Çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz hayırlısıyla aradığımızı buluruzBoşa değil inşallah çizgi varkaç dk sonra çıktı? Birde belirtiniz var mıydı?
Şimdi bile hamiş kalanlar gruptan uçup gidiyor bidaha göremiyoruzBen buradan çıksam bile haftada veya ay da bir girecem buraya hamile kalırsam birgün sırf birisi mesajımı görürde çare arar diye .Ama bazıları hamile kalıyor hadi eyvallah yapıyor çok kişi var hesabını pasif eden birde bu tipler var.
Bazı insanlar yaşadıklarını tez unutuyor. Oysa ki hamişsin destek olsan ne olur demiBen hep buradayım totemim var olmam
Nee bende hayraboluluyum sen neresindenTekirdağsennn
Ayyy memleketlimmm Çorlu benNee bende hayraboluluyum sen neresinden
Ay ne güzel benim ilk atamam çköydü sona eş durumuyla Angaralı oldukAyyy memleketlimmm Çorlu benayrabolu beaaaaa
Ankara da iyidirAy ne güzel benim ilk atamam çköydü sona eş durumuyla Angaralı olduk
Canım Trakyam olmasa da ehAnkara da iyidir
Gördüüm inşallah seninle bebikin canımKızlar buda benim testim 3 gün geciktim inşallah boşa ümitlenmemişimdir
Sorma ya zaten bizim grup da ekli değil çoğu atanlarŞimdi bile hamiş kalanlar gruptan uçup gidiyor bidaha göremiyoruz
Olsun mayıstan hamişler iyi düşünelimKız bune herkes hamiiss masallahh sıra bize gelsin inşallahama siz niye listede yoksunuz
gece gece kahkaha attımExell tablosu da yapsın mı anacım
yaakoptum yaaaYa yemin ederim en sonunda ilişkiden sonra şeyime huni dayayıp üfleyecem yumurtaya kadar uçurucam onları
Evet yusracım haklı genelde hamilelik olunca bu lh testleri çok koyu görünüyormuş. Ay kızlar rabbim dualarımızı kabul ediyor birer birerYaa sadce o koyuluk olsa yine % 30 hamile diyebilirdim ama şuan emin olmak için silik testte var elimizde o yüzden daha da emin oldum %70 hamile ammma en doğrusu kan verip %olması biizm için
Yükselmiiişşşş acep ne düşünseeekkAteşim 36,8 olmuş kızzzlaaaaaaar
aminnnn çok aminnnİnşallah bu listedeki herkes hamile kalır amin
Ne düşüneceğimizi biliyoruzzzzzzzYükselmiiişşşş acep ne düşünseeekk
Ben heralde dünya aleme anlatırdım nasıl yaptığımı neler kullandığımı neler içtiğimi pozisyonunu her şeyiBen buradan çıksam bile haftada veya ay da bir girecem buraya hamile kalırsam birgün sırf birisi mesajımı görürde çare arar diye .Ama bazıları hamile kalıyor hadi eyvallah yapıyor çok kişi var hesabını pasif eden birde bu tipler var.
Bazı insanlar yaşadıklarını tez unutuyor. Oysa ki hamişsin destek olsan ne olur demiBen hep buradayım totemim var olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?