Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende gaza geldim test yaptom temiz bir negatif gördüm

Eklentiler

• 1619858005874507710987741491286.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 58
Bana Dr dedi ki sen farkında değilsin ama ten rengin çok soluk beyaz d vitamini eksikliğinden ben peçe takıyorum buna yordum güneş görmüyorum heralde ondan diye şuan arada bi balkonumda gunesleniyorum
Bende pandemi pek dışarı çıkamadım çıkınca maske taktık ya ondan düştü bir avuç yüzüm maskeyle hep kapanınca güneş filan vurmadı olan oldu birde kışın güneş nerde bulayım. Yaş 31 oldu benim.
Girmek istiyorsan kırmak istemem ver bilgilerini yazayım
Yusra-61 canım ben regl de olmadım test de negatif
Olunca bat günün söylemek istersen değiştiririm canım. Hayır olsun bakalım her türlü

Eki Görüntüle 2838608 Burda daha net görünüyor. Ama ben adet olacak gibiyim. Her zamanki gibi baya sancım var. Anlamadım bu nasıl iş ? Sizin yorumunuz nedir?
Çook nettt Annesin canım birde kan verdin mi tamamdır hayırlı olsun tebrikler
Amin canım aminnn

merhabalar erken gebelik testinide sabah ilk idrarlamı yapmak gerekiyor
Günün bat günüyse fark etmez aslında bazılarının 12.gün bile belli olur herhangi idrarla. Ama şu var garanti olsun diye ilk idrarla yapmak daha iyi varsa daha net çıkıyor. Yaparsan ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim

3 tanecik ovu testim var ins pik oncesinpik ve sonrasi diye tuttururum
Sizce saat kacta yapmalıyım bugun?

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 7 Haziran 2021
2- Yaşınız? 27
3-Ne zamandır istiyorsunuz? Yeni denemeye basladık
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? 1 ay folattro kullandım, sonra düzensiz bir sekilde solgar folat kullandım ama simdi tekrardan düzene sokacağım

Yusra-61 ekledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…