Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 3.30 test sonucu çıktı mı???

Herkese merhaba, 1 yıllık evliyiz eşimle ve 7-8 aydır bebek istiyoruz. Ama olmuyor. yumurtlama gunune 3 gun kala ve yumurtlama günleri değerleniyor. Kadın doğum uzmanına gittik jinekolojik muayene yaptı sol yumurtalığımda 2.5 santim anekoik kist varmış hemen hemen her kadında bulunduğunu ve risk içermediğini gebeliği engellemediğini ve adet ile birlikte atıldığını söyledi. Diofol verdi ve 1 seneye tamamlamamızı istedi deneme sürecimizi. benimle aynı durumda olup birşeyler deneyip gebe kalan anne adayları varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, hamile kalmak için kısa sürede neler denediniz tecrübeleriniz neler merak ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum bu arada 24 yaşındayım adetlerim hep düzenlidir herhangi bir kronik hastalığım yok bildiğim :)
Canım yumurtanın daha güzel gelişmesi için incir kürü deneyebilirsin, ayrıca eşine keçiboynuzu suyu içir İnş faydasını görürsün 😊

Canım yumurtanın daha güzel gelişmesi için incir kürü deneyebilirsin, ayrıca eşine keçiboynuzu suyu içir İnş faydasını görürsün 😊
piyasada o kadar çok incir kürü var ki hangisini denemeliyim :( eşim dün lokman hekim den keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyoruz :)

Zaten elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz beslenmeye bebek için olabildiğince doğal şeyler tüketiyoruz protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz lif oranı yüksek besinler tüketiyoruz ben çayın yanında falan abur cubur yemeye bayılırım onu da kestik büyük oranda🥲 şimdi fındık fıstık bademe düştük ama illa ki abur cubur da kaçıyo tabi arada herşey e dikkat ediyorum elimden geldiğince ama benim işte tek eksi yönüm sigara o bütün ihtimalleri düşürüyo eksiye bakalım nasipde varsa olur inşallah 🥰 İzmir de güzeldir ya sıcak sakin huzurlu yolunuz düşerse bergamaya özellikle de Kozak yaylasına bi uğrayın zirve deki çeşmeden soğuk bi su için yaz kış buz gibi ve tatlı dır suyu bi fıstık helvası yiyin vallaha ne yalan söyleyeyim bizim burası güzel ama Kozak yaylasına çıkınca Köye gidince içime bi huzur doluyo asla bergamaya geri gelmek istemiyorum doğa güzel insanı boğmuyo tüketmiyo ben burda boğuluyorum istanbulda olsam nolurdu Allah biliyo Allah yardımcınız olsun zor büyük şehirde yaşamak 😊😊
Eşim Afyonlu olduğu için biz de afyonda yaşıyoruz ben 4-5 sene öğrencilikte afyondaydım burda tanıştık evlendik. İstanbulu da özlüyorum ama Afyon ve kendi evim artık daha ağır basıyor ☺️ Küçük şehirleri daha çok seviyorum İzmir’e gelmiştik bir kere eşimle ama öyle pek doğa içi yerler gezemedik daha merkezi yerlere gitmiştik. Çok istiyorum valla şu yasaklar bitsin durumlar düzelsin de ona da söyleyip duruyorum da işte inşallah bir gün 🙏🏻☺️ Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama aklımda bulunsun gelirsek mutlaka değerlendireceğim canım ☺️ Belki bir gün bebişle gezeriz 🙏🏻 Bu arada sigara erkekte de kadında da çok etikiliyor diye biliyorum bırakamasan da azaltmayı deneyebilirsin belki ☺️ Evlat için her şey yapılıyor.

