- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Canımmm adet günlerimiz aynı sende bende gördüm gibi silik çizgileriKuzum ben görüyorum var gibi ya hadi inşallah vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm adet günlerimiz aynı sende bende gördüm gibi silik çizgileriKuzum ben görüyorum var gibi ya hadi inşallah vardır
Ahh canım inşallah inşallahBir uyudum uyandım silik testler dolmuş buralar inşalalh koyulaşma olur canlarım güzel haberler gelir sizlerden
İnşallah vardır kuzum Dua ediyorumCanımmm adet günlerimiz aynı sende bende gördüm gibi silik çizgileri
İnşallah inşallah canımmmm Mayıs grubunu çok sevdim iyiki varsınız güzel insanlarBir uyudum uyandım silik testler dolmuş buralar inşalalh koyulaşma olur canlarım güzel haberler gelir sizlerden
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim insallahKızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
Su sabah namazda güneş doğasıya oturup dua ettim Allahım bi işaret ver varsa kuzum geldiyse bi işaret dedimİnşallah belirginleşir çizgiler olmayan çizgilerde oluşur güzel grubumuzun güzel Bayanlarındanİnşallah vardır kuzum Dua ediyorum
Ben göremedim siz daha iyi görmüşsünüzdür canom en iyisi kaset test yapmak kaçıncı günün bilmiyorum ama.Kızlar çok belirtim olunca dayanamadım baktım. Hayalet bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor. Eşim de gördü kafayı yicem.
Herzaman belirti olmaz ki bence buna takılmamalısınNe güzel haberler geliyor maşallah takip etmekte zorlanıyorum benim bu ay olmayacak gibi hiçbir belirtim yok
En doğrusunu yapıyorsun canım valla. Bende hiç sevmiyorum erken gebelik testiniGeçen ay erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı umitlendim normal test aldım cikmadi hasta oldum o yüzden erken gebelik testlerine de güvenmiyorum bu ay yapmıyorum o yüzden bekliyorum bat gününü iste kızlar
Olacağı varsa olurBen göremedim siz daha iyi görmüşsünüzdür canom en iyisi kaset test yapmak kaçıncı günün bilmiyorum ama.
Herzaman belirti olmaz ki bence buna takılmamalısın
En doğrusunu yapıyorsun canım valla. Bende hiç sevmiyorum erken gebelik testini
Koyu olan t çizgisi mi sen kesin hamişsin ya öyleyseKızlar bakın bu çizgiyi yumurtlamada bile görmemiştim ben bunu görünce hemen gebelik testide yaptım silik çizgi çıktı
Pik olmasına var galiba canım şuan bu pik değil. Kaç günde bir adet görüyorsun acaba?Kızlar bi bakar misiniz ilk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce pik mi? Bugunu mu yarini mi değerlendirmek lazım? İlk fotoda hepsini yan yana dizdim ikincide de taze çektiğim testlerin kolajı var
Aynen canım t çizgisi koyu olanKoyu olan t çizgisi mi sen kesin hamişsin ya öyleyse
İki aydir 28-29 diye gidiyor da pko var arada şaşıyor o yüzden cok da güvenemiyorumPik olmasına var galiba canım şuan bu pik değil. Kaç günde bir adet görüyorsun acaba?
Ben senin ilk attigin gebelik testinde de silik cizgi görmüştüm diye hatırlıyorum bence sen erken gebelik testi yap canımKızlar bakın bu çizgiyi yumurtlamada bile görmemiştim ben bunu görünce hemen gebelik testide yaptım silik çizgi çıktı
Sen hamilesin altına imzamı atarımAynen canım t çizgisi koyu olan
O zman geç olur ama çok erken olmazsın senin pik kaçmaz çok güzel koyuluk oluyor pco da bence devam testi yapmaya canımİki aydir 28-29 diye gidiyor da pko var arada şaşıyor o yüzden cok da güvenemiyorum
Balıııııımmm her yerde yazıyor yaaa adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynıdır diye. Korkma sen. Üzülme de. Pazartesiyi bekle bi test daha ver. Garanti olsun yesinler senin 28.33 lük hcg ni. Minnaka selam söyle annesiKızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
İnsallah canım hem pik olsun hem catlasin insallah. Senin de biran önce adetin gelsin de yeni surece başlarsın insallahSen hamilesin altına imzamı atarım
O zman geç olur ama çok erken olmazsın senin pik kaçmaz çok güzel koyuluk oluyor pco da bence devam testi yapmaya canım
Canım evde çubuk testlerim pazartesi Allah izin verirde iyice belirginleşirse doktora giderim.Evet sen yazmıştın var hayali çizgi diye ama ikincide daha belirgin sankiBen senin ilk attigin gebelik testinde de silik cizgi görmüştüm diye hatırlıyorum bence sen erken gebelik testi yap canım