Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sence ne zaman yapayım canım, tahmini yumurtlama dönemi üstünden 13 gün geçti, evde erken gebelik testi yok normal var, tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, çıkar mı ki
Açıkcası yarın normal testte yapsan çıkar bence 10.gün yapıp bile çıkan var. Bat gününü bekle gelmezse yap hayal kırıklığı istemezsen öylede yapabilirsin

Açıkcası yarın normal testte yapsan çıkar bence 10.gün yapıp bile çıkan var. Bat gününü bekle gelmezse yap hayal kırıklığı istemezsen öylede yapabilirsin
2 mayısı beklemeye çalışacam, dayanamazsam yarın bitane daha yaparım, dün negatifti görünce cesaretim kırıldı

Aynen öyle bebek için herşey yapılır azalttım zaten bakalım bide bırakabilirsem çok daha iyi olur hem kendim için hem de benek için çabalıyorum bakalım ama hadi hayırlısı ve dediğin gibi küçük şehirler daha sakin oluyo izmirin merkezi çok da sessiz sakin değil dediğin gibi ama uzak ilçeleri daha sakindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…