Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne gibi belirtiniz vardı
Dün adet sancısı gibi sancı başladı.Beyaz akıntı .İlişki sonrasi bazen de kendiliğinden gelen damla şeklinde kanama ,sivilcelenme,yumurtlamadan itibaren vajinada ıslaklık olması.Su anda adet olacak gibi ağrım var .Bacaklarım,belim agriyor .Bir de üşüme vardi.Titredim bir kere resmen ..

Kızlar inşallah kimyasal gebelik olmaz benim bu silik çizgi

4 gün var adette yarın 3 gün kalacak
Merhaba , erken test yapıp moralinizi bozmayın. Ben adeten 1 hafta sonra yaltigimda çizgi görmüştüm ancak heyecanımız kısa sürdü ve kaybettik 6 hafta biterken.
Ocaktan beri de rastgele tutarsa deyip deniyoruz ama tık yok. Öyle her gün gün asırilar olmayınca olmuyormus demek

Nasıl yani gün aşırı olunca yumurta döllenmiyor mu hergün mü olması lazım

He yaa bide oğlan var 5 yaşında hiç fırsatımız olmuyor bu ay 3 4 kere anca fıtsat bulduk
onun neden çabuk tutuğunu anlıyorum şimdi gece gündüz akşam üstü hiç farketmiyordu

Darısı benim başıma inşallah hiç bir hamilelik belirtim Yok 4 gündür bende de üşüme var 3 gündür de sarı akıntım var bugün regli günüm olmadım göğüslerim şişti ve ağrıyor bunlar regli belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilemedim teşekkür ederim canım cevap verdiğin için senin adin da çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…