Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kübraaaa öyle testim öyle bende emin ol aynen senin gibi pırrr pırrr olurdum inanki ağzımda olurdu kulaklarım hakkındır gül bee bunlar herzaman olmuyor
Oyy kuzum nedense gözyaşım pıt oldu bir an mübarek cuma günü rabbim hepimize inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin yakında hepinizin testine bakıp aynı tepkiyi bende vercm eminim

Oyy kuzum nedense gözyaşım pıt oldu bir an mübarek cuma günü rabbim hepimize inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin yakında hepinizin testine bakıp aynı tepkiyi bende vercm eminim
Çoook mutlu o ol emi inşllah hevesin sonsuz olur çoook mutlu oldum senin için inanki hiç kendine bile izin verme seni üzmesine yaşa sadce zaten üzülecek an üzülüyoruz istesek de istemesek de

Çoook mutlu o ol emi inşllah hevesin sonsuz olur çoook mutlu oldum senin için inanki hiç kendine bile izin verme seni üzmesine yaşa sadce zaten üzülecek an üzülüyoruz istesek de istemesek de
Çok teşekkür ederim güzel kalplim bu ay hep birlikte sevineceğiz hissediyorum

Kızlaaar ama şu an ağlattiniz beni ya sıra sizde hadi bakalım
Ay neden ağlıyorsun balım sen biz sana seviniyoruz sen bize üzülüyorsun bunlar hep annelikten işte, ana yüreği dayanmıyor diye boşa demiyorlar. Ayy senin minnak bi yavyun mu vaamış, sen anne mi olacakmışsın, ay cücük anne yesinler senin yavyunu ama doğunca

Yaaa Allah'ım sana geliyorum şimdi eğer varsa karnımda bir minnak olacak nasıl birşey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…