- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Hahahahha selizaycım çok tatlısınızNe düşüneceğimizi biliyoruzzzzzzz
Canım kötü şeyler Niye getiriyorsun aklına hcg önce kanda yükselecek ki sonra idrar testi tam çıksın demek ki daha çok minik yavaş yavaş kana karışıyor kötü şeylerle bulandırma aklınıKızlar inşallah kimyasal gebelik olmaz benim bu silik çizgi
Test ne zmaan yapacaksın tekrar peki?Ne düşüneceğimizi biliyoruzzzzzzz
Ben heralde dünya aleme anlatırdım nasıl yaptığımı neler kullandığımı neler içtiğimi pozisyonunu her şeyiinsanlara umut olmaktan daha güzel bir şey var mı yaaa
hayırlı olsun cnm bizede dua et inş.hepimiz çift çizgiyi görürüzKızlar buda benim testim 3 gün geciktim inşallah boşa ümitlenmemişimdir
Amiiiiinnnn amiiinAynen ya bilinmez gelir birgün nasip olur da anlatırız inşallah yaaasatır satırrrr
Ne gibi belirtiniz vardıKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir
Dün adet sancısı gibi sancı başladı.Beyaz akıntı .İlişki sonrasi bazen de kendiliğinden gelen damla şeklinde kanama ,sivilcelenme,yumurtlamadan itibaren vajinada ıslaklık olması.Su anda adet olacak gibi ağrım var .Bacaklarım,belim agriyor .Bir de üşüme vardi.Titredim bir kere resmen ..Ne gibi belirtiniz vardı
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinhayırlı olsun cnm bizede dua et inş.hepimiz çift çizgiyi görürüz
Tebrik ederim canım.Kızlar buda benim testim 3 gün geciktim inşallah boşa ümitlenmemişimdir
Merhaba , erken test yapıp moralinizi bozmayın. Ben adeten 1 hafta sonra yaltigimda çizgi görmüştüm ancak heyecanımız kısa sürdü ve kaybettik 6 hafta biterken.Kızlar inşallah kimyasal gebelik olmaz benim bu silik çizgi
4 gün var adette yarın 3 gün kalacak
evet cnm olgunlaşıyor ve çatlıyor 3 gün süren bile var merak etmeKızlar yumurtlamanın iki gün sürmesi normal bi durum değil mi?
Hemen kötü düşünme zaten idrarda görünmesi geç oluyorKızlar inşallah kimyasal gebelik olmaz benim bu silik çizgi
aminnn çok aminnnİnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Nasıl yani gün aşırı olunca yumurta döllenmiyor mu hergün mü olması lazımMerhaba , erken test yapıp moralinizi bozmayın. Ben adeten 1 hafta sonra yaltigimda çizgi görmüştüm ancak heyecanımız kısa sürdü ve kaybettik 6 hafta biterken.
Ocaktan beri de rastgele tutarsa deyip deniyoruz ama tık yok. Öyle her gün gün asırilar olmayınca olmuyormus demek
He yaa bide oğlan var 5 yaşında hiç fırsatımız olmuyor bu ay 3 4 kere anca fıtsat buldukMerhaba , erken test yapıp moralinizi bozmayın. Ben adeten 1 hafta sonra yaltigimda çizgi görmüştüm ancak heyecanımız kısa sürdü ve kaybettik 6 hafta biterken.
Ocaktan beri de rastgele tutarsa deyip deniyoruz ama tık yok. Öyle her gün gün asırilar olmayınca olmuyormus demek
Darısı benim başıma inşallah hiç bir hamilelik belirtim Yok 4 gündür bende de üşüme var 3 gündür de sarı akıntım var bugün regli günüm olmadım göğüslerim şişti ve ağrıyor bunlar regli belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilemedim teşekkür ederim canım cevap verdiğin için senin adin da çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımDün adet sancısı gibi sancı başladı.Beyaz akıntı .İlişki sonrasi bazen de kendiliğinden gelen damla şeklinde kanama ,sivilcelenme,yumurtlamadan itibaren vajinada ıslaklık olması.Su anda adet olacak gibi ağrım var .Bacaklarım,belim agriyor .Bir de üşüme vardi.Titredim bir kere resmen ..
Canım olumlu düşünüyoruz lütfen enerjini düşürme ben inanıyorum daha kırmızı çizgiler görücezKızlar inşallah kimyasal gebelik olmaz benim bu silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?