Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşa değil inşallah çizgi var kaç dk sonra çıktı? Birde belirtiniz var mıydı?
Çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz hayırlısıyla aradığımızı buluruz testi yaptım gölge gibi hemen çıktı durdukça rengi daha belirgin oldu tam rengini alması 5 dkkyı buldu ama başlarda var mı yok mu hayal mi görüyoruz diye ışığa falan tutmuştuk sonrasında ışığa gerek kalmadı belirti olarak bilmiyorum sayılırmı ama fena bi sırt ağrım vardı sanki iskeletimdan kaburgamı kırmışlar gibi ağrı acı olmuştu hareket bile edememiştim bide çok uyudum bu ay ama uykumu bahar nezlesi olmuştum sanırım ona yormuştum

Şimdi bile hamiş kalanlar gruptan uçup gidiyor bidaha göremiyoruz

Yaa sadce o koyuluk olsa yine % 30 hamile diyebilirdim ama şuan emin olmak için silik testte var elimizde o yüzden daha da emin oldum %70 hamile ammma en doğrusu kan verip % olması biizm için
Evet yusracım haklı genelde hamilelik olunca bu lh testleri çok koyu görünüyormuş. Ay kızlar rabbim dualarımızı kabul ediyor birer birer

Ben heralde dünya aleme anlatırdım nasıl yaptığımı neler kullandığımı neler içtiğimi pozisyonunu her şeyi insanlara umut olmaktan daha güzel bir şey var mı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…