- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Bizim listemizde 1 kişi görünüyor sadece oradan baktım amaDoldu taştı canım bu grup bulaşıcı
Aaaamin hepimiz iyi güzel yaşayalım hemen anniş olalımmmmgece gece kahkaha attımiyi yaşa emi güzel anne pozifleri bizde görürüz inş.son 4 gün
Çoğumuzun silik yada kan testi verilmediği için listede tam yokuzdurBizim listemizde 1 kişi görünüyor sadece oradan baktım amadaha fazla belli ki tüm hamişlerimize maşallah
Sence ne zaman yapayım canım, tahmini yumurtlama dönemi üstünden 13 gün geçti, evde erken gebelik testi yok normal var, tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, çıkar mı kiTest ne zmaan yapacaksın tekrar peki?
Bende negatif çıktı kuzum ama hamile olmadığımdan mıııı yoksa erken olduğundan mıııı bilemiyorumArkadaşlar yumurta çatlamasinin 10. Gününde silik de olsa gebeliğini öğrenen kaç kişi var? Ona göre test yapacamdayanamıyoruuuuummm
Açıkcası yarın normal testte yapsan çıkar benceSence ne zaman yapayım canım, tahmini yumurtlama dönemi üstünden 13 gün geçti, evde erken gebelik testi yok normal var, tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, çıkar mı ki
2 mayısı beklemeye çalışacam, dayanamazsam yarın bitane daha yaparım, dün negatifti görünce cesaretim kırıldıAçıkcası yarın normal testte yapsan çıkar bence10.gün yapıp bile çıkan var. Bat gününü bekle gelmezse yap hayal kırıklığı istemezsen öylede yapabilirsin
Benim bat 9-10 Mayıs sizinki nasılBende negatif çıktı kuzum ama hamile olmadığımdan mıııı yoksa erken olduğundan mıııı bilemiyorum
Silik olanlardan inşallah güzel haberler alırızÇoğumuzun silik yada kan testi verilmediği için listede tam yokuzdur
Bence yapma bat gününde yap boşuna yazık etme testini2 mayısı beklemeye çalışacam, dayanamazsam yarın bitane daha yaparım, dün negatifti görünce cesaretim kırıldı
1 mayıs oldu bile2 mayısı beklemeye çalışacam, dayanamazsam yarın bitane daha yaparım, dün negatifti görünce cesaretim kırıldı
yaa çok güzell
Bat 10 mayıs, ama ovitrella vuruldum 20 nisanda o yüzdeb 5 mayısta test yapacağım inşallah pozitif çıkar diye dua ediyorum bol bolBenim bat 9-10 Mayıs sizinki nasıl
Bekle canım bence senin az kalmış zaten2 mayısı beklemeye çalışacam, dayanamazsam yarın bitane daha yaparım, dün negatifti görünce cesaretim kırıldı
Aynen öyle bebek için herşey yapılır azalttım zaten bakalım bide bırakabilirsem çok daha iyi olur hem kendim için hem de benek için çabalıyorum bakalım ama hadi hayırlısı ve dediğin gibi küçük şehirler daha sakin oluyo izmirin merkezi çok da sessiz sakin değil dediğin gibi ama uzak ilçeleri daha sakindirEşim Afyonlu olduğu için biz de afyonda yaşıyoruz ben 4-5 sene öğrencilikte afyondaydım burda tanıştık evlendik. İstanbulu da özlüyorum ama Afyon ve kendi evim artık daha ağır basıyorKüçük şehirleri daha çok seviyorum İzmir’e gelmiştik bir kere eşimle ama öyle pek doğa içi yerler gezemedik daha merkezi yerlere gitmiştik. Çok istiyorum valla şu yasaklar bitsin durumlar düzelsin de ona da söyleyip duruyorum da işte inşallah bir gün Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama aklımda bulunsun gelirsek mutlaka değerlendireceğim canım Belki bir gün bebişle gezeriz Bu arada sigara erkekte de kadında da çok etikiliyor diye biliyorum bırakamasan da azaltmayı deneyebilirsin belki Evlat için her şey yapılıyor.
Amiiiiinnnn inşallahAy
yaa çok güzellhepimiz güzel haberleri alalım arkadaşlar açılışı yaptı mademm
Bakalım bu ay kimler gülecek kimler hazirana gidecek gönül istiyor ki herkes kalsın yaAy
yaa çok güzellhepimiz güzel haberleri alalım arkadaşlar açılışı yaptı mademm
Aminn inşallah Rabbim hepimize nasip etsinSilik olanlardan inşallah güzel haberler alırızMayıs hepimize güzel evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?