Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay
Evde kendi imkanlarımla aşılama düşünüyorum diyorsun valla bizden korkulur, hamile olmak için yapamayacağımız şey yok
Aynn canm eşim kabul etseydi deneyecektim de o çok güldü. Ya hiç beklemek istemiyorum zaten troid yüzünden çok bekledim. Şimdi normale dönünce bi an önce olsun istiyorum.aklima şimdilik başka bi şey gelmiyo kafayı yicem bebek die

İlk gebeliğimde benimde kistim vardı bekarkenden hormon düzenleyici kullanıyordum 5 cm çocuk düşününce dr gittim 2,5 cm kalmış kistin dedi bende soğan kürü denedim adetim bekliyordum tekrar dr gitmek için sonra hamile kaldığımı ögrendim benimde adetlerim düzenlidir soğan kürü yapınca ara kanamam olmuştu bayaa adet gibi
Utrasona girdigimde dr kist artık olmadığını söyledi
İnşallah seninkide gider bana da dr hamile kalmaya engel olmadıgını söylemişti

Bence iyi ki var burası çare arayana çare oluyo umut oluyo herkes birbirini motive ediyo iyi ki varsınız kızlar

Canım yeni gördüm mesajını benim bat 6 yada 8 ama ben 6 Mayıs’ı baz alıyorum programda yazan tarihten iki gün önce oluyorum genelde oda 6 Mayıs işte

Kızlar kaç sayfa olmuş böyle yaa okuyamadım hepsini rica etsem bana kaç hamişimiz var biri bana bilgi güncellemesi yapsın plsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…