Ben kimyasal bile geçirsem sevinicem gerçekten en azından hamile kalabiliyorum derim ama bir senedir hiç kalmayınca artık çok olumluda düşünemiyorumBen yaşadım hepsi olumsuzbirisi 8 haftalık kalbi durdu diğeri kimsayal. Daha sonra olmadı nedensiz sebebsiz nasip olmadı banada olmayacak gibi çoook gelirdi uzun zmaan oldu diye ama ne zaman insana umut olarak hediye vereceği belli asla olmayacağına inandığım için asla olmayacağını düşünmedim düşünmek de istemiyorm
İlk defa gördüm yaKız baksana test bu internetten aldım dandik bir şey, hassasiyeti falan bile yazmıyor, tarihi eser gibidaha önce kullanan var mı bundan??
Eki Görüntüle 2838514
Hayır bir de pakete koydukları resme bakar mısınız bebek dönmüş doğmak üzere, bi zahmet onu da bil yaniiiiiAhahahahahahahahahhaha
Yaa bazen birşey desem mi iyi demesem mi arasında kalıyorumKimmiş o getirin buraya vurun boyununu!!
Bencede etmelisin hep katletme sakla birtane hamiş kalınca bu testi dene asla kolay bulunmaz buAhahaha valla eşime test al dedim gitmiş internetten almış bide çok karlı oldu diyor, olur tabi, sovyetler birliğinden kalmış gibi baksanaama eğer pozitifi bu testle görürsem kutsal test ilan edip çerçeveletecem
Aminn canım benimAyyyy canım benim yaaaa ne kadan tatlısıııınnn... İnşallah hepimiz tez zamanda hamile kalırıız aaamin çok amiiiin
Yaaa sen bugün neden bu kadar komiksin ya bu kaçıncı kahkaha bilmiyorum ahahahahahhaaHayır bir de pakete koydukları resme bakar mısınız bebek dönmüş doğmak üzere, bi zahmet onu da bil yaniiiii
Vurdurdum bile 28 indeOvitralle vermedi mi
Kuzu sordum 10 tanesini 10 liraya almış ahahaYaa bazen birşey desem mi iyi demesem mi arasında kalıyorumGurbetKusuEsra desin
Bencede etmelisin hep katletme sakla birtane hamiş kalınca bu testi dene asla kolay bulunmaz buo kadar test incelerim böylesini görmedim kaça veriyorlar
O zaman çatlamıştır garantiVurdurdum bile 28 inde
Ay ya benim bide eşimin doğum günü 15 Mayıs keşke ona bi doğum günü süprizi yapabilsemBen olmasamda kim hamiş olsa mutlu oluyorum yaİnşallah ümidimiz kırılmaz
Bir eczaneden alın yahu. 10 TL ye test mi olur 10 tane.Kuzu sordum 10 tanesini 10 liraya almış ahahaulan hepsinin içinde test yapacak kiti olduğundan bile emin değilim şuan peçete falan tepmiş olmasınlar
Süpersin paylaş valla hakkindurYa şey yapacağım eğer hamile kalırsam testimi 20 kere paylaşacağım kesin görürsünumarım gaza gelip 100 kere paylaşmam. Kendimde o gazı görüyorum çünkü
Ahahahhahahahaha peçeteyse iyi yine kullanılırKuzu sordum 10 tanesini 10 liraya almış ahahaulan hepsinin içinde test yapacak kiti olduğundan bile emin değilim şuan peçete falan tepmiş olmasınlar
Hahahahahaha gizem yaaAhahahhahahahaha peçeteyse iyi yine kullanılır
Yaa bazen birşey desem mi iyi demesem mi arasında kalıyorumGurbetKusuEsra desin
Okudum canım sende iyi yazmışsın canommm
Ohoooo belirti den bol ne varSüpersin paylaş valla hakkindurkaziniyoruz hepimiz burda bebek için çok nazlı bu bebisler peki sende belirti falan var mı ,
Yaa benim senle geçirmem lazım gebeliğimi güle güle kolay doğururum kesinHahahahahaha gizem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?