüntüle 2838852 Eki Görüntüle 2838853 Kızlar bugün 14.günüm pik mi sizce dün degerlendirdik bugünde mi yapalım pikimi beklesem
O zaman tahminen 3 5 gün sonra yumurtlama olur dimi?evet yumurta olgunlaşırken ağrı kasıkta batma yapar ben 5 gün çekerim
Cnm bat 22 23 mayis gibi. Napim ramazan cokkk tempolu gecio iki gun hicc topigi acamadgm oluyr. Bugun de annemleri alacam iftara gelini falan. Haftaya da arkdslari ramazani kapatacamSen neler yapıyorsun? Bat ne zaman
Dün değerlendirsen bekle canım piki. Yarın akşam denersin.Eki Görüntüle 2838852 Eki Görüntüle 2838853 Kızlar bugün 14.günüm pik mi sizce dün degerlendirdik bugünde mi yapalım pikimi beklesem
Ayyyy ciddi ciddi hamilesinnKızlar az önce testim çıktı. Beta Hcg 115.2 . Yani hamile miyim
7 Nisanda oldum canım. 18 ve 19 nisanı değerlendirdik. Çok teşekkür ederimHayırli olsunGeçen ay ne zaman adet olmuştunuz
evet yumurta olgunlaştığında içindeki sıvı keseciğini yırttıyor ve şeffaf akıntın geliyor 3.4 gün sürüyor bu akıntı bitince yumurtamada bitmiş oluyor test kullanıyormusunO zaman tahminen 3 5 gün sonra yumurtlama olur dimi?
Canım benim bata 10 gün var.. degerlendirdim bakalım ama pek de ümidim yokCnm bat 22 23 mayis gibi. Napim ramazan cokkk tempolu gecio iki gun hicc topigi acamadgm oluyr. Bugun de annemleri alacam iftara gelini falan. Haftaya da arkdslari ramazani kapatacamama gram hamilrleik gecmio aklmdan o yuzden iyi oluyor. Bal polen karisimi aldm ama adetimin 5. Gunu basladim sahurdan sahura aklima geldikce artk. Gec basladgm icin faydasi olur mu bilmiyorm. Sen de ne var ne yok
Teşekkür ederim canım sağol yorumun için inşallah hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırızhenüz pik olmamış gece bidaha test yap dahada koyulaşması lazım ara verebilirsin spermler daha hareketli olur çatlamayı yakalar şansın artar
Hemi de nasıl sinirlerim bozuldu. Birde bekar sandı beniCok sinir bozucuymus ya. Yani temiz cikmis en azindan canm cok sukur. O kalabalkta hastalk fakan kapmadin insallh. Rabbim emegini gorsun cnm. İnsallh hastaneye sadece bebeginin kontrolleri icin gidersininsallh asilamaya gerek kalmaz cnm. Ya niye demiolar bu adet neden gecikio. Kist yok bisi yok
Amin canım çok teşekkür ederimEvet ikisi aynı kişi mi polemiği de olmuştu değiliz dedi arkadaş silecektim de unuttum.Birde hamişsin onu öğrendim anne adayları sayfasından çoook ama çok sevindim senin adına rabbim daim etsin anneliğini inşallah
adetin 25.günündeysen yap varsa çıkar döngün kısaysa çıkmaz cnmBat 4 Mayıs test yapsam diyorum çıkar mı ki
Ya hiç sorma bi de özel felan ama adamın çok taliplisi olunca devlet gibi mübarekPik oluyor bazılarımızın ama yarın daha da koyu olblr bence bunu değerlendir canım.
İşte en sinir olduğum an kalablıklık ve hiçbirşey soramıyor oluşumuz insan deli ediyor beni etti geçen gün.İnşllah hamiş olursun ya başka türlü zor git gel git gel yedi bizi doktorlar
6 Mayıs canımevt cnm benimde çatlamam 25 nisandı bugün test yaptım 7.gün tabiki negatif 11.12.günde çok slik çokıyor adet günü ancak çıkar bat ne zamandı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?