İnşallah büşra valla sebeb olduysak birbirimize bilinmez. Allah kiminin duası der belki senin duana denk gelip beni hamiş edecek asla bilinmez o yüzden sen et içtenlikle edilen dualar geri dönmezmişAhh kuzumm en çok dua sana o zamansenin topiğinin uğurundandır o varsada senin sayende diye düşünüyorum bu kadar pozitiflik motive başka grupta yoktur
Benim de bir arkadaşım öyle. Canım herzaman ymumrltma aynı tepkiyi vermez bu da bir tepki inşllah hayır olurAy öylemi tamam çok sağol canım benim yakın çevremde hiç duymuyorum bide çok nadir oluyor acaba o ayki yumurtada sorun mu var diyorum
İzin varda kandırmaya gerek yokBak ya bi totem yapalım dedik izin de vermiyor
Birgün zaten ben de böyle bir şok etmeye ihtiyacım var büyük heyecanla yuppi diyerek tamPuhahhahahahahahaböyle şok ederim adamı işte
Hmm tamam canım ben de çikolata kisti var da onun için de işe yarıyor vs. Diye görmüştüm o yüzden sordum teşekkür ederimCanm gebelik için özel macun var. Benim gebe kalmama engel bi durum yok ben 3yıldır korunuyodum çünkü tsh yüksekken doktorlar gebelik önermiyor. O yüzden ben troid için olan ürünleri kullandım çevremde gebelik için kullanan olmadı
yaa çokk sevindim cnm inş.4 gün sonra bende çizgi varmı demeye başlarımCanım senden güze haberler bekliyorum şimdi gelsin güzel kuzun inşallah
3 güne daha koyulaşır kan testi ver cnm yarın flnKızlar bu silik çizgi ne zaman belirginleşir? Ne zaman yapayım bidaha test?
adete daha var ondan cnm sıkıntı yok değerin gayet güzel gebelik belirtileriyle adet çok benziyor zaten bol bol dinlen lekelenme fln olursa iğne veriyorlar hemen dr git inş.sağlıkla kucağına al bizlerede dua et cnmKızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
Ahh canım benim hepinize dua ediyorum Rabbim kimin gönlünde ne dileği varsa en kısa zamanda hayırlısıyla versinİnşallah büşra valla sebeb olduysak birbirimize bilinmez. Allah kiminin duası der belki senin duana denk gelip beni hamiş edecek asla bilinmez o yüzden sen et içtenlikle edilen dualar geri dönmezmişher anını burada görmekten mutluluk duyarım
Merhaba Ali Fuat Şengöre mi gidiyorsunuz nasıl mamnun musunuz acaba bende doktor araştırıyorum .Memorialde Murat Özekinciyi tavsiye ettiler bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.Ali fuat bey nasıl ilgi alaka yönünden felan.Canım ben bi sürü doktor gezdim artık parasından geçtim inan hepsi ayrı ayrı şeyler uydurdu bu doktor da baya bilinen biri çokta işinin ehli biri tabi paracılık var her özel hastane gibi bi süre bununla takip edicem eğer memnun kalmazsam bu mesajındakileri araştırırım teşekkür ederim
Bn inanılmaz doktor değiştirdim insanı rahatlatan bi yapısı var daha önce gittiklerim bi panikti ve hep yanlış teşhisler koydular ve öyle şaçma sapan yerlere gitmedim tıp fakültesinin ücretli bölümü bile yanlış teşhis koymuştu ali Fuat bey çok iyi işinin ehli tavsiye ederimMerhaba Ali Fuat Şengöre mi gidiyorsunuz nasıl mamnun musunuz acaba bende doktor araştırıyorum .Memorialde Murat Özekinciyi tavsiye ettiler bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.Ali fuat bey nasıl ilgi alaka yönünden felan.
Canimmm tabiki diyeceksin göreceğiz senin testlerinideyaa çokk sevindim cnm inş.4 gün sonra bende çizgi varmı demeye başlarım
Muhtemelen kuzum, hamilelikte yükseliyor yaBu arada prolaktin 80 çıkmış hamilelikten kaynaklimi acaba
Kızlarrrrr ne oluyor bugünnnnnKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir
Maşallah canım ne güzel kopkoyu çıkıvermişşşKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir
YiaaaaaaKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir
Kizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir
Bu bugünkü, dünde görülebiliyordu. Onu çekemedim. Yarın yumurtlama olur mu acaba?İatersen buraya ekle fotoğraflarını bakalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?