Ayy inşallah canım Rabbim herkese nasip etsinCanım bende görüyorum inşallah varbu testin markası nedir değişik geldi
Yusra şu etiket nasıl yapılıyo tatlım bn bulamadımNe güzel anlatmışsın varya nerde arasa insanın bulamayacağı şekildenvayy be neler var çook teşekkür ederim. Benim çok azcık oldu durdu daha gelen giden yok şuan. Bırakim mi yani? İlaç daha çok var duruyor 10 taneden fazlası? O dediğin içinde kullanırım sağlıksızsa atsın adet olayım birdahakine aşılama günüm gelsin isterim adet geçikmesi olmadan @exclusive sana yazınca seni etiket yapıcam çünkü bazı msjlarımı görmüyorsun cvp gelmiyor senden
4 gün canımHayali bende görüyorum canim ne kadar var batina
Gördüm ben böyle hayal mayal sankim yanıltmak istememBak senin çılgın arkadaşın ne yaptı@
Ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler canımKızlar 28.37 @Gizemsu07
Kuzum değerin gayet iyiKızlar 28.37 @Gizemsu07
Var o zaman kesin valla hayırlı olsun şimdiden çok sevindim iki gun sonra tekrar yap istersen ama bariz belli cizgi☺4 gün canım
Daha önce yapmış mıydın bişe çıkmış mıydı benimde 4 gün var da dün yaptım bişe çıkmadı4 gün canım
Ay sevinemiyorum ben korkuyorum ya inşallah vardır kuzumVar o zaman kesin valla hayırlı olsun şimdiden çok sevindim iki gun sonra tekrar yap istersen ama bariz belli cizgi☺
Mesela kimin ismini yazacaksan yazacağın ismin başına @ şunu koyuyor ismi yazıyorsun şu şekilde. Ama koyduktan sonra ismi yaz kesinlikle boşluk bırakma. Zaten isim çıkıyor canım.Yusra şu etiket nasıl yapılıyo tatlım bn bulamadım
Bu sabah erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmıştı baya sonra kaset test yaptım böyle çıktıDaha önce yapmış mıydın bişe çıkmış mıydı benimde 4 gün var da dün yaptım bişe çıkmadı
Yani msjını görmesem kaçırırdım başkasını etiket atmışsın
Bısey olmaz insallah kuzum üzülme kan verince belli olur zaten dediğin gibi iki gun sonra bidaha tekrarlarsan koyulaşır bat yaklaştıkçaAy sevinemiyorum ben korkuyorum ya inşallah vardır kuzum
Kuzum ben görüyorum var gibi ya hadi inşallah vardırBak senin çılgın arkadaşın ne yaptı@
İnşallah canımBısey olmaz insallah kuzum üzülme kan verince belli olur zaten dediğin gibi iki gun sonra bidaha tekrarlarsan koyulaşır bat yaklaştıkça
Yaaa ne güzel canım inşallah vardırBu sabah erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmıştı baya sonra kaset test yaptım böyle çıktı
Saol cnm teşekkürlerMesela kimin ismini yazacaksan yazacağın ismin başına @ şunu koyuyor ismi yazıyorsun şu şekilde. Ama koyduktan sonra ismi yaz kesinlikle boşluk bırakma. Zaten isim çıkıyor canım.
Pazartesi vericem inşallah canım benimYaaa ne güzel canım inşallah vardırmutlaka kan ver
Yani iki günde de çizgi görülmesi normal mi ? Belirgindi ikisinde deHayır ikisinin de aynı koyulukta olması lazım testlerin ya da t çiZgisinin daha koyu çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?