Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bir de instagramda şifa hanım var onun sayfasından yağ ile macun aldım ben 2 ayda 6,30dan 0,72ye düştü. Ben 3yıldir ilaç içiyorum hem de ona rağmen durul durup yükseliyodu tsh

sayıyla nasıl anlıcaz msela kaç olması gerekir ki
Eğer pozitif cıkarsa sperm sayısı yeterli demekmiş. Ama negatif çıkarsa bebek için yeterli sperm yok demekmiş. Sadece bu parametreyi ölçüyor. Ama kliniklerde daha detaylı bakılıyo bildiğim kadarıyla sayı, hız, morfolojik durum falan

Biiz bitti demeden bitmezzzzzz, bebedir o bebe
Kızlar ben adet oldum akşam başladı önümüzdeki aylara bakcaz artk. Sizden güzel haberler bekliyorum
Canım bir dahaki aya güzel haberler inşallah üzülme

Aynen işte o noktada anlaşmazlıklarımız olabiliyor suan için bakalım hayırlısı

Yusra-61 çiçeğim o kaçtıkça biz peşinden koşucaz elbet bigün oda yorulacak yetişicez bizde ona

MaviliGizem gizemcim aman bir yere gidim deme aynı umutlarla aynı dualarla diğer aya devam ediyorsun biz yandayız dualarımızla bu ay olmasa diğer ay bebeğinde senin rahminde olacak İnan buna her ay yeni umutlar doguyor insanın içine adet bitiminde

Kızlaaar hafiften meme ucumda ara sıra giren sızılar oluyor, adet belirtisi olarak daha önce yaşadığım bir şey değil, ay umutlanıyor muyum yoksa yoksa ağrıyor mu diye mıncıklaya mıncıklaya yara mı ettim ahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…