Korkmakta cok cok haklisin ama kötüyü düşünme o eğer sagliksizsa zaten gidecek ne yazık ki ama saglikliysa seninle kalacak dua edelim bugun hem de cumaİnsalah çok korkuyorum geçen ay da çok ağrım olmuştu doktor gebelikte normal değil bu kadar ağrının olması demişti şimdide aynı ağrılar olunca acaba yine olmayacakmi diye korkuyorum
Olsun uyanınca yine sevinir sanaHergün test atıp sevindiriyorum kızı beni unutup hergün seviniyor
İnsallah rabbim hepimize hayırlısını versin kuzumKorkmakta cok cok haklisin ama kötüyü düşünme o eğer sagliksizsa zaten gidecek ne yazık ki ama saglikliysa seninle kalacak dua edelim bugun hem de cuma
Nütfeeen geçen ayı unutalım o geçen ayda kaldı bu yeni ayGeçen ay da böyle oldu kan verdim 8 çıktı sonra adet oldum
Kıııız kaç çıktı hcg
Uyuyordum sırf sevinmeye uyandımUyuyor muhtemelen l
Uyuyordum sırf sevinmeye uyandım
Amiiin canım hepimize inşallah bugün hepimizin enerjisi çok çok yüksek olsun herkese hayırlı cumalarGünaydın güzelliklerhayırlı cumalarınız olsun
Çalışan arkadaşlar sizlere ayrı yardım etsin Rabbimkolay gelsin neşeniz bol olsun inşallah
Ne tesadüf artık başka arkadaşlar içinde uykularım kaçabiliyor attım buraya kendimiUyuyordum sırf sevinmeye uyandım
Ya bak bi daha sevineceğim o olacakKızlar ya dayanamadım yine test yaptım koyulasmis baya
Ya sen sevindikce ben mutlu oluyorumYa bak bi daha sevineceğim o olacak
Gördüm ay inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecek hamileliğin iyiye odaklan, dinlen bol bolCanım ya kan verdim 15:30 dan sonra çıkacak test yaptım yine baya koyulasmis
Ya sen sevindikce ben mutlu oluyorumbugün benim için büyük gün bakalım ne çıkacak
Bugünden sonra izne çıkıyorum eşimde izinde yatacağım valla calistiracağım adamıGördüm ay inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecek hamileliğin iyiye odaklan, dinlen bol bol
Ay yüsracım napcaz biz böyleNe tesadüf artık başka arkadaşlar içinde uykularım kaçabiliyor attım buraya kendimi
Kendimi çok enerjik hissediyorum vallahi şu an ne desen gülecek durumdayımBöyle böyle delirteceksin beni
Oh ne ala, beni boia sevindirme diyorsa boşa da yormasın işteBugünden sonra izne çıkıyorum eşimde izinde yatacağım valla calistiracağım adamı
Kız sağlık ocağına verdiğin kan e nabızdan çıkmıyor biz de barkodla takip ediyoruz orda çıkıyormuymuşKendimi çok enerjik hissediyorum vallahi şu an ne desen gülecek durumdayım
Söylemicem diyorum sizce ne yapsam kiOh ne ala, beni boia sevindirme diyorsa boşa da yormasın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?