Kız deme öyle, ben umutsuz sen benden umutsuz kafa kafaya verip berduş gibi gezeceğiz anlaşılan
Geçer geçer sohbet muhabbet derken anlamazsınBen geçen ay da aynı belirtileri yaşadım bu ayda öyle bakalım yanitlmaz inşallah bugün saatler geçmez bana
Duygusallığımıza tüküreyimUmutsuz değiliz ya sadce sabah tam uyanamamış iki duygusal anne adayıyız
Belirtileri boşver sen hamişsin onlar olsa ney olmasaBen geçen ay da aynı belirtileri yaşadım bu ayda öyle bakalım yanitlmaz inşallah bugün saatler geçmez bana
Tükür anasını satayımDuygusallığımıza tüküreyim
Aminn canim insallahhİnsallah rabbim hepimize hayırlısını versin kuzum
YımırtaÇok acikiyorum niyetlenmedim rabbim affetsin borçlandımne yiyip ne içsem acaba nar suyu düşük yapıyor diye duymuştum öneriniz varmı kızlar folik asit alıyorum sadece
Tükür anasını satayımgidiyim gereksiz anlamsız videolar izliyim de güleyim de geliyim
Kuzucum allahım kulunu dünyaya getirmeye aracılık eden bi kadına gğnah yazmaz sen merak etme. Doğurunca inşallah hepsini tutarsın. Şimdi aç kalıp da bebişimizin gelişmesini engelleyeceğine biraz yersinÇok acikiyorum niyetlenmedim rabbim affetsin borçlandımne yiyip ne içsem acaba nar suyu düşük yapıyor diye duymuştum öneriniz varmı kızlar folik asit alıyorum sadece
Kayıp bulamadımmm bir türlü bulmak için ilaçlar içiyor masajlar yapıyorum tııık yok tıııkAy senin adet nerde kayıp mı hala
Ay doğa ananın bana verdiği yetkiyle seni hamile ilan edeceğim ama sonradan çıkıp terlik atar diye korkuyorum. Maydonoz suyu iç bari. O da söktürüyorKayıp bulamadımmm bir türlü bulmak için ilaçlar içiyor masajlar yapıyorum tııık yok tııık
Ben sadece şey duydum, erkek kromozomu taşıyan spermler daha çabuk bozuluyormuş. Hatta en çok elektromanyetik dalgalardan etkileniyormuş. Bu yüzden elektronik / bilgisayar vb mesleği olanların daha çok kızı olurmuş. Eşim elektronik mühendisi ondan umudum var o yönde
Ay doğa ananın bana verdiği yetkiyle seni hamile ilan edeceğim ama sonradan çıkıp terlik atar diye korkuyorum. Maydonoz suyu iç bari. O da söktürüyor
Aha o piskopat benim canım,Beta çıksın bütün belirtilerimi yazacağım size geçen biri göğüslerimi mıncıklayip duruyorum yazmıştıbende o moddayim heryerimi kontrol ediyorum
Ay inşallah çok güzel haberler alırsın canımMerhaba hanımlar , bu sabah kontrol randevum vardı , klomen sonrası . Sağ ve solda yumurtam oluşmuş , 21 ve 18 mm . Ovitrelle iğne verdi doktorum ve Progestan. Kullanıp beklicem bakalım sonuçları :)
Senin psikopat olduğun konusunda hemfikirizAha o piskopat benim canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?