- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Durabilir misinSöylemicem diyorum sizce ne yapsam ki
E nabiza düşüyor ama hemen değil geçen ay ben öyle takip ettim kuzumKız sağlık ocağına verdiğin kan e nabızdan çıkmıyor biz de barkodla takip ediyoruz orda çıkıyormuymuş
Kübraaaa öyle testim öyle bende emin ol aynen senin gibi pırrr pırrr olurdum inanki ağzımda olurdu kulaklarım hakkındır gül bee bunlar herzaman olmuyorKendimi çok enerjik hissediyorum vallahi şu an ne desen gülecek durumdayım
Bilmiyorum durabilecegimi sanmıyorum bende ama dursam iyi olurDurabilir misinben duramam
Oyy kuzum nedense gözyaşım pıt oldu bir anKübraaaa öyle testim öyle bende emin ol aynen senin gibi pırrr pırrr olurdum inanki ağzımda olurdu kulaklarım hakkındır gül bee bunlar herzaman olmuyor
Ay yüsracım napcaz biz böyle
Kızlaaar ama şu an ağlattiniz beni yaBizde seninle birbirimize şöyle testler atacağımız güne uyanacak mıyız dersiniçimde umut gökyüzü kadar
Çoook mutlu o ol emi inşllah hevesin sonsuz olur çoook mutlu oldum senin için inanki hiç kendine bile izin verme seni üzmesine yaşa sadceOyy kuzum nedense gözyaşım pıt oldu bir anmübarek cuma günü rabbim hepimize inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin yakında hepinizin testine bakıp aynı tepkiyi bende vercm eminim
Anladım kuzum o zamannnn 3.30a kadar napcaz hadi bakalımE nabiza düşüyor ama hemen değil geçen ay ben öyle takip ettim kuzum
Ay bu kadar duadan sonra bi çift çizgi görürüm heralde diyorum ama orasını da yine Allah bilit. İnşallah tez vakitte diyorum kuzum ne diyimBizde seninle birbirimize şöyle testler atacağımız güne uyanacak mıyız dersiniçimde umut gökyüzü kadar
Sen bize dua et biz mutlu oluruzKızlaaar ama şu an ağlattiniz beni yasıra sizde hadi bakalım
Beta çıksın bütün belirtilerimi yazacağım size geçen biri göğüslerimi mıncıklayip duruyorum yazmıştıSen bize dua et biz mutlu oluruzağlama yaa zaten ben sanırsam çok hazır moddayım bunu kendime yapmak istemiyorum yok ağlamak
Biz cümlelerin bittiğii insanlarızAy bu kadar duadan sonra bi çift çizgi görürüm heralde diyorum ama orasını da yine Allah bilit. İnşallah tez vakitte diyorum kuzum ne diyim
Çok teşekkür ederim güzel kalplim bu ay hep birlikte sevineceğiz hissediyorumÇoook mutlu o ol emi inşllah hevesin sonsuz olur çoook mutlu oldum senin için inanki hiç kendine bile izin verme seni üzmesine yaşa sadcezaten üzülecek an üzülüyoruz istesek de istemesek de
Ay neden ağlıyorsun balım senKızlaaar ama şu an ağlattiniz beni yasıra sizde hadi bakalım
Belirtilerin ağzına tüküreyimBeta çıksın bütün belirtilerimi yazacağım size geçen biri göğüslerimi mıncıklayip duruyorum yazmıştıbende o moddayim heryerimi kontrol ediyorum
Kız deme öyle, ben umutsuz sen benden umutsuz kafa kafaya verip berduş gibi gezeceğiz anlaşılanBiz cümlelerin bittiğii insanlarızbirgün bizim içinde doğacak Allah büyük
Yaaa Allah'ım sana geliyorum şimdi eğer varsa karnımda bir minnak olacak nasıl birşey yaAy neden ağlıyorsun balım senbiz sana seviniyoruz sen bize üzülüyorsun bunlar hep annelikten işte, ana yüreği dayanmıyor diye boşa demiyorlar. Ayy senin minnak bi yavyun mu vaamış, sen anne mi olacakmışsın, ay cücük anne yesinler senin yavyunu ama doğunca
Ben geçen ay da aynı belirtileri yaşadım bu ayda öyle bakalım yanitlmaz inşallah bugün saatler geçmez banaBelirtilerin ağzına tüküreyimyalancı düzenbaz belirtiler
Susam kadar bile yokYaaa Allah'ım sana geliyorum şimdi eğer varsa karnımda bir minnak olacak nasıl birşey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?