Canm i
instagramda şifa hanım deva die bir sayfa. Udi hindi yağı ve deva macunu kullandım hem alerjiye hem troide iyi geldi
Ben de o sayfaya çok baktım gebelik için kullanan çok sizin durum ne bilmiyorum ama gebeliğe etkisi oldu mu sizde farkettiniz mi ya da çevrenizde kullanıp da etkisini gören oldu mu acaba 😕 çok merak ediyordum onların ürünlerini.

piyasada o kadar çok incir kürü var ki hangisini denemeliyim :KK43: eşim dün lokman hekim den keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyoruz :)
Ben incir kurunu kendim yaptım havuc ve inciri kaynatiyosun hergün iciyorsun tabi prolaktini yukseltiyo

Merhabalar bat 28 mayıs yaş 26 2 aydır istiyoruz henüz kullandığım takviye birşey yok.
Çocuk istemeye başlamadan önce bi seneyi aşkın doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan sonra ilk ay denemeye başladık adetime 5 gün kala lekelenme oldu bende tutunma lekesi sandım ama sonraki gün adet oldum. Moralim çok bozuldu açıkçası kendimi hamilelige çok hazırlamıştım. Sizce doktora gitmeli miyim ?gidip ne dicem onu da bilmiyorum ama ?

Merhabalar bat 28 mayıs yaş 26 2 aydır istiyoruz henüz kullandığım takviye birşey yok.
Çocuk istemeye başlamadan önce bi seneyi aşkın doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan sonra ilk ay denemeye başladık adetime 5 gün kala lekelenme oldu bende tutunma lekesi sandım ama sonraki gün adet oldum. Moralim çok bozuldu açıkçası kendimi hamilelige çok hazırlamıştım. Sizce doktora gitmeli miyim ?gidip ne dicem onu da bilmiyorum ama ?
Canım bende 2 aydır deniyorum bozma moralini yeni evliyim bende . Ilk denemede insan kendini hemen hamile sanıyo bende öyle sandım.beklicez bence ovulasyonla deneme yapabilirsin bide keciboynuzu dene eşine sperm için

Canım bende 1,5 sene korundum 6 ay oldu bırakalı ama henüz hamile kalamadım bu ay şüphem var inşallah en kısa zamanda olacak doktora gitmeni tavsiye ederim kontrol amaçlı ilaçtan dolayı bazen yumurtalıklar tembelleşebiliyo benim öyle olmuş vitamin kullanıyorum şuan 🌸

Ben de o sayfaya çok baktım gebelik için kullanan çok sizin durum ne bilmiyorum ama gebeliğe etkisi oldu mu sizde farkettiniz mi ya da çevrenizde kullanıp da etkisini gören oldu mu acaba 😕 çok merak ediyordum onların ürünlerini.
Canm gebelik için özel macun var. Benim gebe kalmama engel bi durum yok ben 3yıldır korunuyodum çünkü tsh yüksekken doktorlar gebelik önermiyor. O yüzden ben troid için olan ürünleri kullandım çevremde gebelik için kullanan olmadı

piyasada o kadar çok incir kürü var ki hangisini denemeliyim :KK43: eşim dün lokman hekim den keçiboynuzu pekmezi almış onu içiyoruz :)
İnternete incir kürü yazınca ender saraçın kürü var onu uygulayabilirsin

Çocuk istemeye başlamadan önce bi seneyi aşkın doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan sonra ilk ay denemeye başladık adetime 5 gün kala lekelenme oldu bende tutunma lekesi sandım ama sonraki gün adet oldum. Moralim çok bozuldu açıkçası kendimi hamilelige çok hazırlamıştım. Sizce doktora gitmeli miyim ?gidip ne dicem onu da bilmiyorum ama ?.
Dur daha be güzelim 2 ayda olmaz hemen bekle bakalım 2,3 ay daha sonra doktora gider hormon testi yaptırırsın

Canm gebelik için özel macun var. Benim gebe kalmama engel bi durum yok ben 3yıldır korunuyodum çünkü tsh yüksekken doktorlar gebelik önermiyor. O yüzden ben troid için olan ürünleri kullandım çevremde gebelik için kullanan olmadı
Canim tiroit değerlerin kaçtı kaç oldu neler kullandın öğrenebilirmiyim

Back