Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır kuzum Dua ediyorum 😍😘
Su sabah namazda güneş doğasıya oturup dua ettim Allahım bi işaret ver varsa kuzum geldiyse bi işaret dedim❤️İnşallah belirginleşir çizgiler olmayan çizgilerde oluşur güzel grubumuzun güzel Bayanlarından🌺🌺

Kızlar çok belirtim olunca dayanamadım baktım. Hayalet bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor. Eşim de gördü kafayı yicem.
Ben göremedim siz daha iyi görmüşsünüzdür canom en iyisi kaset test yapmak kaçıncı günün bilmiyorum ama.
Ne güzel haberler geliyor maşallah 🧿😍 takip etmekte zorlanıyorum 🤗 benim bu ay olmayacak gibi hiçbir belirtim yok 😪
Herzaman belirti olmaz ki bence buna takılmamalısın 🤣
Geçen ay erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı umitlendim normal test aldım cikmadi hasta oldum o yüzden erken gebelik testlerine de güvenmiyorum bu ay yapmıyorum o yüzden bekliyorum bat gününü iste kızlar :KK66:
En doğrusunu yapıyorsun canım valla. Bende hiç sevmiyorum erken gebelik testini 🙄🙈

Kızlar bakın bu çizgiyi yumurtlamada bile görmemiştim ben bunu görünce hemen gebelik testide yaptım silik çizgi çıktı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bi bakar misiniz ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce pik mi? Bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım? İlk fotoda hepsini yan yana dizdim ikincide de taze çektiğim testlerin kolajı var

Eklentiler

• C39B82BC-8153-4167-9954-476F040010DB.jpeg
    C39B82BC-8153-4167-9954-476F040010DB.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 303744C1-8918-4650-BBD1-8A997F543803.jpeg
    303744C1-8918-4650-BBD1-8A997F543803.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bi bakar misiniz ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce pik mi? Bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım? İlk fotoda hepsini yan yana dizdim ikincide de taze çektiğim testlerin kolajı var
Pik olmasına var galiba canım şuan bu pik değil. Kaç günde bir adet görüyorsun acaba?

Kızlar bakın bu çizgiyi yumurtlamada bile görmemiştim ben bunu görünce hemen gebelik testide yaptım silik çizgi çıktı
Ben senin ilk attigin gebelik testinde de silik cizgi görmüştüm diye hatırlıyorum bence sen erken gebelik testi yap canım

Kızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
Balıııııımmm her yerde yazıyor yaaa adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynıdır diye. Korkma sen. Üzülme de. Pazartesiyi bekle bi test daha ver. Garanti olsun 🥰🥰🥰🥰 yesinler senin 28.33 lük hcg ni. Minnaka selam söyle annesi

Sen hamilesin altına imzamı atarım :KK71:

O zman geç olur ama çok erken olmazsın senin pik kaçmaz çok güzel koyuluk oluyor pco da bence devam testi yapmaya canım 🤗
İnsallah canım 😍 hem pik olsun hem catlasin insallah. Senin de biran önce adetin gelsin de yeni surece başlarsın insallah 🙏🏻

Ben senin ilk attigin gebelik testinde de silik cizgi görmüştüm diye hatırlıyorum bence sen erken gebelik testi yap canım
Canım evde çubuk testlerim pazartesi Allah izin verirde iyice belirginleşirse doktora giderim.Evet sen yazmıştın var hayali çizgi diye ama ikincide daha belirgin sanki🥰

20210430_155435.jpg
benimki pik mı kızlar degerlendireyimmi bugünü yaa sanki daha koyulasmayip silincek gibii hep

Back