Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde kendi imkanlarımla aşılama düşünüyorum diyorsun 🤣🤣🤣🤣 valla bizden korkulur, hamile olmak için yapamayacağımız şey yok
Hastaneler sperm yıkıyormuş ondan sonra aşılama, birkaç su yapıp süzgeçten geçirelim öyle şırınga, madem yapıyoruz tam olsun 😂😂😂😂

Peki neden bu kadar umutsuzluğa kapıldın canım
Hiç bir belirti olmaması açıkcası ben adet zamanımda bile tam tarihimde olurum öncesi hiç ağrı çekmem sabah lavaboda adet olduğumu anlarım ve hiç ağrım olmadan adet sürecim geçer bir kaç kez sol kasık ağrım oldu ümitlendim erken gebelik negatif çıkınca bu ayda olmadı diye düşündüm. Bu ay rahim filmi çekildim çoğu kişi ilk ay hamile kalmış film sonrası oda beni çok ümitlendirmişti 😪😪 böyle işte

Hiç bir belirti olmaması açıkcası ben adet zamanımda bile tam tarihimde olurum öncesi hiç ağrı çekmem sabah lavaboda adet olduğumu anlarım ve hiç ağrım olmadan adet sürecim geçer bir kaç kez sol kasık ağrım oldu ümitlendim erken gebelik negatif çıkınca bu ayda olmadı diye düşündüm. Bu ay rahim filmi çekildim çoğu kişi ilk ay hamile kalmış film sonrası oda beni çok ümitlendirmişti 😪😪 böyle işte
Canım bunlar genel geçer şeyler değil, kimsenin belirtisi kimseye tutmaz daha 8 gün var, erken testte bile çıkmaz yani 😊 boşuna stres etme kendine canım

Kızlar buda benim testim 3 gün geciktim inşallah boşa ümitlenmemişimdir 😊

Eklentiler

• IMG20210430181552.jpg
    IMG20210430181552.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG20210430200353.jpg
    IMG20210430200353.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 56
Canım bunlar genel geçer şeyler değil, kimsenin belirtisi kimseye tutmaz daha 8 gün var, erken testte bile çıkmaz yani 😊 boşuna stres etme kendine canım
Ne biliyim bir kaç gün burada da takılmadım çok takmıyım zamanı farklı geçireyim diye faydasıda olmadı 🤦‍♀️ Ee kimler hamiş ben yetişemedim çok sayfa olmuş 🙄

Canım yeni gördüm mesajını benim bat 6 yada 8 ama ben 6 Mayıs’ı baz alıyorum programda yazan tarihten iki gün önce oluyorum genelde oda 6 Mayıs işte
Kuzum bence erken daha nereden baksan 1 hafta var bence bekle umutsuz olma hemen

Back